Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğduğumdan beri 27 yaşındayım sedef hastasıyım. Kafa derim, kulak içim, vücudumun bir çok yerinde var ve adet döneminde şiddetleniyor. Neler yapıyorsunuz iyi gelen şeyler neler size? Ben dermavate merhem ve betasalic losyon kullanıyorum.
Doğduğumdan beri 27 yaşındayım sedef hastasıyım. Kafa derim, kulak içim, vücudumun bir çok yerinde var ve adet döneminde şiddetleniyor. Neler yapıyorsunuz iyi gelen şeyler neler size? Ben dermavate merhem ve betasalic losyon kullanıyorum.
Sedef hastalığı fena ellerinde ciddi sedefi olan bir yakınım probiyotikli krem kullandı inanamadik sonuç süperdi aynı zamanda duş jelinide kullandı çok zor bir hastalık herkese geçmiş olsun
Ben de kendimiz bildim bileli sedef hastasiyim. Maalesef cok inatci bir hastalik. Ama kendi buldugum bir tedaviyi paylasmak isterim her gordugum sedef hastasına da soyluyorum. Kesinlikle yok etmiyor hastaligi once onu soyleyim. Sadece kontrol altina aliyor azaltiyor. Atak donemlerini sakinlestiriyor. Yontem cok basit. Her sabah bir su bardagi suya bir tatli kasigi organik mumkunse ev yapımı elma sirkesi katip icmek ve bunu sürekli yapmak. Ben senelerdir yapiyorum ve faydasını goruyorum. Onemli olan süreklilik hergun icmeye devam edin alerjiniz falan yoksa denemekle birsey kaybetmezsiniz. Umarım sifa olur.
D ve b12 vitamininizi kontrol ettirin birde.Sonbaharda ağır d vitamin ve az b12 eksikliği çıktı(Alt değer 100 bende 7)5,5 aydır vitamin takviyesi kullanıyorum.Yeni yeni biraz yatışma var.
D ve b12 vitamininizi kontrol ettirin birde.Sonbaharda ağır d vitamin ve az b12 eksikliği çıktı(Alt değer 100 bende 7)5,5 aydır vitamin takviyesi kullanıyorum.Yeni yeni biraz yatışma var.