Seda Sayan Show yayından kaldırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Seda Sayan Show yayına girdiği günden itibaren Show TV'nin sürekli başını ağrıtıyordu.
Sitene Ekle

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Show TV yönetimi önce 2 eşinin öldüren birini canlı yayına çıkartan, ardından Niran Ünsal ile tartışma yaşayan Seda Sayan'a daha fazla dayanamadı. Show TV, Seda Sayan Show'u yayından kaldırdı. Seda Sayan önce 2 eşini öldüren birini canlı yayına çıkarması nedeniyle kamuoyunun tepkisine neden olmuş, ardından da şarkıcı Niran Ünsal ile yeni bir kriz yaşamıştı.

SEDA SAYAN'IN CANLI YAYIN KONUĞU OLAY OLDU

SEDA SAYAN - NİRAN ÜNSAL KAVGASI

milliyet

hemen başka bi kanal bulmuştur, mesele mi onun için...

nedense kadını takip eden bayağı yoğun kitle var

Türkiye'de en güvenilir kişi anketi yapılıyor bu kadın birinci geliyor. Düşün ülkemizin halini.... Programının kaldırılmasına da içimin yağları eridi ama dediğin gibi başka bir kanal bulmuştur bile...

Maalesef yayından kaldırılmamış. Yeni bir formatla aynı kanalda devam edecekmiş.

daha korkutucu yeni formatı neymiş ki, bunların fax okuduğu günler daha iyiydi be... yaşımıda açık etmiş oldum

Kayınpeder damat kapıştırır belki bu defa da. Format adı altında zırvalıkları ekrana taşıyor ve paraya dönüştürüyorlar ne de olsa.

senelerce üzerine yapışan delikanlı kadın kimliğinin iyice b.kunu çıkarmıştı iyi olmuş....

Off biktirdi artik, toplumu bilinclendirmek bunun gibilere kaldiysa yandik

ya bilinçlendirmek değince bi kadın vardı tontiş teyze mod gözlüklü, neydi onun adı ya

bi tas suyla ve sabunla nasıl yıkanılacağını anlatıyodu, yıkanın yıkanın diye

daha korkutucu yeni formatı neymiş ki, bunların fax okuduğu günler daha iyiydi be... yaşımıda açık etmiş oldum
ayyy demiiii fax modası vardı bi dönem . ilahi chess, nostaljik hissettim şu an

İyi olmuş ama bu kadın yine bir caresini bulur. Bunu evladı gibi bağrına basan sabahçı teyzeler var sırf onlar yüzünden bile olsa tekrar yayına girer.

Bi de bu patavatsız kaba kadına "kadırgalı " diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…