şeffaf akıntı,yumurtlama akıntısı mıdır?

asyarslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
9
3
25
Merhaba arkadaşlar,pcosluyum
Bu ay soğan suyu eşliğinde ovulasyon testi ile takip ediyorum döngümün 22. Günü hala yumurtlama göremedim maalesef
Ama afedersiniz 2 gündür tuvalletten sonra peçeteye sildikçe gelen aşşağıya ekleyeceğim akıntı geliyor ilk defa gördüm böyle bu ne akıntısı yumurtlama olabilir ? Daha önce böyle bi akıntı yaşayan oldu mu ?
Yumurtlama akıntısı böyle bi şey mi

Eklentiler

• IMG_6826.jpeg
    IMG_6826.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 26
öncelikle teşekkür ederim bi postta yorumunuzu görmüştüm sizin akıntı şekliniz böyle miydi
Yani herkes çok sulu vs yazıyor ama benimki öyle değil şeffaf affedersiniz tuvalete geliyor sadece
Benimki daha akışkan kivamdaydi idrarımı yaptıktan sonra su gibi. Geliyordu ama herkesin ki de bir olmayabilir öyle bir şüpheniz varsa test yapabilirsiniz ben hamileligimi o akıntıyla öğrenmiştim mesela 1 hafta devamlı geldi normalde yumurtlamada olurdu suplendim ve Silk çizgi gördüm

Benimki daha akışkan kivamdaydi idrarımı yaptıktan sonra su gibi. Geliyordu ama herkesin ki de bir olmayabilir öyle bir şüpheniz varsa test yapabilirsiniz ben hamileligimi o akıntıyla öğrenmiştim mesela 1 hafta devamlı geldi normalde yumurtlamada olurdu suplendim ve Silk çizgi gördüm
Hayırlı olsun inşallah benimde öyledir ,ama benim ki yoğun değil🥹

Evet yumurtlama akıntısı bu akıntıyı gördüğünüz gün değerlendirin. Her ay yumurta çatlamadan önce gelir ki olası ilişkide spermi çatlamaya kadar rahimde canlı tutsun. Siz gebeliği yeni mi deniyordunuz çünkü bu akıntı her ay olan bir şey. En azından benim öyleydi belki öncesinde fark etmediniz.şu an hamileyim 3 aydır yok tabii.

Evet yumurtlama akıntısı bu akıntıyı gördüğünüz gün değerlendirin. Her ay yumurta çatlamadan önce gelir ki olası ilişkide spermi çatlamaya kadar rahimde canlı tutsun. Siz gebeliği yeni mi deniyordunuz çünkü bu akıntı her ay olan bir şey. En azından benim öyleydi belki öncesinde fark etmediniz.şu an hamileyim 3 aydır yok tabii.
Merhaba hayır yeni denemiyorum ama bu ay farkettim lh testi yapıyorum yumurtlama yok ,zaten regl düzensiz soğan kürü deniyorum bu ay

X