• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Secret Garden Tüy Yok Edici Yağ ??

Bihter06

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
327
0
296
Ankara
kızlar secret garden ürünlerini kullanan var mı aranızda ben tüy yok edici yağını aldım 8 seansta tamamen yok ediyormuş tüyleri bakalım deneyeceğim aynı karınca yağı gibi tüyleri alınca 3 gün sürüyosun ve suyla temas ettirmiyosun ben Ankara da olduğum için elden aldım (20 ytl) ama nette de satışı varmış bakmak isterseniz...

kızlar daha dün aldım sonuçları yazarım ama 1 aydır kullanan arkadaşım bioderden iyi olduğunu söylüyor...

sitesini inceledim hergün yeni bir ürünle karşılaşıyoruz hakkaten şaştım kaldım sen na kadara aldın bu ürünü...
aynı markanın göğüs büyütme ve dikleştirme kremleride var ama ne derece etkilidir ki acaba??????????*

bende aldım bugün 55ytl büyük boy fısfıslı şişede.bi kız kollarına kullanmış tek seansta baya bi inceltmiş ve azaltmış.inş benimkilerde öyle olur.

kusura bakmayın uzun süredir foruma giremiyordum.valla 3 aydır kullanıyorum çok bi faydasını göremedim.ama bioder,capilex gibi markalara göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim en azından bazılarını rengi açıldı.

hanımlar bu ürünün adı değişmiş.şu an piyasada hem secret garden hem fulirim diye satışı yapılıyo.fulirim adıyla olan üründe ürün ciltte 8 saat secret garden adıyla olanda 12 saat kalıyo.ben bu sefer fulirim adıyla olanı aldım.içerikleri aynı gerçi ama bekleme süresi daha az fulirim olanda.1 ay kullanayım sonuçları tekrar yazarım.

arkadaslaaarr Deneyen Warsa Cevap Noolur Callisto Jade Naptin 1 Ay Sonra Cevap Yazacakmissin Ama Yazmamissin Acaba Nnaaptiini Ogrenebilirmiyim

ben bıraktım çünkü hiç faydası olmadı hanımlar.hatta bazı yerlerde tam tersi tüyler kalınlaştı.kaç şişe kullandım ama faydası olmadı malesef.

ühühühüh 20 ytl miii

ya geçen görümcemle kuaföre gittik,ordan burdan derken, laf döndü olaştı kıllara geldi, bayanda secred gardeni önerdi 3 seanslık yetio falan fiyattt ne die sorduk 90 ytl dedi. bizde denize düşen yılana sarılır misali atladık, ya evde pc bozuktu gelip nettende inceleyemedik, öle böle derken aldık,bugün görümcem netten bakıyodu, ayyyy ne görüm 23 ytl + kargo ücretide içinde şok olduk ya. bu sinirle kalktık aldığımız kozmetik malzemesi satan yere gittik bide ne görelim tükkannnn mükkannn yok yada biz o sinirle dükkanı bulamadık. yaa neye üzülimm siz söyleyinn,bide sonuç alamazsak gel bak işe.

neyse olan oldu ama mubarek kutunun ürün fiyatıda üzerinde yazmıo yaa, resmen keklendik. ne yapmamız gerek. benden daha akıllı biri bize akıl versin

kızlar secret garden ürünlerini kullanan var mı aranızda ben tüy yok edici yağını aldım 8 seansta tamamen yok ediyormuş tüyleri bakalım deneyeceğim aynı karınca yağı gibi tüyleri alınca 3 gün sürüyosun ve suyla temas ettirmiyosun ben Ankara da olduğum için elden aldım (20 ytl) ama nette de satışı varmış bakmak isterseniz...

faydasını gordunuzmu cok merak ettım yıllar gecmış ama :9:

Back