Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
@chemist0 sordu galiba abla. Ama ben de merak ediyordum iyi oldu.
Denk geldi demek ki.
odenen ucretin ögrencilere burs olarak gittiğinide belirtelim bence abla.
Evet onu unutmuşum yazmayı burs olarak gidiyor çocuklarımıza.
20 küsür yıllık iktidarın bile sata sata bitiremediği şeyler var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz liyakatli kadrolarla ve çalmayan bir yönetimle küllerimizden doğarız hiç merak etmeyin.
Kesinlikle çok güçlü olarak kalkınmaya hazırız biraz zaman alacak ama olsun yeter ki dik duralım.
Ekrem İmamoğlu bangır bangır geliyor bence de
Benim tahminim bu yönde hep 5 sene sonra hatırlatın banada

Erkan basın ince cekilirse cekilirim söylemi doğru mu ya teyit edemedim fırsat bulup bilen biri aydınlatabilir mü beni
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Çekilmek için benim çekilmemi şart koşuyorsa buyursun çekilsin, ben de çekilirim." dedi.... Sanırım bunu şart koşmadan çekildiği için Erkan Baş ın çekilmesine gerek kalmadı.

oğan da çekilcek diyolar inşallah bu sefer oğlanın okuldan gelişine falan denk gelmez okunmamış 10 sayfa görünce titremeli baygınlık geçirdim ne kaçırdım diye
Ben bu konu ile ilgili farklı bir şey duydum ama ortalık karıştırmaya gerek yok.sjsjsjs

Hakikaten nasıl olacak ya?
İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası, oy pusulasında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtilirken, İnce'nin yurt dışında yaşayan seçmenden aldığı oyların geçersiz sayılmayacağı da kaydedildi.

İnce'nin ikinci tura kalması durumunda ise 3'üncü olan aday ikinci tura kalmış olarak kabul edileceği kaydedildi.

Böyle bir açıklama var onedio'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…