- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
oğan da çekilcek diyolar inşallah bu sefer oğlanın okuldan gelişine falan denk gelmez okunmamış 10 sayfa görünce titremeli baygınlık geçirdim ne kaçırdım diyeAsıl çekilmesi gereken çekilmedi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğan da çekilcek diyolar inşallah bu sefer oğlanın okuldan gelişine falan denk gelmez okunmamış 10 sayfa görünce titremeli baygınlık geçirdim ne kaçırdım diyeAsıl çekilmesi gereken çekilmedi demi
Olmadı...Adaylıktan çekilirken bile muhalefete sataşmış yine...
Ben şu an bile sınanıyorumKendi adıma söyleyeyim büyük konustugum herseyle sınandım
ParaNe gerekiyor pro olmak için
Oylara bir sey olmayacak. Çekiliyorum demek resmi aciklama degil. Oy veren verecek yine. Oylari sayılacak yani.Hakikaten nasıl olacak ya?
Malesef işine geldiği gibi konuşup kitleyi kendine çekmeyi çok iyi becerebiliyoriktidara gelmeden once lgbt haklari hakkında neler söylemiş gazete arsivlerinde gördük.
Kitlesi de:Malesef işine geldiği gibi konuşup kitleyi kendine çekmeyi çok iyi becerebiliyor
Denk geldi demek ki.@chemist0 sordu galiba abla. Ama ben de merak ediyordum iyi oldu.
Evet onu unutmuşum yazmayı burs olarak gidiyor çocuklarımıza.odenen ucretin ögrencilere burs olarak gittiğinide belirtelim bence abla.
Kesinlikle çok güçlü olarak kalkınmaya hazırız biraz zaman alacak ama olsun yeter ki dik duralım.20 küsür yıllık iktidarın bile sata sata bitiremediği şeyler var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz liyakatli kadrolarla ve çalmayan bir yönetimle küllerimizden doğarız hiç merak etmeyin.
Benim tahminim bu yönde hep 5 sene sonra hatırlatın banadaEkrem İmamoğlu bangır bangır geliyor bence de
Bibliye hediye edildi galibaPara
Pro kart alınıyordu sanki bir defaya mahsus
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Çekilmek için benim çekilmemi şart koşuyorsa buyursun çekilsin, ben de çekilirim." dedi.... Sanırım bunu şart koşmadan çekildiği için Erkan Baş ın çekilmesine gerek kalmadı.Erkan basın ince cekilirse cekilirim söylemi doğru mu ya teyit edemedim fırsat bulup bilen biri aydınlatabilir mü beni
Ben bu konu ile ilgili farklı bir şey duydum ama ortalık karıştırmaya gerek yok.sjsjsjsoğan da çekilcek diyolar inşallah bu sefer oğlanın okuldan gelişine falan denk gelmez okunmamış 10 sayfa görünce titremeli baygınlık geçirdim ne kaçırdım diye
Ben miyim kız o ben parasını verdim aldımBibliye hediye edildi galiba
İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası, oy pusulasında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtilirken, İnce'nin yurt dışında yaşayan seçmenden aldığı oyların geçersiz sayılmayacağı da kaydedildi.Hakikaten nasıl olacak ya?
Yemek topiğinde oy vereceksin şansına çıkarsa pro oluyorsun oradan.Para
Pro kart alınıyordu sanki bir defaya mahsus
Olsun söyle sen herkes vaziyet almışken, zaten karışık ortalık battı balık yan fishingBen bu konu ile ilgili farklı bir şey duydum ama ortalık karıştırmaya gerek yok.sjsjsjs
Artık olmuyor diye duymuştum amaYemek topiğinde oy vereceksin şansına çıkarsa pro oluyorsun oradan.
Herkesi etkileyebilse zaten Akp diye bir parti kalmazdı.Benim annem de muhafazar biri. Kılıçdaroğlu onu asla etkilemedi. Umarim annem azınlıktır.
Biliyoruz, Sarıgül demiş işte.Ben bu konu ile ilgili farklı bir şey duydum ama ortalık karıştırmaya gerek yok.sjsjsjs