Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

arkadaş danimarkada yaşıyorum diyor diğeri hop durun ben almanyadayım diyor ve özentilerinizin boş olduğunu anlatıyorlar birebir yaşıyorlar ayol genede hesap hesapp ben diyorumki koca tarafım bulgaristan göçmeni gelip burada çalışıp emekli oluyorlar gidip orada yaşlılığını yaşıyorlar diyorum ses yok buradaki maaaşla 4 ay orda geçindiklerini söylüyorum ses yokk ..

yok anacım yaşayanlarada inanmıyor buynlarr

Turkiyede siyaset okudum universite buraya geldim ogrenciyken o kadar rahattimki devletin verdigi bana yetiyordu ha Istanbul and ankara gib. Bir yerde okuyasan yetmez onceden babalarimiz maddi imkansizliklardan dolayi okuyamiyorlardi simdi devlet para veriyor okuyun diye kimse okumuyor dogru duzgun sonra issisiz ulke ac once bir oku kendini gelistir dilini ogren kendini tamamla sonra ortaliga ciik ben yatiyim devlet bana para versin diyorsan cok beklersin burda veriyorlar dogru yatanada para veriyorlar verdiklerinede pisman ediyorlar suraya git bun. Yap soyle yap kole gibisin ellerinin altinda valla guzel turkiyenin kiymetini bilin ulkeyi Bu hale getiripde avrupadan iyi duruma getiren hukumetinde kiymetini bilin bence

senin bu anlattıklarına katılıyorum çünkü kaynanam anlatır hepp köle gibiydik bulgaristanda 3 gün işsiz bırakmazlarmış adamı düşünsene o takibii.. anammm

Ustelik musluman 've yabanci oldugun icin 3. SinifInsan muamelesi goruyosun irkcilik kin nefret emekli olana kadar olecekduruma geliyosun mahvediyorlar seni doktora gidiyonvitaminin eksik bisey yok ilac ver yok herseye ilacda vermezler ultrasyona bile giremiyosun kulak doktorundan sira almak 3.Ay acil disinda tabi gittigin her yerde musluman oldugun yabanci oldugun icin zar zo. Yapiyorlar herseyini bunlarinkide modern eziyet guya adi avrupaya ozguruz iste baksana :)

Oooo fitrat mi ? Alirim bi dal.

iki kuzenim almanyada evlii biliyorumm bu dertlerini davulun sesi hoş geliyor kulaklaraaa..

hesaplar hesaplar .. yahu arkadaş evet diyor 4500 maaş alıyoruz ama kirayada şu kadar veriyoruz ekmek 4 lira diyor sana şunu diyor özenmeyin buralara burdada yaşam pahalı diyorr.. tutuyorsun o hesap bu hesapp

Biz ne diyoruz burdada 950 tl alıp 500 tl kira ödüyorlar.
Ben bütün yazdıklarını alıntıladım.Hepsine tek cevap.O sadece ekmekten maaştan bahsetmemiş,maşallah ekonomist gibi ince hesaplar bile yapmış.
Birde Avrupa ile kıyaslayamaz burayı,her yer pahalı , her yerde işsizlik var , herkes aç. Tutupta burada kötü olan bir şeyin karşılaştırmasını yapmıyor ama.Eğitim seviyesini , milli geliri,devletin sosyal haklarını anlatsın hadi.Onları da söylesin.Onun demek istediği kısacası bizde burada fakirlikten kırılıyoruz, siz de halinize şükredin.Kıymetini bilmiyorsunuz.Çok memnun değilse gelsin burada yaşasın.Oradan konuşmak kolay tabi.
Sende arada laf taşıyan çocuk gibi oldun.Sana şikayet ediyorum Ben diğer mesajlardan devam edeyim.

Amaca giden her yol mübahtır çünkü.Çıkışı olan tek yolu seçti halk.Sizin için tehdit oluşturmayabilir ama hdpten daha büyük bir tehdit olarak görülmeseydi , kazanırlardı.

valla öyle oldumm sen şunu anlamadın şöyle yazmış anlamındaa

500 lira kira buyuk sehirlerde var madem yetiremiyor kucuk yerlere gitsin kim sikayet ediyorsa egitime gelince gercekten guluyorumavrupada belli basli okullar disind. Egitimmi var benmi goremiyoeum senede bir sinava giriyorlar yata yata okullarini geciyorlar okuyup doktor oluyorlar bilgisiz cahil cahil sonra avrupada egitim burdaki uzman doktor turkiyedeki doktorun ciragi bile olamazzz

yahuu arkadaşlar çıkıp anlatıyorlar biz yaşıyoruz buralarda özendiğiniz kadar değil diyorlarr..banla ne alaka kızıp hakaret etme sende ..
Kim ozeniyoer yahu? Okudugunu anlayabiliyor musun ?

Arkadas yazmis da yazmis Turkiye soyle iyi boyle mukemmel bizim yasadigimiz ulke boyle kötü. Eee madem öyle ne isin var orada?

Burdan onlara ozendigim ulkemden nefret ettigim anlamını nasil çıkardın? Neyse cok sinirlendim gercekten banlanmak istemiyorum.

Hakaret degil polemik de ban sebebi

Ha hdp akp den daha iyi yani ? Aponun heykelini diken adam kurdistan diy. Diye miting yapan adam ulkeyi Boyle yukselten adamdan daha iyii? Valla tebrik ediyorum baska birsey diyemiyorum Boyle gorusu omrumde duymadim sok gecirdim su an halk iyi gordugu icin mi korkudan mi verdi aceba

Karanfil misin ne ne bicim uslubun var senin millete laf edecegine kendi uslubuna bak sen saygili ol biraz konusmalara bak begenmiyorum evet esim 've ailesi burda oldugu icin gitmiyor bana kalsa bir saniye durmam kimse hevesinden durmuyor burda sende evlenince kocan. Al getir sen gitme bi. Yere o zaman

Bizdede 10.000 $ . Sor bakalım kim alıyor. İşinize geldiği gibi kullanıyorsunuz ama verileri. Bizim şu tabloya göre 10.000$ aldığımız doğruda , sizin 64.000 $ aldığınız mı yalan.Ya 2si doğrudur ya da 2 si yanlış.Başka seçenek yoktur burda.
Milletvekilleri durumu da yalan yani ?
Siyasetçiliği iyi yapıyorsunuz.Sadece cevabını verebileceğiniz şeyleri cevaplayıp konuyu değiştirdiniz.
Yalan yanlış veriler demek yerine kanıt getirmek daha yerinde bir cevap olurdu.
Buradaki insanların ekmeği burada kapı gösterme cüretini nereden buluyorsun ?
Her şey herkesin işine geldiği gibi oh ne ala !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…