sedasyon ile diş çekimi

jullyet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
1.806
224
başlıkları biraz araştırdım ama bulamadım sedasyon ile yani uyutularak diş çekimi ve tedavisi yaptıran var mı? artıları, eksileri nedir? bir seferde birden fazla işlem yapılabiliyor mu? deneyimleyen varsa öğrenmek istiyorum, müthiş bir dişçi fobim var ve ağız sağlığım çok kötü durumda, deneyen ve memnun kalan insanların yorumları çok önemli benim için, şimdiden teşekkürler...

Benim doktorum iğne yapmıyor onun yerine çıt çıtlı kalem gibi bir şey var içinde anestezi var
kesinlikle duymuyorsun yani sivrisinek ısırsa duyarsın ama bu harika bir şey
araştır istersen çok rahat bir şey uyuşunca zaten duymuyorsun bişey

Sedasyonlu diş çekimleri veya diş dolguları genelde her hazsta için uygulanmaz.Daha çok engelli hastalarda,çocuklarda ve bulantı refleksi çok olan hastalarda uygulanıyor.Çok korkulacak bir olay değil.Ama en önemli konu uzmanın yapması sonuçta hafifte olsa anestezi

benim doktorum da o çıt çıtlı aletten kullanıyor, aslında korktuğum şey çekim esnasında yaşayacağım sıkıntı, dişlerimin kökleri çok sağlam ama uç kısımları kum gibi dağılıyor, bu yüzden hekimimi çok uğraştırıyor

Hmm onu bilmiyorum ki uğraştırıyordur o zaman ama acı oluyor mu peki

bunu bilmiyordum, aydınlattığınız için teşekkür ederim, önümüzdeki pazartesi randevum var, bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…