Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

aynı sıkıntı annemde de var.
ilk rehabilitasyonu evet karşılıyor
ama iyileşmezsen devlet karşılamıyor
çok tatlış bi sağlık sistemimiz var dimi

iyileşiyorsan ilkinde iyileş ikinciden banane diyor resmen şaka gibi
neyse ki annem iyileşti çabuk toparladı

sana da geçmiş olsun
paraları hazırla

sosyal devlet içinde kapitalizm...

çok geçmiş olsun canım,allah muhtac etmesin

antibiyotik de vermiyorlar muayene olmadan
onu ille ödeyeceksin diyor yani
ki antibiyotik çok tüketilen bir şey

Antibiyotiğin muayenesiz verilmemesi güzel birşey bana göre keşke vermeseler de saçma sapan kullanıp bağışıklık sistemini çökertmese insanlar ama bizim burda satılıyor.

B arada geçen ay rahim rahatsızlığım için mr çekildim ve 2 tane kan testi yapıldı..
Kritik bir durum görüldüğü için apar topar nükleer tıpa yolladı doktorum..Hastaneyi bekleyemeyiz en geç yarın almamız lazım sonuçları dedi..

Ödediğim para 1680 lira...

Yine banka sağolsun, biz anlamıyoruz bişey..

Ama normal güvencesi olan ya da olmayan bir vatandaş napsın?
Hele bi söyleyiverin bana?

Rahatlık batıyor hakikaten bu millete..

Koca koca kazıklar giriyor her gün vatandaşa, onun adı rahatlık değil, yoksulluk, fakirlik..

Lideriniz her gün 1 milyar 370 milyon liralık aksarayda altın kaplamalı jakuzisinde duş alırken, memlekette 44 milyon insan yoksulluk sınırı, 13 milyon insan açlık sınırı altında...

Rahatlık batıyor millete evet.

İnsan böyle yorum yapmaya utanır biraz.

ona helal olsun diyorlar
yeminle burada yüksek puanla öğretmen olmuş atanamamış markette çalışan genç var teyzelerin arkasında paketlerini götürüyordu,bundan kötü olabilirmi gençlerin durumu

ona helal olsun diyorlar
yeminle burada yüksek puanla öğretmen olmuş atanamamış markette çalışan genç var teyzelerin arkasında paketlerini götürüyordu,bundan kötü olabilirmi gençlerin durumu

Gençlerin durumu ayrı bir trajedi..Hiç sorma..İçim acıyor bazen..

Onurlu gençlerden bahsediyorum tabi..(!)

Sadece öğretmenler değil, yığınla psikoloji bölümü açıldı.
Başında bir tane psikoloji öğretim görevlisi olmayan
Hele bir tanesi -adını vermeyeceğim-
Başında sadece ilahiyat profesörü var güler misin ağlar mısın

En son açıköğretime de psikoloji bölümü açmaya kalktılar
şaka gibi, açık öğretimde sıfır pratik sonra bu adamlardan hizmet bekleyeceksin
neyse ki hemen imza topladık engelledik :)

Sonunda incisi ker dese bi anlamı olacaktı, sonuna kadar bekledim.

Şakaysa hiç komik değil gerçekse de hiç komik değil.
Bu ne bea???

noldu milletin iradesine nankör millet mi oldu?????
insan gibi yaşamak birilerinin eteğini öpmek değildir demek ki sizin lugatınızda tyypin eteğini öpmek insanca yaşamak oluyor.
pkk meclise girmeden söz sahibi oluyordu akp sayesinde. şimdi mecliste. bu tabloyu siz yarattınız millete 'laf' atmayın

Aa engellendi mi o? Ben okuycaktım ayol.
Ben keyfine okuyacaktım tabi ama açıldığında olacakları düşünemiyorum.

bir özel hastane hikayeside benden annemden dr efor testi istedi bikaç sene önce bedava olan şeye 60 tl ödedik
annem efor harcıyor parasını biz ödüyoruz sonunda bikaç parça kağıt veriyor annemede dedim heralde 60 tl kağıt parası

Amaan sevgilisi terketti kesin secim gunune fenk geldi evde cevrede konusulanlari aldi kiz gecti kamera karsisina ofkesini yansitma modeliyle kusuyor iste buyutuo fenomen yapacak bir seyi yokki cok dikkate aliniyor full makyaj saclar ombreli fiyaka yerinde akp cilik yapiyor yazik gunaaaa kucuk daha yasi yahu ha beyin yasi daha bi ufak gibi ama olsun daha ogrencim yasinda bisey demek istemiyorum kizcagiza...

Allah şifa versin medom

aziz nesinin dediği gibi''bu milletin yüzde 60 ı aptal''işte bu kızda aptallar arasında.

bu akp militanları çaldı çırptı yolsuzluk yaptı kan döktü...bakara suresini makaraya benzeten bakan...29 yaşında reza zerrap ın önüne yatarım diyen kooooskoca devlet bakanı..bunlar türkiye yi idare eden bakanlar..hala akp diyorlar
nasıl bir zihniyettir..
ha fuat avni seçim sonuçları açıklandıktan sonra erdoğanın koltuğuna çakılıp kaldığını ikindi namazını kılmadığını ve akşamıda hala kılmadığını yazmıştı..
nasıl müslümansın eyyyyy erdoğan.. dünya malı için namazı eda etmeyecek kadar bu derece hırslı ve nefret dolu olurmu insan..
ikiyüzlü bu akp lilerin % 90 ı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…