Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Verilen oylar geçersiz sayılmaz... İstifası şuan bence geçersiz başvuru tarihi geçti çünkü YSK pusulaları değiştirmez ,
Pusula asla değişmez seçime çok az kaldı.
isteseler de degisemez zaten.
Onun prosedürü var
Ama oylar gecirsiz sayılır YSK bunu anında onaylar ki dilekçe vermeden ince acikma yapmaz.
Cuma yada cumartesi tam zamanını bilmiyorum her adayın çekilme hakkı var.
Bu durumda geçersiz yada boş oy sayılır.

Yeter:)
Zor ama yeter.
Gençlere güvenin, bilmiyorum izlediniz mi, siz isteyin biz döneriz videolarını.
Beyin göçlerimiz hazır, kaynaklar hazır.
Onlar nasıl devlet malını sattıysa bizim de satılacak çok inşaamız var, isim vermeyeyim.
Yerimde duramıyorum, içim içime sığmıyor.

Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuz
Ülkelerin dini olmaz.
Seve seve kabulleneceksiniz bunu.
İnsanların dini olur.
Herkes bu ülkede Müslüman değil.

İnşallahhhhhhhhhhh tek dileğimiz zaten

Toparlanır toparlanmak zorunda,resmen enkaz teslim alacaklar işleri kolay olmayacak,atacakları çamurları bile düşğnmek cidden inanı geriyor.

Lanet olmasın bir Twitter hesabı açtım Tv'de her şeyi göremiyorum diye Twitter da zaten göremiyorum bende günlük gibi kullanmaya başladım O bahsettiğiniz videoları da görmedim
Sizin kıpır kıpırlıktan biraz da bana lütfen

bayrak ile birlikte balkondan tencere tava sesleri
neyse çok konuşmayayım pazara kalsın hayırlısı olsun herkes için

Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuz
Önce şunu bil müslüman değil LAİK bir ülkede yaşıyoruz.
Bir öğrenemediniz gitti şunu.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı öğrenmişsiniz sadece.

Ben sizin gibi düşünmüyorum Kılıçdaroğlu sadece dediğiniz kişilerle ittifak yapsaydı iktidarı değiştirme umudu kalmazdı. Zira çok büyük bir kısmı muhafazakar dediğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Şuan ittifakta ki diğer partilerin oy oranı çok düşük olabilir ama ittifakta olarak verdikleri mesaj Kılıçdaroğlunun her kesime ve her türlü düşünceye saygılı olduğunu göstermektir. Kılıçdaroğlunun ve ittifaktaki diğer parti liderlerinin istediği de bu. Farklılıklarımıza rağmen eşit şartlarda ötekileştirilmeden hep birlikte liyakatı esas alarak bu ülkeyi yönetelim....Dedemin bize vermek istediği mesaj bu.

Babanız inşallah tayyip beyin yolundan giderek yapmamıstır bunu
Kız geçen rüyada gördüm 100/65 le alıyormuş CHP Allah'tan rüyaydı
Hamilesin insallah cıkar kız rüyan amiiiinnn

Twitter bana yasak dünürler ve çocuklar tarafından muaf tutuluyorum,silivriye gelmeyelim diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…