Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

Babam 1 aydır hastanede yatıyor..Ha biz şanslıyız, iş bankası bakıyor bize..O yüzden muamele özel..

Ama o arkadaşı sabahın 5.30 unda şöyle bi gezdirivereyim ege üniversitesi koridorlarında, bahçesinde..Hayattan soğur..
İnsanların rezili çıkıyor..Geceden geliyor insanlar hastaneye kayıt için..

Abuk sabuk yorumlar yapıp insanların asabını bozmasalar rahat edemezler.
Nasıl bi Türkiyede yaşıyor arkadaş bu insanlar.

Medim çok geçmiş olsun babacığına ..

ayran içmiş sanırım bu kız :) ay çok güldüm yaa :) daha düne kadar kürt halkının oylarını almak için herşeyi yapan bunlar değil miydi ya :) ağla ağla sen daha çok ağlarsın.. ama akp kaybetti diye ağlıcağına ülkendeki yolsuzluklara ağla

gerçi akpliler ağlamayı bi gelenek haline getirdikleri için seçmenlerine de bulaşmış olabilir :)

Babam 1 aydır hastanede yatıyor..Ha biz şanslıyız, iş bankası bakıyor bize..O yüzden muamele özel..

Ama o arkadaşı sabahın 5.30 unda şöyle bi gezdirivereyim ege üniversitesi koridorlarında, bahçesinde..Hayattan soğur..
İnsanların rezili çıkıyor..Geceden geliyor insanlar hastaneye kayıt için..

Abuk sabuk yorumlar yapıp insanların asabını bozmasalar rahat edemezler.
Nasıl bi Türkiyede yaşıyor arkadaş bu insanlar.

çok geçmiş olsun canım

Butun kanallarda aa tabi samanyolu Fox falan gibi kanallar disinda hepsinde sizde acip izlerseniz gundemden haberiniz olur gerci gorselerde degisen birsey olmuyor adamlar yine %10 u geciyor ister tehdit ister silah hukumeti ve ulkeyi su an bile mahvettiler ya ne diyelim iki Gunn sonra ekonomi cokunce maasimi alamadim ilac kuyrugu doktor kuyrugu aciz diye herkes sikayet eder 14 sene once oldugugibii ama is isten gecmis olur milletimiz gozunu acsin artikk 13 senelik rahatlik mi battii
Halkinin silahla tehdit edilerek oy kullanmasina musade etmeyeydi iktidar partisi de. Her sey Akpnin eseri bosuna ona buna sarmayin

X