Benim de hiç umurumda değil bu konu hatta gündemimizi değiştiriyor. Seçim güvenliğini unutturuyor. Tek ilgilendiğim kısmı zamanında böyle bir kaset Akp tarafından İnce ye tuzak için yapılmışsa işte o siyaseti etkiler ve şuan İnce ye olan güveni tamamen yok eder. Ben zamanında Bahçeliye hemşehrim varsa bir kasetin açıkla bizim için sorun değil yeter ki Akp nin yanında durma yazmıştım. Eline geçti mi bilmiyorum. Okuduysa da beni hiç dikkate almadı
Siz örnek verince ben de kendimden bahsetmek istedim:) Ben Twitter'ı baştan beri siyaset icin, siyasilere ulaşmak icin kullaniyorum. RTE ile, kendi sehrimin AkPartili belediye başkanı ile, milletvekillerimiz ile bazı konularda iletişim kurmaya çalıştım.
Belediye başkanımız her şeye cevap veriyordu, söylediklerimi hep dikkate aldı masaallah.
RTE danışmanları genelde tvitleri okuyor, mesajları okuyor gibiydi, çünkü uyardığım konularda genelde bir adım atılırdı, değişikliğe gidilirdi.
Konu olarak ne diye sorsan hatirlamam ama uyardığım çoğu konuda düzeltmeler, düzenlemeler duyuyordum haberlerde.
18 yaşından beri azılı, ateşli bir AkPartili iken
şu anda hepsinden soğudum, hepsine küstüm. Özelikle sizin de sevmediğiniz dil, üslûp konusu beni soğuttu, uzaklaştırdı.
Yolsuzluk, ihaleye fesat vs. her zaman hükûmetlerde olan şeyler ama sevdiğim insanlara yakıştıramadım.
17-25 Aralık dersane ile başlayan feto olayları, 15 Temmuz filan daha bi şüpheye sevk etti derken bu güne geldim fikir olarak...
Forumda da akrabayla da günlük hayatta tanıdığım insanlarla da siyaset konuşmayı sevmiyorum ama bugün dayanamadım nedense.
Seçimlerin sonucu, ülkemizin gidişatı hayır olsun dilerim.