Şeffaf Akıntı [Yardım Lütfen]

a007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
9
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar...

Bu sabah itibari ile şeffaf bir akntı gelmeye başladı ve anı zamanda ağrı ve yanma var acaba neden olabilir yardım edermisniz lütfen ??

Fizyolojik akıntı

Fizyolojik akıntı adet döngüsünün her gününde var olabileceği gibi yalnızca belli günlerde ortaya çıkabilir. Yumurtlama döneminde rahimağzından yumurta akı kıvamında, lastik gibi uzayabilen berrak bir sıvı salgılanır ve bu sıvı kadın tarafından çoğunlukla hissedilerek "akıntı" olarak nitelendirilir.

Fizyolojik olmayan akıntılar

Yeni ortaya çıkmış, koyu sarı, yeşil, kahverengi renkli, kanlı, köpüklenen, kötü kokulu, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, normal dışı kanama gibi belirtilerle seyreden bir akıntı çoğu durumda bir genital sistem sorununa işaret eder ve mutlaka doktor değerlendirmesi gerektirir. Çoğu durumda neden bir genital enfeksiyondur.

Seninki bunlardan hangisine uyuyorsa biri doktora başvurulması gereken bir durum diğeri normal olağan bir durum.
Umarım işine yarar

Teşekkürler cnm ama o konu hakkında bi sıkınta olmaz demi ya onunla ilgisi yoktur yani Link verdim yukarda

Testlerini yapmışsın negatif çıkmışsa karamsar olma psikolojik olarakta ağrılara sebep olunabileceğini duymuştum. Deniz yada havuza giriyorsan sanırım mikrop kapmışsın yada bazen üşütmeden de bu tip akıntılar oluyor.

uzayan şefaf akıntı yumurtlama gunlerınde gelir normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…