Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polip olsa şimdiye derlerdi diye düşünüyorum kaç kere ultrasyona girdim alltgan karindanPolip...
Öyle bi kere up uzun akıntı oldu onunla birlikte kan ama çok az hiç boyle bişey olmamıştı daha onceNedenleri çok değişken doktorunuz kültür almadı mi akıntınızdan falanşu sıralar ben aynı dertten muzdaribim ama ilk kez bu sene birliktelik yaşadım bunun sonucunda da vücut karşı vücudun florasıyla karşılaşınca böyle durumlar oluyormuş. Enfeksiyon oluşmuş bundan dolayı akıntıyla kan geliyor. Şuan ilaçlı tedavim bitmek üzere.
Hah aynen öyle yumurtlama günüm su dün ovulasyon testi yapmistimAynı şey bende de oluyor sadece Yumurta çatladığı gün böyle kıl gibi kan yani belki bir damla yoktur
Yani benim başıma da geldi ama ben yumurta çatlamasına yordum tabi başka sorun varmıdır ondanmıdır bilmiyorum yaniHah aynen öyle yumurtlama günüm su dün ovulasyon testi yapmistim
Yumurtlama kanaması
Bn zaten yumurtalik takibi yaptiruyotm olsa cikar diye düşünüyorum her ay ultsayon kanıma hormonuna bakıyorlar bn sadece onu düşündüm bide ilk defa olduYani benim başıma da geldi ama ben yumurta çatlamasına yordum tabi başka sorun varmıdır ondanmıdır bilmiyorum yani
O zman yumurtlama kanamasıdır çok kafa takmayınBn zaten yumurtalik takibi yaptiruyotm olsa cikar diye düşünüyorum her ay ultsayon kanıma hormonuna bakıyorlar bn sadece onu düşündüm bide ilk defa oldu