Lise Yorum ve Soruları seçimimde yardımcı olur musunuz?!!?!?!?!!???

gezge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
5
0
27
lise 2 fen lisesi öğrencisiyim.kendimi bildim bileli hukuk isterim kendimi avukat olarak görürüm yatkınımdır da.ama coğrafya tarih edebiyat çalışmak gerçekten de zulüm geliyo özellikle okuldan dolayı bizde sayısalcısınız diye önemsenmez pek o dersler tm sınıfı bile açtıramıyoruz zaten. okul değiştirsem fen lisesini bırakılır mı diyo herkes alışamam belki o zorlukları da var tabi. sayısal derslerim daha iyi okusam sadece tıp okuyabilirim ki ben iğneden bile aşırı tiksinen bi insanım küçük bi yaraya bile bakamam ama okusam zevkli gelebilir alışabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba canım ben de bir özel fen lisesinde son sınıfım.Biz özel olduğumuz için bizde tm sınıfı açıldı.Benim de bir arkadaşım şu an iyi bir hukuk için uğraşıyor.Ona neden Anadolu Lisesine geçmiyorsun dediğimde bana ben fen lisesi mezunu diploması almak istiyorum dedi.11. Sınıftan beri tm derslerine çalışıyor.Fen derslerinde okul notları konusunda sıkıntı çıkmadı dershaneye gidiyor 11den beri tm grubuna.Sizde dershane olmayacak olsaydı tm grubu işini götürdü.Coğrafya anlamında sıkıntı çekmiyor pek fazla tmciler.fen lisesindesin sayısal alt yapın sağlam mat geo var.Eğer hayalin hukuksa edebiyata katlanabilirsin ki mesela ben inanılmaz edebiyat severim sen de sevmeye çalış.Tıpa gelince tıp o kadar riskli bir meslek ki tıp kazanmaya çalışan birisi olarak söylüyorum kafanda en ufak bir yapamam bana uygun değil düşüncesi varsa düşünme bile bence tıp gönül vermeden ve gereken niteliklere sahip olmadan başarılı ve mutlu olunabilecek bi alan değil.Özetle bu senin hayatın ve fen lisesi senin tm tercihin için asla bir kayıp değil.Hatta belki de sayısalcıların daha yüksek ygs puanı alması ve matematik yapabilmesi yönünden bir kazanç.

tatlım yazdıklarını okurken kendimi gördüm resmen :) bende lise 2 deyken senin gibi hukuk okumak istiyorum diyordum hatta ortaokuldan beri hayalimdi.Ama aynen senin gibi coğrafya edebiyat falan bana da zulümdü nefret ediyordum ve aşırı sıkıcı geliyordu bana bu yüzden bende sayısalı tercih etmiştim eğer hukuk okumak istiyorsam burdan da giderim diye düşündüm ve hiç pişman değilim şuan 12.sınıftayım ve diyorumki iykide sayısalcı olmuşum şuan sağlık bölümlerini okumayı istiyorum ve de sınava hazırlanırken farkettimki fen derslerine daha çok ilgim var ve çok da iyi yapabiliyorum :) Ayrıca sana tavsiyemde iğneden yaradan şundan bundan tiksinme derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…