arkadaşlar bana 1,5 yıl önce seboraik dermatit denildi.ama bir kaç ay önce sedef denildi.doktor doktor dolaştım.en sonunda iki doktor sedef iki doktor seboraik dermatit dedi.arkadaşlar saçımda yogun kepek ve kaşıntı var. kaşlarımın üstünde burnumun üstünde yanaklarımda kulaklarımın içinde ve arkasında yoğun kabuklanma var.vucudumda gögüs bölgemde ve göbek çecresin de küçük küçük birkaç tane var.şimdi ben sedef iaçlarını mı kullanmalıyım yoksa dermatitin mi?:18:bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar.
Merhaba açıkçası sizin durum karışıkmış mesela kaş,yanak,kulak,burun vs. bende de olan sorunlar bana da seboreik dermatit denmişti.Ama annemin sedefi var hem de bayağı ağır tedaviler filan aldı benle annemin hiç benzemio sorunları mesela onun dirseklerinden başlamıştı sorun..Bir doktor buldu çok şükür şimdi eskiye göre çok iyi maşallah istersen özelden yazayım canım
slm.ben yeni üyelerden seda :) bir-bir buçuk yıldır bende de benzer durumlar mevcut.hatta artarak vücudumun değişik yerlerine de sıçradı..her ne kadar çok şey denedimsede bazı kuralları bozmak gerekiyor.neymiş bilmediğin ilacı vs kullanma..3-4 aydır en ufak sıkıntım bile kalmadı.eczacım yeni bir ürün çıktığını ve güvendiğini anlatınca aldım denedim ve ÇOK RAHATIM,İYİYİM :) sanırım isim veremiyorum ama sağlık bakanlığı izinli bir ürünmüş.isteyen arkadaşlara yazabilirim ismini :) hepinize çok geçmiş olsun
valla yönetim silse de ne diyimki , ismini vermeliyim size,inşallah şifa bulursunuz. sederma krem.ama türk firmasına ait..şu meşhur fransız sederma diil.
Canım bende yıllar önce sedef hastasıydım.. Hastane hastane gezdim 2 doktor buldum ikiside farklı tedaviler uyguladı.. Fakat hiç birisi işe yaramadı.. Son olarak bir arkadaştan doktor mustafa yaşarı duydum.. İzmir mendereste kliniği varmış.. Oraya gidip tedavi oldum.. Gerçekten iyileştim.. Şükürler olsun..