• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim yapamıyorum lütfen yardım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didemce

Ziyaretçi
merhaba kızlar be bir şirkete baş vurdum ve gayet güzel bir şirket 2 haftaya kadar egitimler başlıcak ve işede başlıcam..benim problemim pasabortum var.. ve işyeri sigorta diyor başlamadan önce işlemler başlıcak diyor. sigortam olursa pasabortum dgrudan yanıcak ve ben yurt dışına cıkamıcam..annemler ve herkezler sigortan olsun diyorlar sizce secimim ne olmalı lütfen yardım 1 haftadır işin içinden cıkamıyorum..yurt dışında ablam var..lütfen fikirlerinize ihtiyacım var..simdiden tşklerr...
sigorta girişim hiç olmadı bugne kadar ilkkez olucak bana ne gibi faydası olurki sigortam olujnca beni aydınlatırmısınız..a.s.

Sigorta demek güvence demek...Sigortalı sağlık sorunu oldu mu gider tedavisini olur,ilacını dünyalar kadar para vermeden alır.Sigortalı yaşı geldi mi emekli olur,emekli maaşını alır.Yani ülkemizde ,bu devirde nimettir kısacası...

canım ne guzel iş bulmuşsun..
ben olsam sigortalı işi seçerdim...
sonuçta yenıden pasaport çıkartırsın...

tabi ki sigortayı seçeceksin..
izni hak edince de,yeniden çıkartırabilirsin...
ama sigorta daha önemli...
yeni işiniz de hayırlı olsun...
sevgiler...

ama ben sonra kendim cıkartamıcam cünkü babam devlet memuru devletin bize sagladıgı bir pasabort bu..

söz konusu pasaportla emekli olabiliyormusun
yada sana ilalçar konusunda yardımcı olabiliyormu.
yadaişyerinde herhangibir durumda sana tazmınat ödemeleri konusunda yardımcı olabılıyormu..

canım senin yeşil pasaportun var ama yinede bu demek degilki yurt dışına cıktıgında 3 aydan fazla kalabilirsin oranın haklarından faydalanabilirsin bence sigortalı çalış sonucta ilerde emekli olursun ssk ödenir eger iyi bir işse pasaportuna tercih et canım.. ha cok istedin sonradan gitmek pasaport cıkartıp vize alıp gidebilirsin seni istek yaparlar

Sigorta yaptirirken neden pasaportundan vazgecmen gerekiyor canim? CADIARZU

yeni pasabortum ve hiç cıkmadım yurt dışına bende görmek istiyorum yutdışını...bilmiyorum kafam cok karışık kızlar ben babama baglı oldugum için ala bildim pasabortumu sigortam yapılırsa devşetin gözünden babama baglı olmucam düşücem yanii...kendim tek istesem ilerde cıkarta billirmiyim sizce..offff yaaaaaaaa yurtdışındakiler ellerini kollarını sallayarak bizim türkiyeye gire bilsin bizde öle bir sans yok iste bizim devletimiz nerde o eski devlet ah be atam..

canım yılda kaç kere kaç günlüğüne gidiyorsun...

canım 3 aylık bir hakkım oldugu için herzaman gecerli bul içinde sadece türkiyeye bir günlüne giriş yapıcam ve tekrardan 3 aylık bir hak veriyorlar böylelikle yeniliyeker giriş cıkışlarımı 3 ay 3 ay kala biliyorumm.......

anladığım kadarıyla yeşil pasaportun var.o pasaport 25 yaşına kadar geçerli diye biliyorum...
bi de şu var,sürekli yurtdışına gidip geliyor musun?
sigortan olduğu zaman devletin sağlık hizmetlerinden falan yararlanabiliyorsun,ilerde emekli olabiliyorsun..
eğer yaşın küçükse ve çalışmaya ihtiyacın yoksa işe başlama...git görmek istediğin yerleri gör ondan sonra gelir bir işe girersin.
ihtiyacın varsa da sigortasız bir işte çalış diycem ama sigortasız işçi çalıştırmak yasak aslında(tabi yasağa uymayan çok yer var)

çalışmaya başlayınca nasılsa 3 ay yurtdışına çıkma gibi bi imkanın olmayacak.. o kadar iznin olamaz çünkü.. ayrıca devamlı mı yurtdışına gidip geliyosun ki pasaportla sigortayı karşılaştırıyosun? yaşın küçük mü acaba biraz?

Back