- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Sadece öğretmenler değil, yığınla psikoloji bölümü açıldı.
Başında bir tane psikoloji öğretim görevlisi olmayan
Hele bir tanesi -adını vermeyeceğim-
Başında sadece ilahiyat profesörü var güler misin ağlar mısın
En son açıköğretime de psikoloji bölümü açmaya kalktılar
şaka gibi, açık öğretimde sıfır pratik sonra bu adamlardan hizmet bekleyeceksin
neyse ki hemen imza topladık engelledik :)
Niye akpye noldu. Yek başına iktidar olamayınca yeni gelin gibi kenarda süzülecek mihalk seçimini yaptı....
diyecek birşey yok...
hayırlısı olsun...kız da resmen saçmalamış...
ama şunu söylemeden geçemeyecem.....
akp hükümeti düşsün diye yırtınan muhalefete hükümeet düştükten sonra kal geldi....
hadi heyecanla bekliyoruz bi planınız bile yok gelecek için...
ülke yönetmeye çıkarsınız.....
üzüldüğüm tek sey onca emek onca yatırım onca plan proje yarım kalacak....zekası yeter mi bunların tamamlamaya....
Karşıyaka. Görevlileri de silah zoruyla tehdit ettiler. Her görevlinin sırtına bir hdpli çubuklu dondurma dayamıştı.
hahaaiaa kız yapma ciddiye alanlar var
Çaktırmada çubuklu dondurmaya kadar inandım
Alemsin, alıntıladığın ilk mesajda da topkekler vardı halbuki...Çaktırmada çubuklu dondurmaya kadar inandım
Alemsin, alıntıladığın ilk mesajda da topkekler vardı halbuki...
Aynen aynen...ölecem şu anda ama erdoğanı dinlemeden ölmek istemiyorum
Adamların planları var sayfasinda başlıklar halindr ne zamandır yazıyor açıp bir okusaydınız burda komik duruma düşmezdiniz. Ben asıl onca planlanmadan yapılan şeyi nasıl düzeltir ak parti diyordum tam tersine. Mesela plansız alınan o kadar Suriyeli onların büyüyen doğan çocukları, bizde iş var Avrupalılar gelsin diye şubatın sonunda bütğn bakanların attığı imzalar, 4+4+4 elinde patlayınca daha bir mezun veremeden ya bu tam olmadı hazırlığa dönelim denilen eğitim sistemi, devlet hastanesinde özel eğitim bölümü olmadığı halde orda tedavi gören özelde tedavi gören çocuklardan birden desteği çekmesi (ki çoğu özel hastane altı ay kendi karşılamıştır masrafı özellerde bile varmış merhamet) ooo şimdi daha çok sayarım da cevap gelirse yoksa elimi boşa yormayım._AgLaTaN KaFe_ .!.:halk seçimini yaptı....
diyecek birşey yok...
akp hükümeti düşsün diye yırtınan muhalefete hükümeet düştükten sonra kal geldi....
üzüldüğüm tek sey onca emek onca yatırım onca plan proje yarım kalacak....zekası yeter mi bunların tamamlamaya....
hahahaha :)
çok iyisin ama :)
kkdaki en rezil günümAlemsin, alıntıladığın ilk mesajda da topkekler vardı halbuki...
Ağlama ağlama, ben seni pek sevdim.kkdaki en rezil günüm
melih gökçek ve arınçtaki zeka herkesta vardır merak etme bencehalk seçimini yaptı....
diyecek birşey yok...
kuran ekmek çarpsın kızın ikinci oyu,ilkini chp ye vermişti,gençlere çalışsaydı akp birazBunun doğru olduğuna inananadım göçmenlerin arasında oturuyorum. Mahallelerinde kürtlerin ev kiralamasına bile izin vermezler
Amaaan o kibleyenleri de hiiiiç anlamıyorum. Rahat rahat yazamıcaksam burda ne işim var. Gider facede yazarımAğlama ağlama, ben seni pek sevdim.
Başkası olsa şimdi ağzına geleni sayıp beni kiblemişti.
Kendine güven ve espri anlayışı budur, tebrik ediyorum.
Iyyy o oy veren benim komşularımdan biri değildir inşallahkuran ekmek çarpsın kızın ikinci oyu,ilkini chp ye vermişti,gençlere çalışsaydı akp biraz
Medim çok geçmiş olsun babacığına ..
çok geçmiş olsun canım
Pardon da kimlere gerizekali diyorsun?halk seçimini yaptı....
diyecek birşey yok...