Anket Secme Sansiniz Olsaydi?

Secme Sansiniz Olsaydi?

• Ankete Katılan
    8

HerseyimOglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
13
0
36
Almanya
Hayatinizin Dönüm Noktasi olacak bir ani yasiyorsunuz ;

Bir Melek geldi ve size iki secenek sundu..

Ilk Seceneginiz;
Hayatinizi Hayallerinizin ulastigi yere kadar yasayacaksiniz lakin bu yolda cok acilarda olacak ,zor bir yol, size Sunulani degil ,Sizin sectiginiz dogrultuda ,tüm zorluklara ragmen sonunda hayallerinize ulasacak Kocaman bir hayati yasayacaksiniz .Bu yol bitkin ve Sizin sectiginiz DeiDolu+DoluDolu bir hayat olacak..

Diger yandanda;
Size ,Büyüklerinizin sundugu ,güvenli sade hazir ,sizin icin secilmis ,kolay yasamanizda karar kilinmis isteme lüksü olmayan ama bir okadarda sorunsuz bir hayat olacak ...

Hangisini secerdiniz?

Hayatinizi Hayallerinizin ulastigi yere kadar yasayacaksiniz lakin bu yolda cok acilarda olacak ,zor bir yol, size Sunulani degil ,Sizin sectiginiz dogrultuda ,tüm zorluklara ragmen sonunda hayallerinize ulasacak Kocaman bir hayati yasayacaksiniz .Bu yol bitkin ve Sizin sectiginiz DeiDolu+DoluDolu bir hayat olacak..

Bundan yanayım.
İkincisi seçenek değil bana göre. Özgürlüğün anlamını yitirdiği, düşünme yetisinin kaybolduğu bi seçim olur.
Almayayım.

Valla beni ilkini göze alıcak kadar sıkıntıya ancak dünya barışı sokabilir yoksa kendi hayallerim için sıkıntıya giremem...

ikinci seçenek bana göre değil ben hayatıma kim olursa olsun karar vermesini sevmem görüş sunabilirler tamam ama ben ne dersem de o olmalı hayatımda o yüzden ikinicisi bana uygun değil BİRİNCİ seçeneği tercih ederdim..

Tabikide ilkini tercih ederdim çünkü kendi seçtiğim yolda mücadele ederek kavuşurdum hayatıma,zor olurdu yıpratıcı olurdu belki ama hem grurlanırdım hemdebir ömürkıymetini bilirdim yaşantımın.

ilkini secerdim fikirlerimi sunabileceğim bagımsız bir hayat iyiyle kötüsüyle tamamen bana ait olan :)

hayatımı başkası seçicekse, ben yaşamasamda olur yaniii.. zoru olsun, bnm seçtiğim olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…