Sarıgül deme bi gülme geliyoBiliyoruz, Sarıgül demiş işte.
Anladım teşekkür ederim :)Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.
Yemek topiğinide takibe al bence,şu anda tavuk yemekleri var.
Haberim yok ondan bilmşyordum.Artık olmuyor diye duymuştum ama
Ben 3 senedir üyeyim ve hemen hemen her yarışmada oy verdim ama benim proluk yarışmadan değil başka birisi tarafından hediye edildi.Haberim yok ondan bilmşyordum.
Artık olmuyor diye duymuştum ama
Anladım teşekkür ederim :)
Önceden oy verenlere şansı olana gidiyordu çok bilmiyorum ama belki kura gibi bişide olabilir.Ben 3 senedir üyeyim ve hemen hemen her yarışmada oy verdim ama benim proluk yarışmadan değil başka birisi tarafından hediye edildi.
Ben de duydum hdjdjdSarıgül diyormuş ki Sinan Oğan'da çekilecekmsjsjshs
20 küsür yıllık iktidarın bile sata sata bitiremediği şeyler var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz liyakatli kadrolarla ve çalmayan bir yönetimle küllerimizden doğarız hiç merak etmeyin.
Size de hayırlı olsun proArtık olmuyor diye duymuştum ama
BEnim kılıçdaroğlu hakkında tek olumsuz cümlemi bulun diyorumNe bu saldırganlık,yavaş olun biraz.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Muhalefetteyken böyleyseniz,iktidarda nasıl olursunuz Allah korusun.
Zamanında az verip veriştirmediğiniz Kılıçdaroğlu için bu kadar taklaya da gerek yok ayrıca
Teşekkür ederim.Size de hayırlı olsun pro
Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazıkİşte tam olarak atladığınız nokta bu.
Ülkenin dini olmaz, insanın olur.
Siz bireysel olarak yasaklara uyabilirsiniz ama kimseye dayatamazsınız.
Din özgürlüğü de laiklikten geçer.
Yani sizin müslümanlığınızı da istediğiniz gibi yaşama hakkınızın temelidir laik devlet.
Zamanında nutuk okusaydınız şu cümleleri kuramazdınız
Kemal Kılıçdaroğlu mu dürüst emin misin söz verip sözünde duramayan insan dürüst mu oluyor yada yapamayacağı şeylerin vaadini verip yerine getirmemesi mi çocuk mu kandırıyor sunuzBEnim kılıçdaroğlu hakkında tek olumsuz cümlemi bulun diyorum
Adam namuslu ahlaklı düzgün eğitimli üslubu nazik biri
Adamı vurabilecekleri tek şey mezhebi ve ırkıdır
Vay efendim karısının mutfağına bakmış
Bu kadar mı yani
Beni ilgilendiren ne kadar dürüst olduğudur
Gelişmiş ülkelerde başkanlar bisikletle işe gidiyor
Koskoca merkelin çalışma ofisi buradaki kıytırık bir akpli başkandan daha mütevazi
Ya allah aşkına
ERdoğanın FIRAT KIYISINDA BİR KEÇİ DAHİ AÇ KALSA SORUMLUSU BENİM dediğini bilmiyormusunuz
Offf vallahi çok kızgın ve üzgünüm
Kemal Kılıçdaroğlu mu dürüst emin misin söz verip sözünde duramayan insan dürüst mu oluyor yada yapamayacağı şeylerin vaadini verip yerine getirmemesi mi çocuk mu kandırıyor sunuz
CHP için çekildi biliyordum ben zaten ama ikinci turda çekilir diye düşünüyordum o kadar da beklemedi hep beraber çok güzel bir plan oyun yapmışlar tam oscarlikHiç beklemiyordum gerçekten... Siyasi bir karar gibi gözüküyor olabilir..
Bende beklediğimiz bir şeydiAçıkçası ben şaşırmadım öncenin bu kararına
Ama 3 gün kala yapmamaliydi.