Yeni evliyim 2 ay dolmadı daha , bir süre ilişkiye giremedim vajinusmustum herhalde sonra kendi kendime korkumu yendim ve penisi içime aldım (hepsini olmasa da).Ama yine de tam anlamıyla normal ilişki yaşayamıyorum henüz , hergün deneme yapıyoruz , bazen hepsi giriyor sona doğru çok canım yansa da , bazen yarısından çoğu giriyor .Bugün şeffaf kanlı akıntı geldi , bir yerimde bir ağrı hissetniyorum, dışardan da görüntü olarak rahatsız eden bişey yok , ama çok canımı sıktı , hiçbir hastanede randevu bulamıyorum , bilen biri yazabilir mi ?Eşim gel git yaparken daha ileriye gitmeye çalıştığında kasıyorum o yüzden olmuş olabilir mi ?Sabah kalktığımda hiçbişey yoktu , daha sonra tuvalete gittiğimd egmrdüm , korktum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şeffaf+kanlı akıntı
- Konu Sahibi Mari0808
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı cinsellik kadin hastaliklari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Evliliğinin ilk günlerinde benimde o şekilde olmuştu rahmi ağzımda yara olmuş ilişkiden dolayı sonra dikkt ettik ilaç kullandım geçti iyileşti sen kendini kastığın için olmuş olabilir yaniYeni evliyim 2 ay dolmadı daha , bir süre ilişkiye giremedim vajinusmustum herhalde sonra kendi kendime korkumu yendim ve penisi içime aldım (hepsini olmasa da).Ama yine de tam anlamıyla normal ilişki yaşayamıyorum henüz , hergün deneme yapıyoruz , bazen hepsi giriyor sona doğru çok canım yansa da , bazen yarısından çoğu giriyor .Bugün şeffaf kanlı akıntı geldi , bir yerimde bir ağrı hissetniyorum, dışardan da görüntü olarak rahatsız eden bişey yok , ama çok canımı sıktı , hiçbir hastanede randevu bulamıyorum , bilen biri yazabilir mi ?Eşim gel git yaparken daha ileriye gitmeye çalıştığında kasıyorum o yüzden olmuş olabilir mi ?Sabah kalktığımda hiçbişey yoktu , daha sonra tuvalete gittiğimd egmrdüm , korktum...
Doktor muayenesi alttan mı yapıyor ?Ben hala oraya başka cismin girmesinden çok korkuyorum , kasılıyorumEvliliğinin ilk günlerinde benimde o şekilde olmuştu rahmi ağzımda yara olmuş ilişkiden dolayı sonra dikkt ettik ilaç kullandım geçti iyileşti sen kendini kastığın için olmuş olabilir yani
- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Evet alttan muayene etti biraz rahatsız edici ama mecbur oldum işteDoktor muayenesi alttan mı yapıyor ?Ben hala oraya başka cismin girmesinden çok korkuyorum , kasılıyorum
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33