da Sayan, oğluna 12 milyon dolarlık mezuniyet hediyesi aldı Paylaş
Paylaş Seda Sayan, üniversiteden mezun olan oğlu Oğulcan Engin’e 12 milyon dolarlık bina aldı
Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin’e (23) mezuniyet hediyesi olarak Cihangir’de 12 milyon dolarlık bina satın aldı. Baba Sinan Engin de tadilatı üstlendi. Oğulcan Engin, babası ve mimar Fırat Bozfırat’la geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Fırat abi bizi fikirleriyle büyüledi. Projelerimiz çok yakında” notunu düşmüştü.
Seda Sayan, Milano’da European Shool Of Economics’te okuyan ve bu yıl mezun olacak 23 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin’e Cihangir’de bina satın aldı. Sayan, Susam Sokak’ta merkezi konumdaki iki katlı binaya 12 milyon dolar ödedi.
Bu kadın zamanında 'Bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü' diyerek 2 karısını öldüren adamı canlı yayına çıkarmamış mıydı, ne güzel bu şekilde para kazanılıyor demek ki..
Ne denir ki? Ben deli divane okudum ettim. 12 milyonu bir arada görmem mümkün değil.
Bunlar zoraki parayla okuyorlar. Sonrasına gelsin milyonlar.
Nasıl kazanıldığı da ayrı tartışma konusu.
Ama çocuğun hedeflerini ve hayattan zevk alma unsurlarını baltalıyor bu görgüsüzler orası kesin.