Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Hanımefendi biz acaba farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? Siz senelerce atanamayıp intihar eden öğretmenleri hiç duydunuz mu? Mühendislik bitirip BİM'de çalışan insanları? Evine ekmek götüremediği için cebinde üç kuruşla intihar eden babaları? Her yer üniversite olduğu halde üniversite mezunlarının ne kadarının kendi bölümüyle ilgili bir işte çalıştığından haberiniz var mı? Siz hiç iş aramayı denediniz mi çalışana her türlü iş var diyorsunuz? Çalışana iş vardan kastınız öğretmen, mühendis adamın yaz özel kurumlarda düşük ücretlere köle gibi çalıştırılması ya da BİM'de Şok'ta ve aldıkları eğitimin verdikleri emeğin hiç karşılığı olmayan bir yerde çalışmasıysa, bu insanlara böyle işlerin var olmasına gönlünüz razı oluyorsa bu vatanın evlatlarına bunu reva görüyorsanız eyvallah. 70+ yaşındaki, liseden mezun olunca tıkır tıkır memur olabilen akrabalarınızın ağzıyla konuşmayı bırakıp biraz ülke gerçeklerine bakın. Sizin bu ülkeye bakınca gördüğünüz Amerikan rüyası gerçekten çok uzak.
Çenemizi yorduk zaten sizde yormayın .

Buyrun bir tek mevsimini sevmiyorum buraların sürekli yağmur ....🥱🥱
Alın bir deneyin belki seversiniz... Sonuçta kurum ..

Ben İstanbulun hiçbirseyini sevmiyorum valla ama mecburiyet.. Karadenizi çok severim 🥰 et fiyatını duyunca daha Bi sevdim etçil bir aile olarak 😃

Ulan Allah belanızı versin ya bana da bela okuttunuz ya, akpyi istemiyor diye dinsiz imansız oluyormusum yeter yemin ediyorum yeter. Kör musunuz ya
Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz birşeyleri göze sokanlardan hiç olmadım ama yeri gelince safımız yerimiz yurdumuzu herkes öğrenir merak etmesinler

Konumuz avrupa yada amerika'mı.
Siz bayiliyosunuz ya avrupaya ondan örnek veriyorum..ayrıca pembe hayallerde kurmayın demek istiyorum dünyanın hiç bir yerinde en üstte ki ile en alttaki eşit olmadı maalesef dünya var olduğu günden bu güne kadar böyleydi zenginlik yada fakirlik miras gibi birsey çok azdır sıfırdan var olan

Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz birşeyleri göze sokanlardan hiç olmadım ama yeri gelince safımız yerimiz yurdumuzu herkes öğrenir merak etmesinler
Chp dinsiz imansız diyorlar ya, ben de akpyi sevmediğim için otomatik chpli olmuşum yani ne ara chp zihniyetli olmusum şaşırıyormus. Bir de insanları kucumseyemezsin diyor, dedim bana başörtü sorunuyla gelirsen bal gibi de küçümserim

Siz kaç yaşındasınız acaba merak ediyorum? Kılıçdaroğlu bas bas mitinglerde anlatıyor bilmem kaç kardeşin içinde okuyan sadece ben oldum durumumuz yoktu diye.
Üstüne devlet bahçeli anlatıyor kemal benim okul arkadaşımdı en çok çalışan okuyan başarılı olan öğrenciydi diye.
Başarısı azıcık konuşmalarına da yansisa keşke bahcelide gördü yanından çekildi

X