Sedasyon sırasında acı hissediliyor mu yaptıranlar yorum yaparsa cok mutlu olurum korkuyorum da

Durubeyazx

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
170
67
28
Genital bölgemde apse çıktı içi iltihap dolu bayada acıyor batma yapıyor. Doktora gittim sedasyon eşliğinde beni uyutup apseyi boşaltacak acı veren bir işlem. Genel anestezi olmadığı için korktum acıyı hissedersem diye. Doktor hissetmeyeceğimi söyledi ama korkum geçmedi. Sedasyonla işlem yaptıran var mı acaba acı hissediliyor mu

Lokal anestezi mi demek istediğiniz. Ne kadar etkiliydi bilmiyorum ama genitwl bölgedeki bir deri sorunum yüzünden uyuşturucu iğne ile lazer ve prp yapılmıştı. Acıyı bayağı bayağı hissediyordum. Ama benimki klinikte iki üç kere iğne ile uyusturmaydi. Bayağı lokal anestezi olacaksa bilemem

2 hafta önce sedasyonla kürtaj oldum anesteziden farkı yok tamamen baygınsınız hiçbirşey hatırlamıyorsunuz korkmayın.

Yok lokal anestezi değil bu. Sedasyon deniyor tamamen uyutma

Sedasyon ile rahim filmi ve kürtaja girdim hiç bir şey hissetmiyorsunuz korkmaniza gerek yok

Sedasyonu hafifletilmis anestezi gibi dusunun, hicbir sey hissetmeyeceksiniz

Anestezi hemşiresiyim. Çok güzel bir uykuya dalıp işlem sonunda uyanacaksınız, merak etmeyin.

Yok lokal anestezi değil bu. Sedasyon deniyor tamamen uyutma
Yaaa ben yanlış yorumlamisim. Genel anestezi olmayınca korktum demissiniz ya . Anlamamisim. Valla tamamen uyutacaklarrsa hiç bir şey hissetmezsiniz. Ben Rahim filmi, yumurta toplama işlemi ve histereskopi için uyutuldum hep . Zerre hissetmedim bir şey . Sadece kurtajda bir ara kendime geldim m görüntü hatırlamıyorum ama uyandım ve tepki vermişim ağrıyor diye . Onlar bir daha anestezi vermiş .ama kürtaj nispeten daha zordur. Ama gerçi anestezisiz kürtaj olani duydum ben . Kişiden kişiye değişir sanirim m şimdi kürtaj olacakları korkutmayayim .Merak etmeyin acı duymazsınız diye düşünüyorum.

Anestezi hemşiresiyim. Çok güzel bir uykuya dalıp işlem sonunda uyanacaksınız, merak etmeyin.
Bana da doktor hsg yi sedasyon ile çekeceğini söyledi de korkuyorum biraz. Daha önce hiç sedasyon vb bir olay yaşamadım. Nasıl oluyor riski var mı öncesinde dikkat edilmesi gereken bir şey var mı

Özelde sedasyonla kürtaj endoskopi kolonoskopi hiç bişey hissetmedim bu dünyadan bağlantın kopuyor sanki kürtaj sonrası adet ağrısı gibi ağrım oldu tek buda normal diğerlerinde hiç bişey olmadı çok şükür hiç korkma

Bana da doktor hsg yi sedasyon ile çekeceğini söyledi de korkuyorum biraz. Daha önce hiç sedasyon vb bir olay yaşamadım. Nasıl oluyor riski var mı öncesinde dikkat edilmesi gereken bir şey var mı
Sedasyonsuz yaptırdım hafif karnıma kramp geldi ilaç boşaltılırken başka bişey yok ama son model cihazlarla yapıldı yani güzel yerde cihazdan cihaza fark edebilirmiş ve o kadar çok korkarak gittim ki bayılacaktim korkudan ama korktum gibi olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…