Seda Sayan'dan kendini eleştirenlere tepki

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Seda Sayan'ın 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkarması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, programın yayından kaldırılması için kampanya başlatılmıştı. Hatta, programının sponsoru Schafer tepkilerden sonra sponsorluktan geri çekilmişti. Seda Sayan eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.

"BENİ ELEŞTİRENLER AZINLIK"
Sık sık kendini eleştirenlere "Siz kimsiniz!" diyerek tepki gösteren Seda Sayan, her akşam başını yastığa koyduğunda rahat uyuduğundan bahsetti. Kendisini eleştirenlerin azınlık olduğunu, Türkiye'nin her köşesinden aldığı dualarla korunduğunu ifade etti.

"ONA 'SENİ ALLAH AFFETSİN' DEDİM"
Seda Sayan ayrıca, 2 eşini öldüren adama, "Biz babamızdan çok çektik. Ama yine de ben keşke babam yaşasaydı da onu daha iyi yaşatsaydım. Ama benim kadar vicdanlı kadın bile senin gibi bir babayı asla affetmezdim. Seni Allah affetsin." dediğini anlattı.

"SİZ KİM ELEŞTİRİYORSUNUZ YA!' HALK BENİ SEVİYOR VERGİ REKORTMENİ YAPIYOR"
Annesinin hiçbir kadın kadar ezilmediğini, yıllarca annesinin babasından nasıl şiddet gördüğünü, şiddeti kınadığını ve bunu yıllarca anlattığını ifade eden Seda Sayan devamında, "Siz kimi eleştiriyorsunuz ya! Siz dönün de bir kendinize bakın. Karşınızda Seda Sayan var. Bu halkın sevdiği, bu halkın getirdiği. Ben vergi rekortmeni kendim olmuyorum onlar yapıyor" şekinde konuştu.

ensonhaber.com

Seda sayan senin devrin geçti bunu kabullen. Seni izleyenle işi gücü tv başında zaman geçirmek olan ne olay çıksa da izlesem diyen kadınlar. Baban şiddet uyguladıysa ona göre davranıp tv ye çıkarıp konuşturmak mı, söylediklerini kaale almak mı sağ duyu oluyor adam ben haklıydım diyor oturtuyorsunuz hala orada adam aflarla çıkmış toplum içinde olması bile tüyler ürpertici bir de adam yerine koyup canlı yayına çıkarılıyor. Bir kere seni o konuma getiren halka siz kimsiniz nasıl der ya. Kendisi evli erkekle olmaya utanmıyor ama sosyal medyadan tanıştığı evli olan Erkan mıdır nedir onunla birliktelik yaşıyor çocukları var adamın elele tutuşup utanmadan boy gösteriyor o adam da parası için beraber zaten biraz haya olsa evli adamla işi olmaz. Reyting için neler yapıyorlar. Herkes tanışınmış bu adamı da kanmasınmış açıklama da bu. Ne alakaysa.

Şu açıklamadan bir sürü mana çıkartırım ama neyyyyse
He biz azınlığız ama halkız, yav niye herkesler azınlık diyor ki bize
Size baba diyebilir miyim teyze

Haha cok guldum bu yoruma
halen oturuup da bu kadinin programini izleyenler var cok yazik

dünkü tepkilerden sonra bugün biraz izliyim dedim en başta eleştirenleri bi güzel fırçaladı bide semra kaynanayı getirmiş programa

Karşınızda Seda Sayan var ne demek ? Seda Sayan kim ki?

Son düzenleme:
Yaşam belirtisi verdi Seda Sayan. Aman Allahım....

Bu ne yaaa. Bu kadına ağır yaptırımlar uygulanmaz, ve hatta aksine kendisi şakşaklanırsa bir grup tarafından; yakında çocuk tacizcisine de 'Ne var kucağına oturtup sevmiş' der.

Bir programda kendini sanatçı sanan biri çıkmıştı 'Ben saksı değilim en çok bana soracaksınız' diye kükrüyordu.
Şimdi bu kadın çıkmış siz kimsiniz diyor ? Asıl siz kimsiniz ?
Bir zaman sonra şöhretin altında kalıp eziliyorsunuz böyle
Eskisi kadar izlenmemek ilgi görmemek sizi delirtiyor
Ee devir değişiyor sizin yerinize yenileri geliyor
Üzgünüm ama basit birer insansınız isteseniz de istemeseniz de bir gün sizlerde unutulacaksanız.

Aylin Nazlıaka · @AylinNazliaka:
Tek tek arayıp Seda Sayan'la ne oldu diye soruluyor. Olay budur:

5 kez evlenen ve 2 eşini öldüren kişiyi programına çağıran Seda Sayan’a dün akşam twitter’dan sitem etmiş ve bu tip programların kadın cinayatelerini normalleştirdiğini yazmıştım. Programın sponsoru olan firmanın e-posta adresini ve telefon numarasını verip duyarlı kişileri şirketi uyarmaya davet etmiştim. Ne mutlu ki birçok kişi firmaya ulaşmış ve firma bugün sponsorluğu iptal ettiğini yazılı olarak açıkladı. Ayrıca bu sabah programla ilgili olarak RTÜK’e şikayet dilekçesi verdim. Gün içinde Seda Sayan beni beş kez aramış. Uygun olduğumda “herhalde program için özür dileyecek” düşüncesiyle kendisini aradım. Ancak Sayan “Sayın Vekilim düşünce olarak size uzak değilim” diye başlayan konuşmasını bağırarak bitirdi. Kapatmadan once bana dava açacağını ve programda bana sitemlerini ileteceğini söylemeyi de ihmal etmedi.

İnsan ister istemez ne diyecek diye merak ediyor? Koşturmacanın arasında ne yapıp edip programın başını izledim. O da ne? Tehdit üzerine tehdit…

Televiyonun gücünü kullanarak kendi üslubunca bana ayar vermeye çalışan Seda Sayan’a sesleniyorum:

Reyting kaygısıyla program yapıp kadın cinayetlerini normalleştirenlere prim vermeyiz. Kendisi bugünkü programında vergi rekortmeni olduğundan bahsetti ve okul yaptırdığı için kadınlar için duyarlı olmakla övündü. Bu okul için Tokat’daki kadınlar adına kendisine teşekkür ederiz. Ama okul yaptırmak ona kadın cinayetlerini meşrulaştırma hakkını vermez. Eğer söylediği gibi amacı o kişiyi deşifre etmek olsaydı, ondan “adamcağız” diye bahsetmezdi. Ya da siz hiç böyle güler yüzlü katil gördünüz mü cümlesini kurmazdı.

Programda Sayan geçmişte kendisinin de şiddet gördüğünden bahsediyor. Maalesef Türkiye’de şiddet gören her kadın Seda Sayan kadar şanslı değil. Ama hayatta uzun çöpü çeneler kısa çöpü çekenlere destek olmalıdır. Kendini kaybederek kadın haklarını savunan bizlere “siz azınlıksınız” diye bağıran Sayın Sayan; azınlık olmak haksız olmak demek değildir. Ben bu öfkenizin size yanlış yaptığınızı söyleyen vicdanınızdan kaynaklandığını umuyorum. Gelin, bağırarak üste çıkmaya çalışmak yerine kadın katillerine karşı bizimle birlikte mücadele edin! Onlara hep beraber terlik fırlatalım!

hayır bunu izleyenler kim ben onu merak ediyorum

bir iki gere kaynanalı gelinli programa bakmıştım ondada saçmalamıştılar bolca

hayır bunu izleyenler kim ben onu merak ediyorum

bir iki gere kaynanalı gelinli programa bakmıştım ondada saçmalamıştılar bolca

Maalesef benim annem gibi tvde ne versen seyreden televizyon denen kutunun bağımlıları seyrediyor, annemi şimdi arayayım, Anne kız Seda da ne olmuş öyle diyeyim alkışlayanların taktığı kolyeye kadar detay verir. Ordan da falanca evlilik programına katılan X bey canlı yayında evlendi diyerek araya başka programları sıkıştırır.
Ne yazık ki seçici olmayı öğretemedik, evlilik programları, böyle programlar en ifrit olduğum tv yayınları, gündüz televizyon açmıyorum
Akşamları da dişe dokunur birşey olmadığı sürece açmıyoruz.

azınlık mıyız
o halde azınlık olmakla gurur duyuyorum
hiç hoşlanmıyorum bu kadından,prim vermemek için zap yaparken bile kanalını es geçiyorum

hadi anelerimiz izliyoda gençlerde izliyor abla izlemiyor mu
gerçi benim annem stvci ordaki tüm dizileri izliyor
hele acayip piskopat bi film var
yaaa adını unuttuum

Kadın için bu tarz şeyler o kadar normal ki tepki gösterilmesine şaşırmış ve kızmış. Bunu ekrana çıkaran kanalın, izleyen azınlığın, alkış yapan altın günü teyzelerinin, akrabalarının, eşinin dostunun ve yedi ceddinin resetlenmiş beyinlerinden öpüyorum. Belki şifa olur öpücüğüm.

hiç sevmiyorum şu kadını

Eklentiler

• 10665854_826549484045725_3995987966255850270_n.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…