Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Hay ağzına sağlık.
Diğer adayların da çıkış noktası hep bu idi, istifasında bile ne sağ ne sol tek yol Atatürk yolu diyerek ayrıldı adam.
Ama artık varoluş savaşına döndü, özgür düşünceden sadece bir seçimden ibaret değil yaşananlar ve çok sevdiğim chamallows uzun zamandır diyor ki; ‘aklı olan bu seçime girmez, kazansa da kaybetse de bir hezimet olacak, çok dipte bir ülke alacak. Bir sonrakine gir en azından kendini karalama çünkü bu seçim değil, başka bir şey’ der
Bir kez daha arkadaşıma selam olsun, başka türlü bir şey artık bu.

Sizi buradaki karşıt görüşlü kişiler ile aynı safta görmüyorum ...muhatap almıyorum.. sizin gibilerin savunduğu tarafına da zararlı olduğunu düşünüyorum...

Sahte belge konuldu rosa. Akpnin adamıymış, uşakmış diye inanan çok oldu. Şerefini kurtarmak istedi ve doğru yaptı.

Bu seçim demokrasimize sahip çıkalım sonraki seçimlerde güle oynaya oy verelim.

İlk başlarda bende bay kemal'in adaylığına çok sıcak bakmamıştım,seyrettikçe adamdaki enerjiyi bilgiyi halka yaklaşımını gördükçe doğru bir aday olduğuna karar verdim.Dedem kemal kazanacak kısmetse

Ben seçimden sonrası için çok korkuyorum

Zaten pusulada adı olduğu için oy veren hâlâ olur.
Ama o oylar geçersiz olacak bos oy kullanılmış olacak.

niye geçersiz olsun ki? çocuk oyunu mu bu da "küstüm, ben oynamıyorum" demekle oyundan çıkabilesin.
yasada belirtilen geri çekilme süresinin içinde geri çekilmediği için hala adaylar arasında yer alıyor.
resmi gazetede yayınlanan adaylar arasında adı geçiyor, kanuni olarak hala aday. yasada belirtilen sürenin dışında seçime 3 gün kala "ben aday değilim" demekle adaylıktan çıkılmıyor yani.
dediğim gibi bu hareketi nedeniyle "seni cb yapmak istemediler, biz yine de senden vazgeçmiyoruz. biz seni cb yapacağız" diye oy verecek kişiler olabilir. bu oylar da kanun gereği sayılmak zorunda. oyların geçersiz olması diye bir durum yok yani, kazanacak kadar toplayamaz belki ama sonuçta hala listede ve ona atılan oylar sayılmak zorunda.

Ben oyumu millet ittifakına vereceğim ama sadece Mansur bey için Keşke Kemal'in yerinde Oğan olsaydı.

Sahte belge konuldu rosa. Akpnin adamıymış, uşakmış diye inanan çok oldu. Şerefini kurtarmak istedi ve doğru yaptı.
Bu kadar bel altı vurulmayı kimse hak etmezdi, haklısın. Yani babam yaşında adam, ailesinden olduğumu falan düşündüm de. Gerçekten zor olmalı yaşadıkları.
O değil de birkaç sayfa önde bir yorum okudum. İyi bir anne babayla çocuğun cinsel yöneliminin hetero olacağına dair bir şeyler zırvalanmış. İnce'nin çekildiğini görünce atladım, şimdi yorumu bulamayacağım. Aboooo diyorum, yorumsuz valla.

Çekilip çekilmemesi bir şey ifade etmiyor o zaman ben öyle mi anladım? %50+1 almayacağı az çok belli zaten İncenin. Ysk açıklamasını okuyayım ben ilk turda ince ye birileri oy verirse ne olacak anlamadım çünkü.

Cuma gecesi yada cumartesi gününe kadar çekilme hakkı vardı.
O yüzden o oylar sayılmayacak bu kanuni.
Boş yada geçersiz olarak kabul edilir.
Ama cumartesi çekiliyorum dese bir işi yaramazdi oylar geçerli sayilirdi.
Şimdi kendi istegiyle çekildiğini açıkladı velev ki %50 oy aldı sonra itiraz etti ben oyların geçerli sayılmasını istiyorum diye mahkemeye verdi yine de kazanamaz.
Kanunda bunun yeri var ama yaptırımı yok.

Ben seçimden sonrası için çok korkuyorum
Kıpır kıpırım.
Sağduyuya ihtiyacımız var, hayatımda ilk kez bu hafta ümitleniyorum.
Ve bana göre şuan çekilmeyle beraber o sağduyu ülkenin içine işlemiş, çok büyük bir geri adım bu.
Yeter ki bahar gelsin diye geçmişini sildi adam, kazanamasa da geri adım atmayı tabiri caizse tükürdüğünü yalamayı bildi.
Eğer ki hile hurda olamazsa, hakkıyla kazanana verilirse umudum var.
Sonrası için evlerdeyiz işte, coşkumuz dilimizde, camdan bayrak sallarız ve 29 Ekim’de görülmemiş bir coşku ile senelerin hıncını alırız.
Allahım sen büyüksün, göster bize şunu…

Ben oyumu millet ittifakına vereceğim ama sadece Mansur bey için Keşke Kemal'in yerinde Oğan olsaydı.
Ekremi yada mansuru istemiştim cb adayı olarak,tahminim 5 sene sonra ekrem başkan adaylığını koyacaktır diye tahmin ediyorum.
Oğanın çok fazla şansı olmaz zaten.

eline alanın elinde patlayacak maalesef, ve işin kötu tarafı şuan yonetimde olmayan parti kazanirsa bu enkazın altında kalacak maalesef çok zor işleri.
bir dahaki secime ekmeklere yag surulmus olacak aha bak gordun mu yapamadiniz neyi becerdiniz.
bakiniz efenim örnegi imamoğlu adama ödenek yok elinden gelenle bir şey yapabilmeye calisiyor ama karalama nasil sanirsin adama sonsuz imkanlar sunulmusda o yapmamış.
gecenlerde izmir bld. bir is icin şaka gibi 2900 lira civari bir odenek sunulmustu baya paylaşımlar olmuştu.
bir dahaki secimde acayip karalanacaklar suç üstlerine kalacak.
izliyoruz halktan röportajları adam 20 senedir ulkeyi kılıcdar yönetiyo saniyo herşey onun yüzünden. birde yonetmeye calistiklarini düsün sonrada devamıni

Son düzenleme:
Pusulalar basılmış vs. Ee ne olacak şimdi. Baştan mı basılacak. Aklı neredrydi şimdiye kadar. Seçmene düşünme araştırma vskti tanısaydı. Bu adam niye böyle
Verilen oylar geçersiz sayılmaz... İstifası şuan bence geçersiz başvuru tarihi geçti çünkü YSK pusulaları değiştirmez ,

Oyları kullanıp eve döneceğiz ve sonuçlar açıklanırken ve açıklandıktan sonra yine evimizde olacağız orası tamam ama ya sonrası?
Neredeyse batmış bir ülkeyi nasıl toparlayacaklar? Bizim hayalini kurduğumuz Türkiye'yi görmeye ömrümüz yeter mi diye düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…