Merhaba canım ben de bir özel fen lisesinde son sınıfım.Biz özel olduğumuz için bizde tm sınıfı açıldı.Benim de bir arkadaşım şu an iyi bir hukuk için uğraşıyor.Ona neden Anadolu Lisesine geçmiyorsun dediğimde bana ben fen lisesi mezunu diploması almak istiyorum dedi.11. Sınıftan beri tm derslerine çalışıyor.Fen derslerinde okul notları konusunda sıkıntı çıkmadı dershaneye gidiyor 11den beri tm grubuna.Sizde dershane olmayacak olsaydı tm grubu işini götürdü.Coğrafya anlamında sıkıntı çekmiyor pek fazla tmciler.fen lisesindesin sayısal alt yapın sağlam mat geo var.Eğer hayalin hukuksa edebiyata katlanabilirsin ki mesela ben inanılmaz edebiyat severim sen de sevmeye çalış.Tıpa gelince tıp o kadar riskli bir meslek ki tıp kazanmaya çalışan birisi olarak söylüyorum kafanda en ufak bir yapamam bana uygun değil düşüncesi varsa düşünme bile bence tıp gönül vermeden ve gereken niteliklere sahip olmadan başarılı ve mutlu olunabilecek bi alan değil.Özetle bu senin hayatın ve fen lisesi senin tm tercihin için asla bir kayıp değil.Hatta belki de sayısalcıların daha yüksek ygs puanı alması ve matematik yapabilmesi yönünden bir kazanç.