Bebek İkinci El seda_ecrin adlı üyeye dikkat paramı yatırmadılar!!!!dolandırıldım

eymenege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
369
2
kendisine 20 gün önce burada görüp beğendiği hatta mail olarak fotoğrafarını attığım beşiği bir güzel teslim aldılar evlerine kurdular.herşey gayet güzel gitti hatta kendilerine yatak için başka hediye ürünlerde gönderdiğim halde iyi suistimal ettiler karı koca.

her gün yarın yatıracağız yarın yatıracağız 20 gün oldu.sözde başka beşik beğendiler kargo parasını bana geri ödeterek göndermek istiyorlar bende tabiki kabul etmiyorum evlerinden aldırmak istiyorum tanıdıklarımıza biz nasıl kargso parası verdiysek sizde verin diyorlar anlayışsız insanlar dikkat edin bu kişiye.halen olay çözülmüş değil

pazartesi günü bütün yazışmaları kayıtlı maiillerimde dolandırıcılıktan suç duyurunda bulunacağım sayın seda oğuz abukan çifti....

site olarak ta yazışmalrı buaradan tanık gösreceğimm....

sız besık gonderdınız onlar parasını vermedı dogrumu anladım ?
bn olsam guvenmezdım neden boyle ıslere gırıyorsunuzkı

geçmiş olsun ayyy hiç hoş değil..Aksaray emniyet amirliği int. dolandırıcılığı birimi var telefonla bile ilgileniyorlar:KK43:(

evet paramı göalan taşındılar bekledim bu kadar gün ama artık şikayet edeceğim an hamile doktora fndermediler tüm yazışmalar kayıtlı bayinternet dolandırıcılığı genel bir telefon var mı acaba dikkat edin bu bayan izmirli sık sık yazıyor her şeye

Bana göre şahsi kanaatim; iddianız doğruysa burada hukuki bir ihtilaf var, hukuk mahkemesine başvurabilirsiniz, savcı takipsizlik kararı verebilir...

gönderdikleri maillerde kayıtlı herşey burada da var satış yapılmadan önceki yazışmalar yeterli zannedersem adresleride var beşik evde kurulu yani

ben bağlı bulundukları çamdibi polis merkezini aradım suç duyusunda bulunun gidip dediler öyle yapacağım

sakın benim gibi hataya düşmeyin bin pişman oldum bebeğimin beşiği de ziyan oldu gitti hatta bende keşke verseydim birine bari hayrını görürdü..

çok uygun fiyata tüllü sepet hediyesi puset yazıyor ana başlıklarda orada da yazışmalarım mevcut hatta niye vermeyeyim ismini görsün herkes dikkatli olsun...

sizin adınıza üzüldüm ya. beşik de güzel ve uygun muş gerçekten. inş çözüm bulursunuz biran önce. olaylara bizzat şahit değilim, illa bu olay için de demiyorum ama 3 tl bile olsa işin dolandırılma ve aldatılma yanı can yakıyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
buraya yazmak mı etkili oldu yazılanları mı okudular bilmiyorum ama şaşılacak iş paramızı yatırdılar.. Çok ilginç ..konunun uzayacağını anladı arkadaşlar herhalde..

ilk önce üzüldüm sonra sevindim.
inşallah bundan sonra böyle şeylerle karşılaşmazsınız.
demek ki sineye çekmemek lazımmış.

gozun aydın sevındım paranı alabıldıgıne ama bnden sana tavsıye bı daha boyle ıslere bulasma

X