Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık
İki ekonomi kötü diye mi
Gerçekten paralel evrenden yazıyorsun ya
Tek sorun soğanın pahalı olması değil sen de biliyorsun değil mi
Ama sen şeriat istiyorsun ondan niyetin belli
Ülkeyi komple satsalar önemli değil yeterki şeriat gelsin size.

Allahım gösterme 🙏🙏

Benim de hiç umurumda değil bu konu hatta gündemimizi değiştiriyor. Seçim güvenliğini unutturuyor. Tek ilgilendiğim kısmı zamanında böyle bir kaset Akp tarafından İnce ye tuzak için yapılmışsa işte o siyaseti etkiler ve şuan İnce ye olan güveni tamamen yok eder. Ben zamanında Bahçeliye hemşehrim varsa bir kasetin açıkla bizim için sorun değil yeter ki Akp nin yanında durma yazmıştım. Eline geçti mi bilmiyorum. Okuduysa da beni hiç dikkate almadı :63:
Siz örnek verince ben de kendimden bahsetmek istedim:) Ben Twitter'ı baştan beri siyaset icin, siyasilere ulaşmak icin kullaniyorum. RTE ile, kendi sehrimin AkPartili belediye başkanı ile, milletvekillerimiz ile bazı konularda iletişim kurmaya çalıştım.
Belediye başkanımız her şeye cevap veriyordu, söylediklerimi hep dikkate aldı masaallah.
RTE danışmanları genelde tvitleri okuyor, mesajları okuyor gibiydi, çünkü uyardığım konularda genelde bir adım atılırdı, değişikliğe gidilirdi.
Konu olarak ne diye sorsan hatirlamam ama uyardığım çoğu konuda düzeltmeler, düzenlemeler duyuyordum haberlerde.
18 yaşından beri azılı, ateşli bir AkPartili iken 😄 şu anda hepsinden soğudum, hepsine küstüm. Özelikle sizin de sevmediğiniz dil, üslûp konusu beni soğuttu, uzaklaştırdı.
Yolsuzluk, ihaleye fesat vs. her zaman hükûmetlerde olan şeyler ama sevdiğim insanlara yakıştıramadım.
17-25 Aralık dersane ile başlayan feto olayları, 15 Temmuz filan daha bi şüpheye sevk etti derken bu güne geldim fikir olarak...
Forumda da akrabayla da günlük hayatta tanıdığım insanlarla da siyaset konuşmayı sevmiyorum ama bugün dayanamadım nedense. 🙂
Seçimlerin sonucu, ülkemizin gidişatı hayır olsun dilerim.
💐

Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık
Şeriata göre kayınbabanızla aynı odada oturmamanız kaynınızla aynı masada yemek yememeniz, görümcenizin eşiyle sohbet etmememeniz gerekiyor.Eşiniz dini olarak 4 eş alabilir, itaat etmezseniz ufak çaplı şiddet gösterebilir, çalışmanıza, markete gitmenize, sokaga cıkmanıza karısabilir.Şeriata göre kıyafetle dahi olsa erkeklerin oldugu bir plajda denize giremezsiniz. Siz hangi şeriattan bahsediyorsunuz??kadın olmaktan korkmayın utanmayın Selana.

Yurtdışı oylarında bir potansiyeli olduğunu sanmıyorum, seçmen belli ve sayı olarak azlar.
İnce’yi takip eden z kuşağı salındı ya şuan, en önemli kısım bu.
İnanılmaz heyecanlıyım 6 milyon gencin en azından 1 milyon oyu kendisineydi, artık değil😂
Z kuşağının insadına kaldık. Bu defa gerçekten kaldık

Yok evladım her şeyi yaparsın sen aslansin sen kaplansin diye yetiştirin yetiştirilme tarzıyla alakası var
Özgüvenli saygılı olmasını, korkak tavuk gibi elinden bir iş gelmez birey olmasına elbette tercih edeceğim
Bu cinsiyet değiştireceği anlamına gelmez

Yok evladım her şeyi yaparsın sen aslansin sen kaplansin diye yetiştirin yetiştirilme tarzıyla alakası var
Yuuooo bizde erkek çocuklar böyle yetiştirilir, yani annem çok güzel paşa evladı yetiştirir o konuda aşırı başarılıdır🤣 Ama ikisi de errrkek şu an, bol r li.

BEnim kılıçdaroğlu hakkında tek olumsuz cümlemi bulun diyorum
Adam namuslu ahlaklı düzgün eğitimli üslubu nazik biri
Adamı vurabilecekleri tek şey mezhebi ve ırkıdır
Vay efendim karısının mutfağına bakmış
Bu kadar mı yani
Beni ilgilendiren ne kadar dürüst olduğudur
Gelişmiş ülkelerde başkanlar bisikletle işe gidiyor
Koskoca merkelin çalışma ofisi buradaki kıytırık bir akpli başkandan daha mütevazi
Ya allah aşkına
ERdoğanın FIRAT KIYISINDA BİR KEÇİ DAHİ AÇ KALSA SORUMLUSU BENİM dediğini bilmiyormusunuz
Offf vallahi çok kızgın ve üzgünüm
Koskoca merkel bile yıllarca bir apartman dairesinde yaşadı.

Siz okumussunuz da ne olmuşsunuz
Keşke okumayı bu kadar küçümsemesek. Hiç deneyimlemediğiniz şeyler hakkında neden atıp tutuyorsunuz?
Bir lisans bir de ön lisans programından dereceyle mezuniyetim var. Bir tane daha lisans programında okumaktayım.
Peki siz? Ne okudunuz? Neye dayanarak eğitimi küçümsüyorsunuz?

Ne yazacağımı bilmiyorum çünkü defalarca dedem iktidarda değil diye yazdım ama hala diyor ki vaatlerini yerine getirmedi :olamaz:
Kk hiçbir şey yapmadı, bunların sayesinde adama artık tamamen kötü bakamıyorum. 🤣 Benim bile sempatim arttı, hele karı marı dediler ya üff.

Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık

Ben ne okudum ya 😳

X