Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

halk seçimini yaptı....
diyecek birşey yok...
hayırlısı olsun...kız da resmen saçmalamış...
ama şunu söylemeden geçemeyecem.....
akp hükümeti düşsün diye yırtınan muhalefete hükümeet düştükten sonra kal geldi....
hadi heyecanla bekliyoruz bi planınız bile yok gelecek için...
ülke yönetmeye çıkarsınız.....

üzüldüğüm tek sey onca emek onca yatırım onca plan proje yarım kalacak....zekası yeter mi bunların tamamlamaya....

Kızkardeşim psikoloji bölümünde okuyor o da ilk duyduğunda biz boşuna bu kadar okuyoruz zaten mezunu çok olan bir bölüm birde açıköğretime dönüşürse iş bulmak bir hayli güçleşecek diye endişeleniyordu ama şükür ki istediklerine ulaşamadılar .
İşsizlik almış başını gidiyor nereden,ne bölümü mezun olduğundan ziyade referans! pardon torpil iş buluyor malesef.Umarım biz emek veren,gece gündüz demeden çalışıp diniden,bizle birlikte annelerimiz ailelerimizinde alın terlerini çalanların sefası son bulur kısa zamanda Allah büyük.

Niye akpye noldu. Yek başına iktidar olamayınca yeni gelin gibi kenarda süzülecek mi

''üzüldüğüm tek sey onca emek onca yatırım onca plan proje yarım kalacak....zekası yeter mi bunların tamamlamaya..''

Kilit cümle. İşte %9 oy kaybetme sebepleri.Başka yerde aramasınlar aynaya bakmaları yeterli.Ama devam etsinler.Sıkıntı yok.Erdoğan gibi seçmeni de kibri,üstten bakması devam ettikçe daha da eriyecekler.

Adamların planları var sayfasinda başlıklar halindr ne zamandır yazıyor açıp bir okusaydınız burda komik duruma düşmezdiniz. Ben asıl onca planlanmadan yapılan şeyi nasıl düzeltir ak parti diyordum tam tersine. Mesela plansız alınan o kadar Suriyeli onların büyüyen doğan çocukları, bizde iş var Avrupalılar gelsin diye şubatın sonunda bütğn bakanların attığı imzalar, 4+4+4 elinde patlayınca daha bir mezun veremeden ya bu tam olmadı hazırlığa dönelim denilen eğitim sistemi, devlet hastanesinde özel eğitim bölümü olmadığı halde orda tedavi gören özelde tedavi gören çocuklardan birden desteği çekmesi (ki çoğu özel hastane altı ay kendi karşılamıştır masrafı özellerde bile varmış merhamet) ooo şimdi daha çok sayarım da cevap gelirse yoksa elimi boşa yormayım.

melih gökçek ve arınçtaki zeka herkesta vardır merak etme bence

Ağlama ağlama, ben seni pek sevdim.
Başkası olsa şimdi ağzına geleni sayıp beni kiblemişti.
Kendine güven ve espri anlayışı budur, tebrik ediyorum.
Amaaan o kibleyenleri de hiiiiç anlamıyorum. Rahat rahat yazamıcaksam burda ne işim var. Gider facede yazarım

Pardon da kimlere gerizekali diyorsun?

Bu kadar kibir beni öldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…