Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu seçmemde lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nergisfe

özlemim büyük :'((
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
172
0
arkadaşlar bu koltuklar arsında kararsız kaldım yardımcı olur musunuz???

ıllede bu ikisinde biri olacaksa mor diyorum,
Başka seçeneklerede açıksan fikir verebiliriz.

bu iki aLternatif arasında ben sondaki kremLi oLan takımı secerdim
morLu oLan takım cok koyu geLdi gözüme. ısık oLmayısından mı biLmem ama icimi kararttı :1no2:

canım mor olan güzel başka renk seçeneğin varsa bak derim model olarak mor olan takım güzel diyeri basit duruyor.şimdiden hayırlı olsun güle güle eskita.s.

karar verememekte haklısın ikiside güzel

mor banada koyu gibi geldi ama hoş değişik duruyor,keşke kremden birkaç tane daha çekseydin

bende moru çok beğeniyorum ama acaba yaşıma göre çok mu ağır diye düşündüm model olarak....bilmiyorum ama gerçekten çok zor işlermiş ne kadar çok gezersem o kadar çok kafam karışıyor...resimde evet biraz karanlık ve daha koyu çıkmış...offfff :KK43:

salon için sanırım bu takım salonda ağır olsun biraz nolcak....resım yukleyemıyorum ama kilim mobılyada salon takımlarından pırlanta takımına bak bı derim ben onu alcam yaza inşallah fiyatı 2.500 küsür..eğerki moru beğendıysen dahada bakma bişeye kafan karışmasın canım:ecrin_bebek:

pardon koltuk takımlarından pırlanta koltuk takımı sayfa 2 de...süpper bişe yaboshayallersmile

kesinlikle

MOR

ama salon darsa krem i tercih et canım.. koyu renkler alanı dar gösterir

çok tşk ediyorum ev daha tutulmadı maalesef düğün temmuzda çünkü ama eşyaları şimdiden almak istedik malum yaz geliyor fiyatlar tavan yapacak...istanbulda yaşıyorum ve buranın evleri çok küçük bende salon ve oturma grubu ayrı ayrı almayacağım o yüzden öyle birşey seçmek istedim ki hem salon havası hemde oturma odası havası katsın istiyorum...model olarak nasıl sizce güzel mi peki ???

slm canım mor olan bence daha güzel diğeri çok sade ve basitsengözlerimebaksanab
mutluluklarzemuszemus

X