- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Uffff, bu konuyla ilgili öyle birşey biliyorum ki... Ama konu haber olurda buradan yayılır deşifre olurum korkusuyla ağzımı açamıyorummmm
Uffff, bu konuyla ilgili öyle birşey biliyorum ki... Ama konu haber olurda buradan yayılır deşifre olurum korkusuyla ağzımı açamıyorummmm
biz seni koruruz sen yaz!!! :) çatlarız hepimiz senin yüzünden o daha büyük haber olur!!! acı bizeeee...............Uffff, bu konuyla ilgili öyle birşey biliyorum ki... Ama konu haber olurda buradan yayılır deşifre olurum korkusuyla ağzımı açamıyorummmm
Evelynn ne özel mesaj atmıştım, onu kopyalalayıp atıyorum tek tek hepinize :)
Özelden yaz kızUffff, bu konuyla ilgili öyle birşey biliyorum ki... Ama konu haber olurda buradan yayılır deşifre olurum korkusuyla ağzımı açamıyorummmm
Banada atEvelynn ne özel mesaj atmıştım, onu kopyalalayıp atıyorum tek tek hepinize :)
nettin sen ya şimdi bütün kk senden özel msj bekleyecek buraya açık açık yazsaydın daha karlı çıkardınayy toplu özel mesaj nasıl atılıyooo, beceremedim ki :)
banada atarmısınız.Evelynn ne özel mesaj atmıştım, onu kopyalalayıp atıyorum tek tek hepinize :)
nettin sen ya şimdi bütün kk senden özel msj bekleyecek buraya açık açık yazsaydın daha karlı çıkardın
Evelynn ne özel mesaj atmıştım, onu kopyalalayıp atıyorum tek tek hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?