Seçmen dedi ki: Muhalefet değişmeden kazanan da değişmeyecek!

Bence Mansur Yavaş seçimi kaybetse de chp de devam etmeli ve parti de daha fazla öne çıkarılmalıdır seçim sürecinde baya sempati topladı hele de dün gece onun için bir çok insan seferber oldu:ssz:

Muhalefetın yoklugu cok bellı.Ya muhalefet artık kendıı yenılemelı halka ınmelı yenı goruşler yenı soylemler soylemelı yada yenı oluşumlar cıkmalı..

Neden zafer bellı bır kesım bu hukumet gıderse dındar kesım kamu kuruluşlarında ozel sektorde olamayız korkusu var.başortu tekrar yasaklanır hem okullarda hem kamu kuruluşlarında...Bunun etkısı var..

Dığerıde hukumet kotu bırsey yapsada ben ona bakmam ekonomık olarak bende kazanıyorum ıstıkrar sursun..Her zaman tek partlılık ıyıdır dıye desteklıyor

Muhalefetın yoklugu cok bellı.Ya muhalefet artık kendıı yenılemelı halka ınmelı yenı goruşler yenı soylemler soylemelı yada yenı oluşumlar cıkmalı..

Neden zafer bellı bır kesım bu hukumet gıderse dındar kesım kamu kuruluşlarında ozel sektorde olamayız korkusu var.başortu tekrar yasaklanır hem okullarda hem kamu kuruluşlarında...Bunun etkısı var..

Dığerıde hukumet kotu bırsey yapsada ben ona bakmam ekonomık olarak bende kazanıyorum ıstıkrar sursun..Her zaman tek partlılık ıyıdır dıye desteklıyor

Destekleme kısmı bir tarafa ben her yapılanın onaylanmasına kızıyorum.
Şuan hükümet seçimle başageldi ben veya başkaları sevsede sevmesede durum bu.
Neden her yaptığına doğru deniliyor , ben bunu anlamıyorum aslında.
Doğu'da kürdistan kurulsa da alkışlanacak bu adam, apo yü serbest bıraksada.
Suriye'ye savaş açsa Kahraman olacak...
Benim derdim bununla.
Padişah mı bu adam her yaptığı alkışlanıyor.

Benim derdim bununla.

Bu seçimin en büyük kazananı bdp oldu bence ve çözüm süreci, özerklik konularında daha da çok bastıracaklar artık:ssz:

Biz burada muhalefetin durumundan bahsediyoruz sanki başbakana laf atmal için açmışız konuyu. Hem onlar nasıl başbakanj böyle şiddetle sevip milletiz deyip bize böyle nefret kusuyorlarsa biz de başbakanın kusurlarını söyleme hakkına sahibiz genelde oy alması bunları dememizi engellemez buraya gelip nefretle bunları demek ve bunda ısrar etmek sıkıcı çünkü ayrıştırıcı ve yakışıksız sözler siz biz muhabbeti başbakan ağzı konuşmalar oy veren halkta ona benzemeye başladı neysee.sonuç olarak mansur yavaş partide desteklenmeli çünkü arkasında güzel bir topluluk var saygısını koruması güzeldi artık ne düşünürler bilemem ama yeni bir yapılaşmaya gitmeleri şart.

[sıze=3]muhalefet ' her şeye muhalefet iyiye de. Kötüye de ölümüne muhalefet 'dediği dürece bu ülkede iyi bir duruş zaten sergileyemez. Mhp"halkın sandıktaki cevabını akp iyi okumalı,bundan sonra mecliste daha çok koalisyon yapmalı daha çok fikir birliği yapmalı,BİZİM OYLARIMIZ ARTTI"diyeceğine yani kendi kazanmış gibi konuşma yapacağına özeleştiri yapsaydı daha faydalı olurdu kendilerine.

Ana muhalefet" muhafazakar kesim seçimlerde bizi dinlemedi,balkon konuşması bir meydan okumaydı "diyeceğine kendisini dinletmeyi bilseydi ve ülkenin çok büyük kesiminin değerlerine ateş püskürmeseydi çok daha faklı olurdu herşey.

Ayrıca başbakan ın dediği gibi "bunlar yarın çıkacaklar diyecekler ki biz kazandık diyecekler "dedi ve gerçektende muhalefeti çok iyi tanımış geçen 11 yılda.[/sıze]

makedonya veya diğer ülkelerde seçim olsa kazanandan haberimiz bile olmazken makedonya ve lübnanda insanlar gecenin 12 sinde sokaklarda başbakan ın adını haykırıyorsa bu muhelefetin değil erdoğan ın zaferidir

Son düzenleme:
Benim derdim bununla.

En buyuk sorunumuz bu sevınce o ne yaparsa dogrudur.Sevmedığimiz partıde ne yapsada yanlıştır..

partılerıde takım tutar tutar gıbı tutuyoruz maalesef

Şimdi okudum tesafüfen yazdıklarınızı,şu siyaset yüzünden herkez kavga edip taraf oluyo,kıyametmi kopcak,dünyanın sonumu geliyoda herkez böyle sinirli,tarafçı,adaletsiz anlıyamıyorum,ama bu gidişle bu ülkede insan kalmıycak, bunu biliyorum....:26:

muhalefet bu yazılanları anlasa bu zamana kadar anlardı ,bundan sonra anlaması çok zor ..
bu arada tek parti dönemini istemeyenler hatırlatırım zamanında chp de tek partiydi ,o dönemleri savunurken bir daha düşünmek lazım .chpnin tek parti iktidarı dönemindeki eziyetlerini de çok iyi biliyoruz ,o dönemleri yaşamaktansa şimdiki tek parti dönemi bence daha iyi .
hakeza en istemediğim ise koalisyon hükümetidir.
bu ülkenin en rezil zamanları koalisyon hükümetleri zamanında yaşanmıştır çünkü .
siyasette dört dörtlük parti ya da lider olmaz ,olamaz zaten kim gelirse gelsin ama insanlar en çok hizmet yapana oy veriyorlar ,chp de hizmet yapsın o da oy alsın ,gerçek anlamda hizmet yapmış olsaydı bir kısım oyları da alırdı ama bu kafayla yerlerinde saymaya devam edecekler..
mansur yavaş sayesinde oradan buradan oy topladılar ,ak parti dışında diğer partiler hepsi birleşti ama yine yetmedi yine yetmedi ,taşıma suyla değirmen dönmez hesabı ..
bir de adam gibi bir stratejileri olsa zaten ordan burdan parti oylarına tamah edip de yeterki ak parti kazanmasın modunda olmasalardı çok farklı olurdu belki de .
insanın bir duruşu bir tavrı olur yahu .bu ne böyle yeterki onlar kazanmasın modu .buna kafa yoracaklarına memleket meselelerine kafa yorsalardı şuan belki de çok büyük oy alırlardı ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back