• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf masa örtüsü kokusu...

shining

Hoş Geldin Bebeğim
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.202
2
316
Bursa
Arkadaslar, geçen gün bir magazadan top halinde olup metre ile satılan, şeffaf naylon örtülerden aldım, boylece masada altında serdiğim esas örtü kirlenmeyecekti :lepi:. Alırken bi garip kokuyordu zaten ama güzelce silersem koku gecer diye düşündüm. sabunlu bezle sildim, geçmediakannehir ,,
Eminim aranızda kullanan olmustur o örtülerden , merak ettiğim zamanla mı gececek bu koku bi fikri olan var mı.

hayatım mutfak leğenine suya kokulu bulaşık sabunu katıp geceden bas ertesi sabahta durula hem hijyenik olur hemde kokusu gider

arkadaşım bizde mutfakta kullanıyoruz ilk önce çok kokuyor sonra geçiyor bizim şimdi halen kullanıyoruz hiç kokmuyor

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için,, umarım en kısa sürede geçer ,baya pratik bişii

Zamanla geçmiyor da azalıyor canım. Biraz da burnumuz alışıyor sanırım. Bir kaç gün evden uzak kalınca aynı koku yine geliyor bana.

Back
X