Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
BEnim kılıçdaroğlu hakkında tek olumsuz cümlemi bulun diyorum
Adam namuslu ahlaklı düzgün eğitimli üslubu nazik biri
Adamı vurabilecekleri tek şey mezhebi ve ırkıdır
Vay efendim karısının mutfağına bakmış
Bu kadar mı yani
Beni ilgilendiren ne kadar dürüst olduğudur
Gelişmiş ülkelerde başkanlar bisikletle işe gidiyor
Koskoca merkelin çalışma ofisi buradaki kıytırık bir akpli başkandan daha mütevazi
Ya allah aşkına
ERdoğanın FIRAT KIYISINDA BİR KEÇİ DAHİ AÇ KALSA SORUMLUSU BENİM dediğini bilmiyormusunuz
Offf vallahi çok kızgın ve üzgünüm

Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık

Kemal Kılıçdaroğlu mu dürüst emin misin söz verip sözünde duramayan insan dürüst mu oluyor yada yapamayacağı şeylerin vaadini verip yerine getirmemesi mi çocuk mu kandırıyor sunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…