- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.415
- 60
Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.Benim annem de muhafazar biri. Kılıçdaroğlu onu asla etkilemedi. Umarim annem azınlıktır.
İsmail saymazda iddia etti bunuSinan oğanda çekilecek diyorlar
Sarıgül'den başka kim diyorSinan oğanda çekilecek diyorlar
Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.
Yemek topiğinide takibe al bence,şu anda tavuk yemekleri var.
Kimseye anlatamadık hele de bizim ülkede öyle hissetmediği halde sırf ozentilikten insan eşcinsel veya cinsiyet değiştimek ister mi ya gercekten aklınız aliyor mu arkadaslar erkek iken kadın gibi kadın ikem erkek gibi hissetmek çok başka olay doğuştam bunu dinle falan açıklayamazsınız lutfen yaBu bir hastalik degil zerre. Yaratılış. Yönlendirmeyle de olmuyor.
3. Adayın oy bölmedigiyle ilgili tweetler görüyorum. Herkesin garezi inceye idi demek ki.Sarıgül'den başka kim diyor
Kendi adıma söyleyeyim büyük konustugum herseyle sınandımYaşı o kadar küçük ki ne kadar büyük konuştuğunun farkında değil.
Yok ben sormadm ama iyi oldu öğrendik
Dilerseniz geri alsın....Bu benim ne düşünüp düşünmememle ilgili bir şey değil. Muhalefet iktidar olmadan bir şey yapamaz yetkisi yok. Ama şuan iktidarda olan biri seçime 4 gün kala çıkıp vaat verirse bugüne kadar neredeydin deme hakkı doğar bana! Kaldı ki 4 gün önce verilen de seçim vaadidir.
odenen ucretin ögrencilere burs olarak gittiğinide belirtelim bence abla.Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.
Yemek topiğinide takibe al bence,şu anda tavuk yemekleri var.
20 küsür yıllık iktidarın bile sata sata bitiremediği şeyler var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz liyakatli kadrolarla ve çalmayan bir yönetimle küllerimizden doğarız hiç merak etmeyin.Toparlanır toparlanmak zorunda,resmen enkaz teslim alacaklar işleri kolay olmayacak,atacakları çamurları bile düşğnmek cidden inanı geriyor.
Bunun özenmesi olacağını düşünmeleri korkunç. Saçlarından tutulup yerlerde sürütülmeye çok mu merakli bu insanlar? Lütfen önyargısı olanlar izlesin.Kimseye anlatamadık hele de bizim ülkede öyle hissetmediği halde sırf ozentilikten insan eşcinsel veya cinsiyet değiştimek ister mi ya gercekten aklınız aliyor mu arkadaslar erkek iken kadın gibi kadın ikem erkek gibi hissetmek çok başka olay doğuştam bunu dinle falan açıklayamazsınız lutfen
Ekrem İmamoğlu bangır bangır geliyor bence deEkremi yada mansuru istemiştim cb adayı olarak,tahminim 5 sene sonra ekrem başkan adaylığını koyacaktır diye tahmin ediyorum.
Oğanın çok fazla şansı olmaz zaten.
Bazen çok zorlansam da kalp kırmamaya özen gösteriyorum. Umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır.Eki Görüntüle 3246060
Bazı yorumlar çok ötekileştirici kalp kırmadan atlatmalıyız bu seçimi de
Bakıyorum yeni aldım telefonu elime.Konusmanin tamami bu mu? Kimi destekledigini soylemedi mi?
Asıl çekilmesi gereken çekilmedi demiBi pazara gittim geldim neler olmuş.. ince Nin çekilmesi iyi mi oldu sizce? birsürü şey yazılmış ülke gündemine bak 1 saatte neler kaçırdım.. rte de çekilse tamam iş
iktidara gelmeden once lgbt haklari hakkında neler söylemiş gazete arsivlerinde gördük.Siyasetin konusu din , lgbt, kadının giydiği şort, kadının sesli gülmesi, erkeğin karı gibi mutfağa girmesi vs olmamalı. Kişisel tercihleri bir siyasetçi ağzına dahi almamalı. Sanane yahu x kişisinin cinsel eğilimden. Bir de alkışlıyorlar onu lgbt ye lanet çekerken. Cebinden paranı çalsa ok ama lgbt aslaaaaa olamaz öyle mi
Diyorum ya tutturmuslar bir hastalik sapkınlik ozentilik he anam he o kadar basit bu çünküBunun özenmesi olacağını düşünmeleri korkunç. Saçlarından tutulup yerlerde sürütülmeye çok mu merakli bu insanlar? Lütfen önyargısı olanlar izlesin.
Hakikaten nasıl olacak ya?Bomba soru şu, yurt dışı oyları ne olacak şimdi. Çok çıkmamıştır ama çıkanın ne olacağı önemli.