- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.415
- 60
Proluğun hayırlı olsun kırmızı kırmızı harika olmuş
Bi pazara gittim geldim neler olmuş.. ince Nin çekilmesi iyi mi oldu sizce? birsürü şey yazılmış ülke gündemine bak 1 saatte neler kaçırdım.. rte de çekilse tamam iş
Ben Ekrem'e ısınamıyorumEkremi yada mansuru istemiştim cb adayı olarak,tahminim 5 sene sonra ekrem başkan adaylığını koyacaktır diye tahmin ediyorum.
Oğanın çok fazla şansı olmaz zaten.
Pusula asla değişmez seçime çok az kaldı.Verilen oylar geçersiz sayılmaz... İstifası şuan bence geçersiz başvuru tarihi geçti çünkü YSK pusulaları değiştirmez ,
Aaaaaa neden yahuuu adam arı gibi maşallah hele karısı çok zarif bir kadın.Ben Ekrem'e ısınamıyorum
Yeter:)Oyları kullanıp eve döneceğiz ve sonuçlar açıklanırken ve açıklandıktan sonra yine evimizde olacağız orası tamam ama ya sonrası?
Neredeyse batmış bir ülkeyi nasıl toparlayacaklar? Bizim hayalini kurduğumuz Türkiye'yi görmeye ömrümüz yeter mi diye düşünmüyor değilim.
Ülkelerin dini olmaz.Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuz
İnşallahhhhhhhhhhh tek dileğimiz zatenKıpır kıpırım.
Sağduyuya ihtiyacımız var, hayatımda ilk kez bu hafta ümitleniyorum.
Ve bana göre şuan çekilmeyle beraber o sağduyu ülkenin içine işlemiş, çok büyük bir geri adım bu.
Yeter ki bahar gelsin diye geçmişini sildi adam, kazanamasa da geri adım atmayı tabiri caizse tükürdüğünü yalamayı bildi.
Eğer ki hile hurda olamazsa, hakkıyla kazanana verilirse umudum var.
Sonrası için evlerdeyiz işte, coşkumuz dilimizde, camdan bayrak sallarız ve 29 Ekim’de görülmemiş bir coşku ile senelerin hıncını alırız.
Allahım sen büyüksün, göster bize şunu…
İnşallah kadın haklarına saygılı bir ülkede büyür.Kızlar bir kızım oluyor kopyami getiricem hayırlısıyla
Toparlanır toparlanmak zorunda,resmen enkaz teslim alacaklar işleri kolay olmayacak,atacakları çamurları bile düşğnmek cidden inanı geriyor.Oyları kullanıp eve döneceğiz ve sonuçlar açıklanırken ve açıklandıktan sonra yine evimizde olacağız orası tamam ama ya sonrası?
Neredeyse batmış bir ülkeyi nasıl toparlayacaklar? Bizim hayalini kurduğumuz Türkiye'yi görmeye ömrümüz yeter mi diye düşünmüyor değilim.
Lanet olmasın bir Twitter hesabı açtım Tv'de her şeyi göremiyorum diye Twitter da zaten göremiyorumYeter:)
Zor ama yeter.
Gençlere güvenin, bilmiyorum izlediniz mi, siz isteyin biz döneriz videolarını.
Beyin göçlerimiz hazır, kaynaklar hazır.
Onlar nasıl devlet malını sattıysa bizim de satılacak çok inşaamız var, isim vermeyeyim.
Yerimde duramıyorum, içim içime sığmıyor.
bayrak ile birlikte balkondan tencere tava sesleriKıpır kıpırım.
Sağduyuya ihtiyacımız var, hayatımda ilk kez bu hafta ümitleniyorum.
Ve bana göre şuan çekilmeyle beraber o sağduyu ülkenin içine işlemiş, çok büyük bir geri adım bu.
Yeter ki bahar gelsin diye geçmişini sildi adam, kazanamasa da geri adım atmayı tabiri caizse tükürdüğünü yalamayı bildi.
Eğer ki hile hurda olamazsa, hakkıyla kazanana verilirse umudum var.
Sonrası için evlerdeyiz işte, coşkumuz dilimizde, camdan bayrak sallarız ve 29 Ekim’de görülmemiş bir coşku ile senelerin hıncını alırız.
Allahım sen büyüksün, göster bize şunu…
Önce şunu bil müslüman değil LAİK bir ülkede yaşıyoruz.Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuz
Ben böyle düşünmüyorum artık ya.
Ben sizin gibi düşünmüyorum Kılıçdaroğlu sadece dediğiniz kişilerle ittifak yapsaydı iktidarı değiştirme umudu kalmazdı. Zira çok büyük bir kısmı muhafazakar dediğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Şuan ittifakta ki diğer partilerin oy oranı çok düşük olabilir ama ittifakta olarak verdikleri mesaj Kılıçdaroğlunun her kesime ve her türlü düşünceye saygılı olduğunu göstermektir. Kılıçdaroğlunun ve ittifaktaki diğer parti liderlerinin istediği de bu. Farklılıklarımıza rağmen eşit şartlarda ötekileştirilmeden hep birlikte liyakatı esas alarak bu ülkeyi yönetelim....Dedemin bize vermek istediği mesaj bu.Kaybederlerse bahaneleri kalmasin diyor. Kk'nin seçileceği konusundaki tereddüt taşımamak elde mi? Ben diken üstündeyim. Chp gençlik kollari halil ibrahim sofrasina hoşgeldin diye tweet atmış. Kimsenin kimseye düşmanlık besledigi ya da kötülüğünü istediği de yok. Daha iyi bir aday ve ortak degerleri olan partilerle bir ittifak kurulmalıydı. Millet ittifakı yanlışlarla dolu. Ama elimizde olan bu.
Babanız inşallah tayyip beyin yolundan giderek yapmamıstır bunuHiç kusura bakma,kendini kandırıyorsun.Mütevazilikmiş hikaye bunlar.Ben de yılların bürokratı, milletvekili evine ,eşine , çocuklarına doğru düzgün bir yaşam alanı dahi oluşturmamış,tüm ülkeye mi verecek ailesine veremediklerini diyorum.Benim babam emekli maaşıyla yaptı, annemi mutlu etmek için.Değer vermektir bu.
Hamilesin insallah cıkar kız rüyan amiiiinnnKız geçen rüyada gördüm 100/65 le alıyormuş CHP Allah'tan rüyaydı
mansur baba bir guzellik yaparda aday olur belki o zaman tam olarak bahar gelir çiçek açarEkremi yada mansuru istemiştim cb adayı olarak,tahminim 5 sene sonra ekrem başkan adaylığını koyacaktır diye tahmin ediyorum.
Oğanın çok fazla şansı olmaz zaten.
Twitter bana yasak dünürler ve çocuklar tarafından muaf tutuluyorum,silivriye gelmeyelim diolarLanet olmasın bir Twitter hesabı açtım Tv'de her şeyi göremiyorum diye Twitter da zaten göremiyorumbende günlük gibi kullanmaya başladım O bahsettiğiniz videoları da görmedim
Sizin kıpır kıpırlıktan biraz da bana lütfen
Çok aminmansur baba bir guzellik yaparda aday olur belki o zaman tam olarak bahar gelir çiçek açar