sedef icin corek otu yagi vazalin

saklibahce1986

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
413
178
7 yildir vitiligo var tum vucudumda .neyse konuya donim izmirde oturuyodm bundan 5 ay onceye kadar komsumun tum vucudunda sedef vardi gozumle gormesem yazmazdim ama corek otu yagi ile vazalini karistip sabh aksam ogle tum vucuduna suruyodu sac dipleri haric 3-4 ay sonra yok dencek kadar bitmisti saci duzelmedi dedigim gibi.insaa faydasi olur ben denemedim cunku benim farkli rahatsizligim allh sifa vrrsn hepimize maliyeti de ucuz vazalin siradan vasalin marka falan degil hepimze sifa diliyorum

Arkadaslar sirf corek otu yaginin faydasini herkese duyurmak icin burdayim. Resimde gordugunuz farki sadece 5 gunde her gun aksamlari bir tatli kasigi , SOGUK SIKIM corek otu yagi icerek ve ayagima surerek sedefi inanilmaz azalttim... Bu adada doktorun verdigi ilaclar hic bir ise yaramadigi icin cope attim!

Eklentiler

• image.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 1.241
saklıbahçe1986 çörekotu yağı ve vazelinin karışımı ne kadar olmalı, ne kadar vazeline ne kadar çörekotu yağı karıştırmalıyım. Tam olarak neler yaptı komşunuz sürdükten sonra strecle falan sarmak gerekiyor mu çalışıyorum sabah ve akşam yapabilirim ancak

Bildigim kadsr ile bir kutu vazeline corek otu yagini karistip suruyodu stece sarmiyordu cunku surup apartmanin onundeki cardakta oturuyodu evde de gordm strecli degildi hic..corekotu yaginin tam miktarini biliyorum ne deesem yalan olur rabbim acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…