Secita hakkinda

Flower6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
1
0
41
Merhabalar. Ben yaklasik 1.5 ay once panik atak rahatsizligim nedeniyle doktora gittim ve bana 15 mg Secita verdi. Alisma suresinden dolayi yarim aldim, mide rahatsizligi olan biri olarak inanilmaz kotu etkiledi, 3 gun birsey yiyemedim diyebilirim, boyle olunca ilaci 3-4 gun icmedim. Doktorla durumu paylastim, devam etmemi soyledi. Ben tekrar yarim aldim, aldiktan yaklasik 5 saat sonra yolda yururken icimden gogsume dogru berbat bir his, gogsumde ve kollarimda yanma, agzimda garip bir tat ve dilimde uyusma oldu. O an ölüyorum diye dusundum gercekten. Fenalasiyorum gibiydi. Tabi hemen acile gittik. Orada tespit edilen bir sonuc olmadi. 1-2 saat gozlem altinda kaldim. Hayatimin en berbat gunlerinden biriydi. Panik atak hastasi olarak beni daha da kotu yapti boyle bir olay yasamak. Ve ilactan mi oldu baska bir sey miydi bilmiyorum. Simdi kardiyoloji, noroloji dolasiyorum acaba fiziki bir durum mu var diye. Bazi doktorlar ilac yapmaz diyor, ilac yapmadiysa daha kotu tabi. Cok takmis durumdayim, tekrar olacak diye de korkuyorum bu arada ilaci o gun biraktim. Acaba Secita'dan dolayi boyle bir olay yaşayan var mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…