• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçkin Piriler salondayken Kıvılcım Ural...

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
http://www.medyafaresi.com/haber/seckin-piriler-salondayken-kivilcim-ural/761551

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, geçen hafta Kıvılcım Ural’la dudak dudağa objektife yakalandı.
Anasayfa > Magazin > Seçkin Piriler salondayken Kıvılcım Ural...
30 Kasım 2015 17:58

761551.jpg

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, geçen hafta Kıvılcım Ural’la dudak dudağa objektife yakalandı.
Anasayfa > Magazin > Seçkin Piriler salondayken Kıvılcım Ural...
30 Kasım 2015 17:58

761551.jpg

Bu görüntü, Tangöze ile 5 yıllık eşi Seçkin Piriler’in evliliğinde ciddi kriz yarattı. Öte yandan Kıvılcım’ın sosyal medyadaki paylaşımları, gizli aşkın aylardır sürdüğünü gözler önüne serdi.

Kıvılcım Ural kimdir?

Kaan Tangöze'nin öpüştüğü kız Kıvılcım Ural çıktı

Beş aydır Duman’ın şehir dışındaki tüm konserlerine katılan genç müzisyenin en ilginç paylaşımı ise Zorlu PSM’de çekilen bir fotoğraf oldu.Tangöze’nin Zorlu PSM’deki solo konserini eşi Seçkin Piriler en önden izlerken, o sırada Kıvılcım Ural’ın da kuliste olduğu ortaya çıktı.

be18c11917bf183e.jpg

Uffff, bu konuyla ilgili öyle birşey biliyorum ki... Ama konu haber olurda buradan yayılır deşifre olurum korkusuyla ağzımı açamıyorummmm :(

Uffff, bu konuyla ilgili öyle birşey biliyorum ki... Ama konu haber olurda buradan yayılır deşifre olurum korkusuyla ağzımı açamıyorummmm :KK43:
biz seni koruruz sen yaz!!! :) çatlarız hepimiz senin yüzünden o daha büyük haber olur!!! acı bizeeee...............

Back