sedef hastalığı

rn1978

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
15
0
0
34
İstanbul
benim arkadaşım yaklaşık 3 aydır uyguladığı tedavi sonucu hemen hemen kurtuldu sedef hastalığından

Nasıl oldu bilgi verirseniz sevinirim 6 yıldır çekiyorum bende hiç bir doktor ilaç bırakmadım

sedef ilaç kullanıp kökten kurtulup bitti gitti denilen bir hastalık değil.kardeşim 6 yıl çekti heryerine dağıldı resmen vücudu çürümeye başlamıştı.çaresi yok dedi doktorlar nemlendirici kortizonlu krem verdiler gönderdiler.krem geçirmiyor sadece kabuk bağlayıp kanamasını engelliyor.çaresiz alternatif tıbba yöneldik dünya kadar para harcadık zaman kaybettik.balıklı göl bitkisel tedavi hepsi hikaye hepsi para tuzağı.en son izmirde oktay avcıya gittik.4 ay önce ve artık parmaklarına kadar yara dökmüştü.35 liralık bir hap verdi ilk ay yaraların dağılması durdu sonraki ay küçük yaralar geçti 3.ay büyük yaralar kurudu şu an4.aydayız yaraların hafif pembe izi kaldı sadece.hiç bir yerinde yeniden çıkmadı.sanırım bir kaç aya o lekelerde geçer pırıl pırıl eski cildine kavuşur.hiç buralarda tavsiye bitkisel ilaç vs uğraşıp psikolojinizi bozmayın.kullanacağınız hap haftada bir gün ama ömür boyu.bıraktığınız zaman yaralar yeniden çıkıyor.haftada bir gün 2 hap alıp yaşadığınız sürece sedefe elveda diyeceksiniz.bu hastalığın psikolojisini ancak yaşayan bilir.bir süre sonra sokağa çıkamaz hale geliyorlar.heryerleri yara kabuk.ilerlemeden doktora gidin ve tedaviye başlayın.ancak gittiğimiz tüm doktorlar krem verdi hepside geçmeyeceğini bununla yaşamayı öğrenmesini söyledi.oysa çaresi var ve geçiyor.geçmiş olsun.

Bir yakınımda sedef hastasıydı doktor doktor hastane hastane gezdi fakat hiç birisinden fayda görmedi.. Bir tanıdıktan izmir mendreste kliniği olan doktor mustafa yaşarı duydu ve tedavi olmaya gitti. Gerçekten iyileşti. O kadar doktor doktor gezdik tek bir çare bulamadılar! Doktor mustafa yaşarın tedavileri derdimize derman oldu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…