- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.208
paylasmak yasakmi bilmiyorum amaLanet olmasın bir Twitter hesabı açtım Tv'de her şeyi göremiyorum diye Twitter da zaten göremiyorumbende günlük gibi kullanmaya başladım O bahsettiğiniz videoları da görmedim
Sizin kıpır kıpırlıktan biraz da bana lütfen
Çok acayip bir yer ya. Ben geceleri girip duygu durumuma göre bir şeyler yazıp cikiyorum.sjsjsTwitter bana yasak dünürler ve çocuklar tarafından muaf tutuluyorum,silivriye gelmeyelim diolar
inşallahÇok amin
ısınmamakta haklısın. Eline fırsat geçse onunda Rte’den bir farkı olmaz. Eşim Bahçeşehir’de İtalyan restaurantta şeflik yapıyordu. Dilek İmamoğlu’nun kızkardeşi gelmiş. Belediyede peyzaj işleri almış.Ben Ekrem'e ısınamıyorum
Mansurda aday olsa oyumu veririm gözü kapalı.mansur baba bir guzellik yaparda aday olur belki o zaman tam olarak bahar gelir çiçek açar
Bende duygu durumu yok ki,direk dümdüz giderim,bakma burada çok sakinim lügatım tükendi artıkÇok acayip bir yer ya. Ben geceleri girip duygu durumuma göre bir şeyler yazıp cikiyorum.sjsjs
Ben siyasetçiler içinden bir tek Mansur bey'i yürekten ve severek destekleyebilirimYa kızla bir dışarı çıktık ne olmuş yaDünden beri eşim diyordu Muharrem İnce istifa edecek diye, ihtimal vermiyordum. Eve geldik, istifa ettiğini gördüm. Şok oldum. Kimse bu şekilde prangayı hak etmiyordu. Ha ben Muharrem İnce’yi sevmiyorum. En başından beri adaylığının hükümete hizmet ettiğini düşünüyordum ama şantajla, tehditle zoraki bir istifa demokrasiye hiç yakışmıyor. Bize ne insanların özel hayatından? “Uçkuruna sahip olamamış” der geçeriz. Adam sadıksa karısı sevinsin. Bize ne?
ısınmamakta haklısın. Eline fırsat geçse onunda Rte’den bir farkı olmaz. Eşim Bahçeşehir’de İtalyan restaurantta şeflik yapıyordu. Dilek İmamoğlu’nun kızkardeşi gelmiş. Belediyede peyzaj işleri almış.
Biz siyasi çevrelere yakın olduğumuz için dürüstlük açısından en doğru adayın Kemal Kılıçtaroğlu olduğunu düşünüyorum.
Bu benim ne düşünüp düşünmememle ilgili bir şey değil. Muhalefet iktidar olmadan bir şey yapamaz yetkisi yok. Ama şuan iktidarda olan biri seçime 4 gün kala çıkıp vaat verirse bugüne kadar neredeydin deme hakkı doğar bana! Kaldı ki 4 gün önce verilen de seçim vaadidir.Siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz....
Bence gerçek bir milliyetçi. Konuşmalarından en ufak bir rahatsızlık duymuyorum,hakkında da hiç kötü bir şey duymadım. Ne diyelim inşallah Mansur bey kararını değiştirip bir dahaki CB seçiminde aday olur.inşallahyanarım yanarımda ankara da ben oy kullanmaya başladigimdan beri ilk kez adam gibi bir adam geldi onda da sefasini guzelligini suremeden başka şehire taşınmak zorunda kaldım
anamın ak sütü gibi helal olsun mansurcuguma oyum
arkadaşım keyif için bunu yapan vatandaş varmıdır bilemem yalnız hormon diye bir şey var.Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuz
Erkan basın ince cekilirse cekilirim söylemi doğru mu ya teyit edemedim fırsat bulup bilen biri aydınlatabilir mü beni
Bu durumun dinen de bir açıklaması vardi ama unuttum. Ben normal bulmuyorum ama eğer tedavi edilebilecek bir durum var ise tedavi edilmesinden yanayımarkadaşım keyif için bunu yapan vatandaş varmıdır bilemem yalnız hormon diye bir şey var.
bazı insanlar doğustan erkek olurken krndini kadın gibi hissediyor veya tam tersi.
bu bir sağlık sorunu şimdi bir şey soracağım e bizi allah yaratıyor ama nasıl oluyorda hormonlarımiz boylesine yasak gunah olan bir sekile dönüsebiliyor?
kanser gibi verem gibi ne bileyim iste baska hastaliklar gibi buda bir çesit rahatsizlik olabiliyor.
ne yapalim simdi biz bu durumda olan bir insani ?
nice insanlar var kendini farklı hissedip bunun bir sağlık sorunu olduğunun bilincinde olmayip bu isin icinden cikamayan kendi içinde bogulan.
benim bakış açımı söyleyeyim zevk icin yapiyorsa krndi bilecegi is kul ile allah arasinda ama hormons bir durum söz konusu ise durumundan korkmadan dışlanmadan bahsedebilecekleri, tedavisini olabilecekleri bir ülkede yaşamalarını isterim.
hepimiz insaniz hepimizin çocugu var yarın cocugum ben farklı hissediyorum dese işin gunahiyla sevabiyla degil tedavi kısmıyla ilgilenirim.
benim veya bir başkasinin yuzunden debelenip dursun istemem.
ya var tedavisi, belirli testler yapiliyor atiyorum erkeksin ancak kadinsal hormonlarin baskin ise ilacla vs senin bir kadın gibi yasamana olanak sagliyorlar.Bu durumun dinen de bir açıklaması vardi ama unuttum. Ben normal bulmuyorum ama eğer tedavi edilebilecek bir durum var ise tedavi edilmesinden yanayım
Benim annem de muhafazar biri. Kılıçdaroğlu onu asla etkilemedi. Umarim annem azınlıktır.Ben sizin gibi düşünmüyorum Kılıçdaroğlu sadece dediğiniz kişilerle ittifak yapsaydı iktidarı değiştirme umudu kalmazdı. Zira çok büyük bir kısmı muhafazakar dediğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Şuan ittifakta ki diğer partilerin oy oranı çok düşük olabilir ama ittifakta olarak verdikleri mesaj Kılıçdaroğlunun her kesime ve her türlü düşünceye saygılı olduğunu göstermektir. Kılıçdaroğlunun ve ittifaktaki diğer parti liderlerinin istediği de bu. Farklılıklarımıza rağmen eşit şartlarda ötekileştirilmeden hep birlikte liyakatı esas alarak bu ülkeyi yönetelim....Dedemin bize vermek istediği mesaj bu.
Ne gerekiyor pro olmak içinProluğun hayırlı olsun kırmızı kırmızı harika olmuş
Kötü cocuklar kötü ebeveynlerin eseri olmuyor herzmn..Aile terbiyesiyle buyumeli çocuk anne ve babalar ogretmeli yanlısı ve doğruyu sen iyi bir anne ve baba olursan çocuk da öyle yol alır
Bu bir hastalik degil zerre. Yaratılış. Yönlendirmeyle de olmuyor.Bu durumun dinen de bir açıklaması vardi ama unuttum. Ben normal bulmuyorum ama eğer tedavi edilebilecek bir durum var ise tedavi edilmesinden yanayım
Yaşı o kadar küçük ki ne kadar büyük konuştuğunun farkında değil.Kötü cocuklar kötü ebeveynlerin eseri olmuyor herzmn..
Isınmak ya da sevmek zorunda değiliz siyasetçileri. İşlerini düzgün yapsınlar, yolsuzluğa bulaşmasın, çalmasınlar yeterli. Ekrem başkan aşırı çalışkan biri onun kadar çalışkanını görmedim açıkçasıBen Ekrem'e ısınamıyorum