- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.072
- 60
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Babam 1 aydır hastanede yatıyor..Ha biz şanslıyız, iş bankası bakıyor bize..O yüzden muamele özel..
Ama o arkadaşı sabahın 5.30 unda şöyle bi gezdirivereyim ege üniversitesi koridorlarında, bahçesinde..Hayattan soğur..
İnsanların rezili çıkıyor..Geceden geliyor insanlar hastaneye kayıt için..
Abuk sabuk yorumlar yapıp insanların asabını bozmasalar rahat edemezler.
Nasıl bi Türkiyede yaşıyor arkadaş bu insanlar.
Ve mantik kosarak uzaklaşır
Şeytan ayrıntıda gizlilokasyon manidar
Babam 1 aydır hastanede yatıyor..Ha biz şanslıyız, iş bankası bakıyor bize..O yüzden muamele özel..
Ama o arkadaşı sabahın 5.30 unda şöyle bi gezdirivereyim ege üniversitesi koridorlarında, bahçesinde..Hayattan soğur..
İnsanların rezili çıkıyor..Geceden geliyor insanlar hastaneye kayıt için..
Abuk sabuk yorumlar yapıp insanların asabını bozmasalar rahat edemezler.
Nasıl bi Türkiyede yaşıyor arkadaş bu insanlar.
Aa engellendi mi o? Ben okuycaktım ayol.
Ben keyfine okuyacaktım tabi ama açıldığında olacakları düşünemiyorum.
Bunun doğru olduğuna inananadım göçmenlerin arasında oturuyorum. Mahallelerinde kürtlerin ev kiralamasına bile izin vermezlerbulgaristan göçmeni arkadaşım var,ne kürt asıllılar ne pkk genç kızı hdp ye vermiş oyunu
Oy atarken sizinle kabine mi girdiketSizin orda yine iyiymiş. Bize koskoca izmirin göbeğinde top kekle saldırdılar. Kafama 3 dikiş atıldı. Ben mecbur kaldım verdim.
Yok beni kabine sokmadılar kendileri halletti o işi. Ben sadece imza attım.Oy atarken sizinle kabine mi girdiket
Hangi semtte oturuyorsun. Hiç mi görevli yoktuYok beni kabine sokmadılar kendileri halletti o işi. Ben sadece imza attım.
Halkinin silahla tehdit edilerek oy kullanmasina musade etmeyeydi iktidar partisi de. Her sey Akpnin eseri bosuna ona buna sarmayinButun kanallarda aa tabi samanyolu Fox falan gibi kanallar disinda hepsinde sizde acip izlerseniz gundemden haberiniz olur gerci gorselerde degisen birsey olmuyor adamlar yine %10 u geciyor ister tehdit ister silah hukumeti ve ulkeyi su an bile mahvettiler ya ne diyelim iki Gunn sonra ekonomi cokunce maasimi alamadim ilac kuyrugu doktor kuyrugu aciz diye herkes sikayet eder 14 sene once oldugugibii ama is isten gecmis olur milletimiz gozunu acsin artikk 13 senelik rahatlik mi battii
Hangi semtte oturuyorsun. Hiç mi görevli yoktu
Çubuklu donurma??,Karşıyaka. Görevlileri de silah zoruyla tehdit ettiler. Her görevlinin sırtına bir hdpli çubuklu dondurma dayamıştı.
Karşıyaka. Görevlileri de silah zoruyla tehdit ettiler. Her görevlinin sırtına bir hdpli çubuklu dondurma dayamıştı.
Karşıyaka. Görevlileri de silah zoruyla tehdit ettiler. Her görevlinin sırtına bir hdpli çubuklu dondurma dayamıştı.