Kontakt Lens şeffaf dereceli lens önerisi

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
Kızlar 6 senedir gözlük kullanıyorum inanır mısınız hala alışamadım sevemedim. sürekli takamıyorum bunaltıyor artık lens kullanmaya karar verdim fakat lens markası kullanımı ve fiyatları hakkında pek bilgim yok.yardımcı olur musunuz?

gözlükçüye gidince bana pahalı olanı satmaya kalkar çünkü.biraz bilgim olsa iyi olur

cnm bende uzun zamandır numaraşlı renkli lens kullanıyordum soloticaları memnunum aslında. Ama gectııgmız gunlerde gözumde bır rahatsızlık hıssettıgım için doktora gıttım. Renklı lense bır sure ara vermemi soyleı ve şeffaf numaralı lens yazdı.1 hftadır kulllanıyorum gercekten ınanılmaz rahat yok gibiler. Markası air optix aqua. 3 aylık 45 tl ye aldm ben

çok sağol canım tamam o markaya bakıym ben de :)

canım ben de şeffaf numaralı lens kullanıyorum çünkü gözlük hiç rahat bişey değil johnson&johnson acuvue oasys deneyebilirisn gözünde yok gibi sanki

Bende 3 yıldır lens kullanıyorum. Air optix de kullandım Acuvue Qasys kullanıyorum şu anda Air optix biraz daha sert bir yapıya sahip ikisindede bir problemim olmadı gayet rahat kullandım ama Qasys daha rahat illa lens alacaksan ondan başlamanı tavsiye ederim.

Lensler çok rahat insani tamamen ozgurlestiriyor gunes gozlugu takabilir, denize gurebilirsin ama iste o ama bazi lensler cok zararli olabiliyor normalde lensler ile denize girilmez mesela ama alisinca birakamassiniz bu yuzden lense alismayin derim cunku gozun beyaz kisminda sinir ucu yok ve goze gelen kucuk tozlari algilamiyor olsada lensleri kullandigimizda tozlar gozun icinde kalip retinanin cizilmesine hasar gormesine yol acior ve buda gozunuzu kaybetmenize bu yuzden eger lens kullanicaksaniz her gun degil en az bir gun ara vermenizi oneririm tabiki lensin. Solisyonunu kullanmayi ihmal etmemeli, goz damlalarinizi kullanmalisiniz :)

Canim lens isleri öyle bakkaldan sakiz almaya benzemez önce gözünün capini ölcsün numarasini bellirlesin doktor öyle al herkesin gözüne ve yasina bagli veriliyor on türlü lens cesiti var hava gecirgeniydi gece cikartilmayaniydi falan filan yani bi uzmana danis ve veriyolarsa 1 aylik denemelik al doktordan onu kullanirsin alisirsan alirsin bu arada bence 12 aylik al daha ucuza getirirsin bu arada ben 15 yasindayim ve doktor bana temizligini cok iyi yapmışsın dedi ve ben 1 aylik lensi 1,5 ay falan kullaniyorum bayadirda kullaniyorum bi problem yok he bu arada ben 300'den biraz daha fazlaya almistim

Merhaba,

Lenslerimizi öyle kafamıza göre alamıyoruz maalesef, çünkü gözlük numarası ile lens numarası aynı olmuyor. İlk alım için bir göz doktoruna muayene olmanız ve onun sizin göz yapınıza uygun lensi önermesi gerekiyor. İnceliği, kalınlığı, derinliği hep gözünüze göre belli olur. Daha sonraki alımlarınızı ona göre yaparsınız.

kullandığım ve kesinlikle memnun kaldığım tek şeffaf lens "Acuvue True Eye" gözümde lens olduğunu hissetmiyorum asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…