Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

Muhatap görmüşsün ki cevap yazmışsın. Hatta önceki yazılarımı bile takip etmişsin.
kiblemem kimsenin yazısından rahatsız olmuyorum gırgır yapmak için buradayım. Sen rahatsız oluyorsan kible dedim.
Ne diyorsun sen ya!!!
uyaripta polemikmi cikarayim.
her hakarete ban olmuyor zaten.kiblemeyide senden ogrenecek degilim de get isine.
daha demin kiblemeye ne gerek var diyen facede yazarim diyen sen degilmiydin.
muhatabim degilsin...
M

Muhatap görmüşsün ki cevap yazmışsın. Ben kiblemem kimsenin yazısından rahatsız olmuyorum gırgır yapmak için buradayım. Sen rahatsız oluyorsan kible dedim.

M
Hi hi evet evet,bende diyorumki
siyasilere edilen her laf her hakaret ban sebebi olmuyor.o yuzden neyi kibleyeceksin.ama üyelere hakaretten ban aliniyor.

OTE="EbediMutluluk, post: 41325097, member: 390810"]Huh :) bir solukta okudum disari ciktim geldim hala devam.valla ban nasil alinir ogretecek degilim.ban sadece hakaretten degil karsilikli atismalardan da ban aliniyor.cok gereksiz bir konuyu uzatip tartismaya gerek yok.[/QUOTE]
Ben niye tartışmaktan ban almadım kaç senedir o zaman. Dediğim gibi siz tartışmayı kavgaya döndürmeye çalışıyorsunuz karşıdakinin yazdığını okumadan doğru dürüst ona cevap vermek yerine nabzına basmayı tercih ediyorsunuz olay orda

Bayilacam :KK70:
Tamam sen haklisin birak pesimi
he evet evet nabzina basmayi seviyorum
tartismayi bilmiyorum eee ne olacak simdi:KK70:
bizi surekli yargiladiklari icin iyi niyet aramiyorum hic birinizde.o yuzden tutumum boyle demek ki.
umarim anlatabilmisimdir.

Böyle halk birbirini yiyip dursun ; şuan ülke ekonomisi ne kadar zararda bilen var mı ? İstikrar , istikrar , güle güle istikrar.

Böyle halk birbirini yiyip dursun ; şuan ülke ekonomisi ne kadar zararda bilen var mı ? İstikrar , istikrar , güle güle istikrar.

Sabah 6:45te uyanacak olmasam bunun uzerine konusmak isterim ama uyumam gerek..Yarin olursak buralarda yazdigin yorum uzerine paslasalim istersen sende tabi.Iyi geceler.

seçimden önce halk birbirini yemiyor muydu? üstelik bugüne + olarak her gün bir ilde miting yapıp akp seçmenini vatandaş, diğerlerini hain gösteren bir cumhurbaşkanı vardı, ondan daha büyük bir kutuplaştırıcı yok. Merak etme ekonomi rayından çıkmayacaktır ne de olsa çok büyük bir ekonomiyiz. Birçok avrupa ülkesi koalisyonla yönetiliyor ve bizden gelişmiş durumdalar.
güle güle tek parti baskıcılığı, hoş geldin özgürlük

seçimden önce halk birbirini yemiyor muydu? üstelik bugüne + olarak her gün bir ilde miting yapıp akp seçmenini vatandaş, diğerlerini hain gösteren bir cumhurbaşkanı vardı, ondan daha büyük bir kutuplaştırıcı yok. Merak etme ekonomi rayından çıkmayacaktır ne de olsa çok büyük bir ekonomiyiz. Birçok avrupa ülkesi koalisyonla yönetiliyor ve bizden gelişmiş durumdalar.
güle güle tek parti baskıcılığı, hoş geldin özgürlük

Hangi sözünde hain / vatandaş ayrımı yapmış; kaçırmışım galiba bu kısmı ?
Evet halk hep birbirine yiyor haklısınız, tabi birbirini yemeye müsait kucuk bir kesim bu, karşılıklı küçük küçük kutucuklar oynayıp duruyorlar. Çoğunluk böyle değil.. Bu kesim tahammülsüz kesim, saygısız .
İnşaallah dediğiniz gibi olur; benim pek umudum yok.

Koalisyonla yönetildikleri için geliştiğini düşünüyorsanız bizim elimizede koalisyonla yönetilen bir dönem geçmişti :) Enkaza çevirdiler Türkiye 'yi.90 ' lı yıllardan 2002 ye kadar ki zamanda Türkiye koşar adım geriye gitti.

Valla insanlar gercekten nankormus sunu anladim ben yurtdisindayim simdi sorsan sunlara yurtdisi önde turkiye soyle Boyle geri hukumet kotu diye laf ederler yok ilac 40 liraymis antibiyotik bile paraylaymis biz burda bir ultrasyona girebilmek icin doktora iki saat dil dokuyoz iki uc Ay sonraya gun veriyor antibiyotik zaten yok cocuklar hastaliktan olecek duruma gelmedikce vermiyor lar dogru maasimiz yuksek 6.milyar aliyoz ama 4 milyari eve gidiyor ekmegin tanesi bile 4 lira 2 bin lirayla nasil geciniyorsan gecin diyor devlet sadece turkiye mi Boyle saniyorsunuz aceba yada 2002 den daha once daha mi iyiydiniz... Ilaci 40 liraya degill hic alamiyordunuz cunku sira icin gunlerce bekleyip sirada olen insanlari bilirim bak engelliler dul kadinlar be guzel para aliyorlar cocuk yapanlar her sene durum. Kotulere komur yardim bizzat icindeyim ben biliyom. Turbanlilar dayaklarla zorla kafasi actirilirken simdi rahatca yasayabiliyorlarsa akp sayesinde.. Bu hukumeti begenmeyenleri birgun getirecen avrupa ya bir Ay yasasinlar d. Gorsunler hukumet ne kadar iyi oldugunu aslinda aclik siniriymis burda duydum ama turkiyede acliktan olen duymadimm ...

Ayrica biri su mhp chp hdp ye secimi Kaybettigini yine akp kazandigini hatirlatabilir mi akp %40 aldi diye dalga geciyorlar kendileri %25 %16 %13 komik valla sabahlara kadar halay cekiyor lar toplasan ucunu anc. Akp ediyor hahah. 've buna seviniyorlar ne komik ..akp yine iktidar yine tekk guc olacak herkesde bunu gorecek istemeyenler hukumeti begenmeyenler tuekiyede yasamak zorunda degil madem yasanacak turkiye degil yasanacak turkiyeyi kendileri yapacakti gule gule onlara yasanmayacak tuekiyeyse yasamasinlar Bu kadar basitt :)

Emekliye az zam yapildi milletvekiline cok diyosunuzda bu tek akp degil eminim hepsi bir guzel imzalamistir kendi zamlarini orda 550 milletvekili var onlarida hatirlatiyim akp and hukumet ya ne kolay o yapti demek digerlerinigormuyor kimse ayrica milletvekilleri 550.taneler ne kadar zam yapaarsa yapsin ekonomiyi ne kadar etkiler hicc hadi %0.00001 ama emekliye verilen 5 lira zam bile be kadar etkiliyor cunku milyonlarcaa emekli va. Kolay mi Oyle 500 lira 750 lira zam yapmak yapilsaydi ulke su anki ekonomik gucunu kazanamazdi biraz mantikli dusunelim Allah askina Bu adam lar o kadar zam vermiyor neden diye..bulgaristan gocmeni arkadas varmis hdp ye vermis dogaldir zaten hdp ye guclu turkiyenin Daha da guclenmesini istemeyenler verdi

Emekliler sirf turkiyede Oyle degil ben avrupada yasiyorum dedigim gibi.kaynanam emekli turk parasi 4.5 milyar maas aliyor 3.5 ev kirasi oduyor devlet ben parani veriyom gerisi senin banane neyle gecinirsen diyor ona ragmen emekliler cok sukur hic vermeyedebilir diye sukur ediyorlar bir kol. 5 lira ekmek 4 lira salataligin tanesi 1 lira burda dusunun nasil gecindiklerini birde biraz mantikli dusunurseniz anlarsiniz secimin ertes. Gun burda haberlerde sonunda tek partili donem bitti erdoganin hukumeti dustu diye kutlamalar yaptilar israilliler yahudiler ingiliz gazeteleri diger avrupa ulkeleri kutladilar ya erdogan kotu olsaydi kutlarlarlmiydi sonunda turkiye gucunu yitirecek diye sevindiler zafer gosterileri yapiyorlar sirf onlarin inadina akp tutarim yine tutarim avrupa turkiyenin guclenmesini istermi hayirrr bitirmek icin elimden and geleni yapiyorlar 've basarilida olmaya basladilar onlarla ayni sevinci yasayanlarada helal Olsun turkiyenin bolunecegini dusunup seviniyorlar bizimkilerde seviniyor ne tuhaf!! Batan gemide kendileride var farkinda degiller malesef

Valla insanlar gercekten nankormus sunu anladim ben yurtdisindayim simdi sorsan sunlara yurtdisi önde turkiye soyle Boyle geri hukumet kotu diye laf ederler yok ilac 40 liraymis antibiyotik bile paraylaymis biz burda bir ultrasyona girebilmek icin doktora iki saat dil dokuyoz iki uc Ay sonraya gun veriyor antibiyotik zaten yok cocuklar hastaliktan olecek duruma gelmedikce vermiyor lar dogru maasimiz yuksek 6.milyar aliyoz ama 4 milyari eve gidiyor ekmegin tanesi bile 4 lira 2 bin lirayla nasil geciniyorsan gecin diyor devlet sadece turkiye mi Boyle saniyorsunuz aceba yada 2002 den daha once daha mi iyiydiniz... Ilaci 40 liraya degill hic alamiyordunuz cunku sira icin gunlerce bekleyip sirada olen insanlari bilirim bak engelliler dul kadinlar be guzel para aliyorlar cocuk yapanlar her sene durum. Kotulere komur yardim bizzat icindeyim ben biliyom. Turbanlilar dayaklarla zorla kafasi actirilirken simdi rahatca yasayabiliyorlarsa akp sayesinde.. Bu hukumeti begenmeyenleri birgun getirecen avrupa ya bir Ay yasasinlar d. Gorsunler hukumet ne kadar iyi oldugunu aslinda aclik siniriymis burda duydum ama turkiyede acliktan olen duymadimm ...
seni beğenen ve cevap yazan yok ben bu yazdıklarını biliyorumda ne yazarsan yaz sana yokya diyeceklerdirrr..

Ayrica biri su mhp chp hdp ye secimi Kaybettigini yine akp kazandigini hatirlatabilir mi akp %40 aldi diye dalga geciyorlar kendileri %25 %16 %13 komik valla sabahlara kadar halay cekiyor lar toplasan ucunu anc. Akp ediyor hahah. 've buna seviniyorlar ne komik ..akp yine iktidar yine tekk guc olacak herkesde bunu gorecek istemeyenler hukumeti begenmeyenler tuekiyede yasamak zorunda degil madem yasanacak turkiye degil yasanacak turkiyeyi kendileri yapacakti gule gule onlara yasanmayacak tuekiyeyse yasamasinlar Bu kadar basitt :)
Yavv he he canım arkadaşım iyimisin neyse ya ...

Valla goren goruyor gormeyende gozunu zorla kapatiyor ne diyelim Allah yardimcimiz Olsun bundan sonra uzuldugumuz dua ettigimiz yardimci oldigumuz suriyeli filistinli kardeslerimizden farkimiz kalmayacak Bu gidisle bizde onlardan dua bekliyoruz artik ...Allah askina su an hukumeti begenmeyip begenmeyipde onun sagladigi imkanlardan faydalanan varsa yuh artik diyorum universitedeki ogrenci parasindan engelli maasindan dul maasindan dige. Yardimlardan faydalaniyorsa helal Olsun

Valla goren goruyor gormeyende gozunu zorla kapatiyor ne diyelim Allah yardimcimiz Olsun bundan sonra uzuldugumuz dua ettigimiz yardimci oldigumuz suriyeli filistinli kardeslerimizden farkimiz kalmayacak Bu gidisle bizde onlardan dua bekliyoruz artik ...Allah askina su an hukumeti begenmeyip begenmeyipde onun sagladigi imkanlardan faydalanan varsa yuh artik diyorum universitedeki ogrenci parasindan engelli maasindan dul maasindan dige. Yardimlardan faydalaniyorsa helal Olsun
1 milyon yardımı akp kesecekti zaten okumadınızmı,facebook ta kobane olaylarında 1000 lerce kürt vatandaş rte bizi kandırdı çözüm süreci diye kuduryorlardı,kime gitti akp nin kaybettiği oylar onu bi diyiver hele

X