Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

işsiz kalmaz merak etme
bu hızla vasıfsız - sürü gibi psikoloji bölümleri açılıp, eleman yetiştikçe aralarından sıyrılır kardeşin
psikoloğa her zaman iş var da paranın alım gücü yok işte

kibir değil gerçekler....ayrıca mesajım gayet açık...
malesef ülkenin geleceğine iki lafı bir araya getiremeyen insanlarla karar verilecek...ne acı...
Ama hakaret ediyorsun iki lafi bir araya getirip konusamayan cok zeki insan cokkk

Her sey duzgun konusmak değildir. Dolandiricilarin agzi iyi laf yapar genelde

kibir değil gerçekler....ayrıca mesajım gayet açık...
malesef ülkenin geleceğine iki lafı bir araya getiremeyen insanlarla karar verilecek...ne acı...
arınç hamile kadınlar sokakta gezmesin,
iffetli kadın kahkayla gülmez dedi vallahi böyle konuşacağına sussunlar daha iyi,melih gökçek abd bakanına sarışın nerdesin konuşsana dedi usluba bakarmısın

Ama hakaret ediyorsun iki lafi bir araya getirip konusamayan cok zeki insan cokkk

Her sey duzgun konusmak değildir. Dolandiricilarin agzi iyi laf yapar genelde
eee sende simdi ağzı iyi laf yapanlara hakaret etmedin mi...bu ne perhiz...........................
neyse diyeceğimi dedim....gerisi sana kalmış...

Yıllardır iki lafı bir araya getiremeyen insanlar karar veriyor zaten, üzülme :)
gayet aklı başında, ülkeyi bir adım ileriye götürmeyi hedeflemiş, kararlı bir insan tarafından yönetildi.... iki lafın fazlasını da hatta ve hatta alasını da bir araya getiriyordu...hayırlısı bakalım...

arınç hamile kadınlar sokakta gezmesin,
iffetli kadın kahkayla gülmez dedi vallahi böyle konuşacağına sussunlar daha iyi,melih gökçek abd bakanına sarışın nerdesin konuşsana dedi usluba bakarmısın
herkesin tek tek uslubuna bakacak olursak sabaha kadar söyleriz....
ayrıca benim kastettiğim erdoğandı...ve o kararlı dik duruşuyla, uslubuyla sevildi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…