Seçkin Kaan'ı Affetti!

InFlames

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
2.423
2.300
168
http://karnaval.com/article.php?article_id=45641&channel_id=16

Seçkin Piriler, oturdukları kafede eşi Kaan Tangöze’yi sık sık eğilip öptü.

http://karnaval.com/article.php?article_id=45641&channel_id=16

Seçkin Piriler, geçen hafta Beyoğlu’nda Kıvılcım Ural ile dudak dudağa görüntülenen eşi Kaan Tangöze’yi affetti.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; 5 yıllık evli ve iki çocuk sahibi olan çift, önceki gün Zorlu Center’da sergiledikleri romantizmle her şey yolunda mesajı verdi.

Piriler, oturdukları kafede sık sık eğilip Tangöze’yi öperken, ünlü rockçı muhabirlerin ihanet haberleriyle ilgili sorularını “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” diyerek yanıtsız bırakmayı tercih etti.

yalnız adamın suratı beş karış
keşke affetmiyeydi de, gideydim diye düşünüyor olmalı
kadın da kendi kendine gelin güvey oluyor yapmacık gülüyor

Ya bunların evli olduğunu ben yeni ögrendim ve bunlar elmayla armut kadar farklı cins birbirinden, nasıl evlenmişler anlamadım
Kadın affettiyse bize düşen belli

yakında patlar bu evlilik bu saatten sonra hayır gelmez,o mutluluk pozları sahteliğini fazlasıyla belli ediyor

Aferin de op tabi..ele gune rezil oldugunla gururunun yere serildiginle kaldin opucugu tabi haketti bi onsanin kendine yaptigi kotulugu kimse ona yapamaz ne onur ne haysiyet helal seckin devam ....

Duman’ın solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile dudak dudağa yakalandı.

Bu durumu gören Kaan'ın eşi Seçkin Piriler, önce biraz şaşırır gibi oldu ama sonra ihaneti affetti.

Ve nihai kararını, kocasına, dostuna, düşmanına ilan etti: ‘Boşanmıyoruz’, dedi.

'Boşanıyoruz' dese şaşırtıcı olurdu zaten.

Sizce de Seçkin'de tam bir 'Bulmuşum cillop gibi kocayı, boşar mıyım hiç? Tapusu bende bir kere' tipi yok mu?

Hüsnü Şenlendirici'nin eşi Nazire gibi.

O da kocası Deniz Seki'ye deli gibi aşıkken kılını bile kımıldatmamış ve mesajını kameraların kırmızı ışığına baka baka iştahla şöyle vermişti:

"Deniz hiç heveslenmesin. İstediği kadar aşık olsunlar. Ben kocamdan asla boşanmayacağım ve o Deniz'i gene metres edeceğim, gene metres edeceğim!"

Etti de valla... Hüsnü, Deniz'in üzerinden ne ırmaklar, nehirler geçirdi, ama Nazire yine oralı olmadı ve kocasını asla boşamadı.

Bir başka örnek de Demet Şener... O da İbrahim Kutluay'la yaptığı evliliği bir hayat kurtarıcı, bir temiz sayfa açıcı, bir geçmiş silici olarak gördüğü için olsa gerek, kocasının ihanetini hiç oralı olmadı ve evliliğini her şart altında devam ettireceğini gösterdi.

Örnek çok... Zeynep Ilıcalı mesela... Kocasının başka bir aile kurmasını hiç istifini bozmadan izledi ve boşanma konusunu o da pas geçti.

Bazı kadınlar böyle... Onlar bu dünyaya bir erkeğin karısı olmak için gelmişler.

Çocukluk yaşlarından beri kodlarında 'bir kocan olacak, çocukların olacak, sen ancak öyle var olacaksın'yazılımı sürekli güncellenmiş.
Bu yüzden bir koca sahibi olmayı şans olarak görüyorlar.

O şansı bir kere elde edince de artık ne pahasına olursa olsun ellerinde tutmak istiyorlar.

Tutsunlar. Kadınıyla, erkeğiyle, yeter ki bizim gözümüze sokmasınlar.
Çok eşliliği bu ülkede normalleştirmeye çalışmasınlar.

Kimse tavşan gibi yaşamayı marifet sanmasın.

Aile kavramının da içini boşaltırsak, artık elimizde insanlık namına pek bir değer kalmayacak. çünkü.

ÖNCEL ÖZİÇER

Tam olarak duygularima tercuman olmus mukemmel yazmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…