- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
kibir değil gerçekler....ayrıca mesajım gayet açık...Pardon da kimlere gerizekali diyorsun?
Bu kadar kibir beni öldürecek
Kızkardeşim psikoloji bölümünde okuyor o da ilk duyduğunda biz boşuna bu kadar okuyoruz zaten mezunu çok olan bir bölüm birde açıköğretime dönüşürse iş bulmak bir hayli güçleşecek diye endişeleniyordu ama şükür ki istediklerine ulaşamadılar .
İşsizlik almış başını gidiyor nereden,ne bölümü mezun olduğundan ziyade referans! pardon torpil iş buluyor malesef.Umarım biz emek veren,gece gündüz demeden çalışıp diniden,bizle birlikte annelerimiz ailelerimizinde alın terlerini çalanların sefası son bulur kısa zamanda Allah büyük.
baba akp ye vermeş kızın annesi chp ye kızları hdp ye,gelenekçiler akp ye veriyor sanırımIyyy o oy veren benim komşularımdan biri değildir inşallah
aynen ya,akp nin bakanlarına bak maaliye bakanımıza bak birPardon da kimlere gerizekali diyorsun?
Bu kadar kibir beni öldürecek
kibir değil gerçekler....ayrıca mesajım gayet açık...
malesef ülkenin geleceğine iki lafı bir araya getiremeyen insanlarla karar verilecek...ne acı...
Ama hakaret ediyorsun iki lafi bir araya getirip konusamayan cok zeki insan cokkkkibir değil gerçekler....ayrıca mesajım gayet açık...
malesef ülkenin geleceğine iki lafı bir araya getiremeyen insanlarla karar verilecek...ne acı...
arınç hamile kadınlar sokakta gezmesin,kibir değil gerçekler....ayrıca mesajım gayet açık...
yaz kız yazz seninle atışmak zevkli,yazayımmı yazmayayımmı karar veremedimm..yoruldum baaa...
ütü var ütüüü bir bitiremedim allah bitirtmesin,bende arada bakıp yazıyorumyazayımmı yazmayayımmı karar veremedimm..yoruldum baaa...
bitmez anacım ev işleri bitmezzz iş hayatından daha çok yorar ev işleri adamııütü var ütüüü bir bitiremedim allah bitirtmesin,bende arada bakıp yazıyorum
ayy bir daha dünyaya gelirsem iş kadını olurum inşallah,monotonlukbitmez anacım ev işleri bitmezzz iş hayatından daha çok yorar ev işleri adamıı
evet canım seninle atışmaktanda ben keyif alıyorum nanc yi bide kadesa var sizleri görünce forumda veriyorum kendime çoşkuyu yazıyorum ayoll..yaz kız yazz seninle atışmak zevkli,
iş hayatıda öyle hayatımm sabah kalk koştura koştura gell aynı işler aynı insanlar anla bazen öyle bıkıyorsunkii boş ver ev hanımlığı iyidirr.. çocuklarınla ilgilenmek iyidirr..ayy bir daha dünyaya gelirsem iş kadını olurum inşallah,monotonluk
evet canım seninle atışmaktanda ben keyif alıyorum nanc yi bide kadesa var sizleri görünce forumda veriyorum kendime çoşkuyu yazıyorum ayoll..
eee sende simdi ağzı iyi laf yapanlara hakaret etmedin mi...bu ne perhiz...........................Ama hakaret ediyorsun iki lafi bir araya getirip konusamayan cok zeki insan cokkk
Her sey duzgun konusmak değildir. Dolandiricilarin agzi iyi laf yapar genelde
gayet aklı başında, ülkeyi bir adım ileriye götürmeyi hedeflemiş, kararlı bir insan tarafından yönetildi.... iki lafın fazlasını da hatta ve hatta alasını da bir araya getiriyordu...hayırlısı bakalım...Yıllardır iki lafı bir araya getiremeyen insanlar karar veriyor zaten, üzülme :)
herkesin tek tek uslubuna bakacak olursak sabaha kadar söyleriz....arınç hamile kadınlar sokakta gezmesin,
iffetli kadın kahkayla gülmez dedi vallahi böyle konuşacağına sussunlar daha iyi,melih gökçek abd bakanına sarışın nerdesin konuşsana dedi usluba bakarmısın