• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf akıntı ile az kan gelmesi

Nedenleri çok değişken doktorunuz kültür almadı mi akıntınızdan falan 😳 şu sıralar ben aynı dertten muzdaribim ama ilk kez bu sene birliktelik yaşadım bunun sonucunda da vücut karşı vücudun florasıyla karşılaşınca böyle durumlar oluyormuş. Enfeksiyon oluşmuş bundan dolayı akıntıyla kan geliyor. Şuan ilaçlı tedavim bitmek üzere.

Aynı şey bende de oluyor sadece Yumurta çatladığı gün böyle kıl gibi kan yani belki bir damla yoktur

Nedenleri çok değişken doktorunuz kültür almadı mi akıntınızdan falan 😳 şu sıralar ben aynı dertten muzdaribim ama ilk kez bu sene birliktelik yaşadım bunun sonucunda da vücut karşı vücudun florasıyla karşılaşınca böyle durumlar oluyormuş. Enfeksiyon oluşmuş bundan dolayı akıntıyla kan geliyor. Şuan ilaçlı tedavim bitmek üzere.
Öyle bi kere up uzun akıntı oldu onunla birlikte kan ama çok az hiç boyle bişey olmamıştı daha once

Yumurtlama kanaması
Yani benim başıma da geldi ama ben yumurta çatlamasına yordum tabi başka sorun varmıdır ondanmıdır bilmiyorum yani
Bn zaten yumurtalik takibi yaptiruyotm olsa cikar diye düşünüyorum her ay ultsayon kanıma hormonuna bakıyorlar bn sadece onu düşündüm bide ilk defa oldu

Back