Sedef hastalığı tedavisi

sxixlayahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
49
2
86
İstanbul
MRB arkadaşlar ben yaklaşık 10 senedir sedef hastasıym çok ilaç kullandım ama caresini bulamadım nette yine araştırma yaparken dermabon soap diye bi sabunun adını duydum meksika ardıcıymış ve sedefe çok iyi geliyormuş tamamen iyileştiriyormuş kullanan kişiler olumlu yorum yazmış ama insan okadar para harcayıp bi sonuç alamayınca güvenemiyor aranızda sedef veya egzama rahatsızlığı olupta bu sabundan kullanan kendisi veya yakını varsa bana bilgi verebilir mi sabun suanda türkiyede 150 tl ye satılıyor ve bi sabun 2 hafta kadar gidiyormuş tamamen sonuç almak için 3 ay kullanmak gerekiyormuş yani öyle alıyımda bi deneyim neolcak denecek bi fiyat değil o yüzden arastırma yapıyorum neolur bilgilerinizi eksik etmeyin

Bende sedef hastasıyım yaklaşık1 yıldır kemoterapi alıyorum ama fazla sonuç alamadım ıstanbul sedef tedavi poliklinik varmisti şubat tatilinde bide orayı deneyeceğim

Geçmiş olsun arkadaşım.. Annem yıllar önce sedef hastasıydı. 2 doktor denedik ikiside farklı tedaviler uyguladı ama işe yaramadı.. En son doktor MUSTAFA YAŞARA başvurduk.. Uyguladığı tedavi yöntemi gerçekten işe yaradı.. Sedef hastalığından kurtuldu!!

Allah şifa versin.
Bende Sedef hastasıydım.on yıla yakın sağ ayağımı neredeyse kullanamadım,çok acılar çektim,ayağımın alt derisi neredeyse kemiğe kadar yara içindeydi ve döküldü.bir sürü yanlış tedavi gördüm.
Bu konuda en faydalı yer ÇAPA TIP FAKÜLTESI.tam orada tedavi olmaya başlayacakken hamile kaldım.on ay boyunca kendiliğinden iyileşmeye başladı.On ayını geçtikten sonra doğdu bebeğim.ve doğumdan sonra tamamiyle iyileştim Allah a şükürler olsun.doğum yapalı üç yıl oldu hamdolsun bir sorunum yok hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…