Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Benim annem de muhafazar biri. Kılıçdaroğlu onu asla etkilemedi. Umarim annem azınlıktır.
Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.
Yemek topiğinide takibe al bence,şu anda tavuk yemekleri var.

Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.
chemist0 chemist0 sordu galiba abla. Ama ben de merak ediyordum iyi oldu.😊

Bu bir hastalik degil zerre. Yaratılış. Yönlendirmeyle de olmuyor.
Kimseye anlatamadık hele de bizim ülkede öyle hissetmediği halde sırf ozentilikten insan eşcinsel veya cinsiyet değiştimek ister mi ya gercekten aklınız aliyor mu arkadaslar erkek iken kadın gibi kadın ikem erkek gibi hissetmek çok başka olay doğuştam bunu dinle falan açıklayamazsınız lutfen ya

Bu benim ne düşünüp düşünmememle ilgili bir şey değil. Muhalefet iktidar olmadan bir şey yapamaz yetkisi yok. Ama şuan iktidarda olan biri seçime 4 gün kala çıkıp vaat verirse bugüne kadar neredeydin deme hakkı doğar bana! Kaldı ki 4 gün önce verilen de seçim vaadidir.
Dilerseniz geri alsın....😂😂😂

odenen ucretin ögrencilere burs olarak gittiğinide belirtelim bence abla.

Toparlanır toparlanmak zorunda,resmen enkaz teslim alacaklar işleri kolay olmayacak,atacakları çamurları bile düşğnmek cidden inanı geriyor.
20 küsür yıllık iktidarın bile sata sata bitiremediği şeyler var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz liyakatli kadrolarla ve çalmayan bir yönetimle küllerimizden doğarız hiç merak etmeyin.

Siyasetin konusu din , lgbt, kadının giydiği şort, kadının sesli gülmesi, erkeğin karı gibi mutfağa girmesi vs olmamalı. Kişisel tercihleri bir siyasetçi ağzına dahi almamalı. Sanane yahu x kişisinin cinsel eğilimden. Bir de alkışlıyorlar onu lgbt ye lanet çekerken. Cebinden paranı çalsa ok ama lgbt aslaaaaa olamaz öyle mi

Böyle açıklama yapmış

Eklentiler

• Screenshot_20230511_160518_Twitter.jpg
    Screenshot_20230511_160518_Twitter.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 51
Kimseye anlatamadık hele de bizim ülkede öyle hissetmediği halde sırf ozentilikten insan eşcinsel veya cinsiyet değiştimek ister mi ya gercekten aklınız aliyor mu arkadaslar erkek iken kadın gibi kadın ikem erkek gibi hissetmek çok başka olay doğuştam bunu dinle falan açıklayamazsınız lutfen
Bunun özenmesi olacağını düşünmeleri korkunç. Saçlarından tutulup yerlerde sürütülmeye çok mu merakli bu insanlar? Lütfen önyargısı olanlar izlesin.

Siyasetin konusu din , lgbt, kadının giydiği şort, kadının sesli gülmesi, erkeğin karı gibi mutfağa girmesi vs olmamalı. Kişisel tercihleri bir siyasetçi ağzına dahi almamalı. Sanane yahu x kişisinin cinsel eğilimden. Bir de alkışlıyorlar onu lgbt ye lanet çekerken. Cebinden paranı çalsa ok ama lgbt aslaaaaa olamaz öyle mi
iktidara gelmeden once lgbt haklari hakkında neler söylemiş gazete arsivlerinde gördük.

X