merhaba kızlar ya sabahları programda göüyorum sea sayanın bir saç şekli var cok kullandıgı dalgalı o sacın adı ne lütfen yardımcı olun maşa mı desem düzlştiricimi anlayamadım ben yaptım koyun gibi oldu düzlestiricyle yaptım berbat yada ben beceremiyorum:) eger bilen varsa nasıl yapıldıgınıda söyleyebilirmiii coook istiyorum o saçıı kuaföre anlamıo yapamıo aynısnı mecbur iş bana düştü
Su dalgası olabilir... maşaya biraz geniş sarın,saçınız üst üste gelmesin ve aşağıya doğru çekerek maşadan kurtarın...maşanızın kalın olması avantajınızadır...
Saçınızın tipi de önemli ama bir deneyin muhtemelen olur.ben de bir iki kere yapmıştım... bir de buklenizi biraz kalın alın.ince olmasın fazla...
bence en güzeli saçı köpükleyip güzelce sonra örüp sonra kurutup açıp biraz krepe yapmak üstüne de bi sprey. saçlarınız dalgalıya yakınsa tutar. ama benim gibi pırasa saçlıysanız biraz zor 1 gün fln tutup en az yapılır heralde ya da perma yaptırabilirsin kalıcı bi çözüm
bence en güzeli saçı köpükleyip güzelce sonra örüp sonra kurutup açıp biraz krepe yapmak üstüne de bi sprey. saçlarınız dalgalıya yakınsa tutar. ama benim gibi pırasa saçlıysanız biraz zor 1 gün fln tutup en az yapılır heralde ya da perma yaptırabilirsin kalıcı bi çözüm