- 13 Mayıs 2015
- 4.627
- 13.483
Geçmiş olsunSelamlar demin geldim eve diş etleri sızlıyor ağrıda var,implantın kapakları takıldı haftaya gene gidecem bakalım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSelamlar demin geldim eve diş etleri sızlıyor ağrıda var,implantın kapakları takıldı haftaya gene gidecem bakalım .
Astroloğun bir tanesi dedi çekilecek aday var diye,hatta hastalığı bile öne sürdü şimdi gelde düşün bu kim diye.Sarıgül diyormuş ki Sinan Oğan'da çekilecekmsjsjshs
Çok teşekkğrler sağol .Geçmiş olsun
Başka çekilen olursa iyi şeyler düşünmemAstroloğun bir tanesi dedi çekilecek aday var diye,hatta hastalığı bile öne sürdü şimdi gelde düşün bu kim diye.
Hepsi derken? Diğeri muhalefet mecburen iktidar olunca yapabilir ancakHepsi aynı dili konuşuyor sonuçta...
Arada yapiyorum bu cemkirmeyi herif bana yırtık çorabından taşan parmagını gösteriyor her seferinde bir yerlerde yanlıs yaptıgımı düşünüyorum evlilik vaadi ilen oyuna getirildim.. şuan denize nazır yalımda milkşeykimi yudumluyor olabilirdim, hoş yalı sahipleri de sıraya girmiş beni bekliyorduSimdi eşimi arayıp cemkirecegim,senelerdir kira köşelerinde sürünüp duruyorum.
Avarel ve Joe karışımı ilginç biriKarikatürize.
Çekileyim de bahaneleri kalmasın diyor Pamuk. Bil bakalım bu mesaj kime?Doğru olduğu için çekilmedi. Akpnin adamı olmadığını göstermek için çekildi. Ifşa eden kişi akpnin ona para verdigini, milletin oylarini bolmesi icin parti kurdugunu vs söyledi. O da bu boyle degil dedi ve çekildi.
K Kazen ankette inceye oy veren biri olarak bende bunu merak ediyorum imkani var mi anket degisikliginin .İnce nin çekilmesi kararsız seçmen sayısını arttırdı bence...Aylarca muhalefete muhalefetlik yaptı demediğini bırakmadı. Site yönetimi son 4 gün kalsa da Muharrem İnce yi adaylıktan çıkarabilir mi acaba. Bakalım İnce gidince oylar kime gidiyor.
Boldladığım kısım akp için de geçerli deynepnaz, iktidarıyla muhalefetiyle bu partileri destekleyen seçmenlerin hepsi üzerine alınmasın lütfen ama iki partinin de kemikleşmiş seçmen kitlesi var ve bir kısım seçmen kitlesi bu partiler iyi de yapsa alkışlıyor kötü de yapsa alkışlıyor, asla partileriyle ilgili eleştiri kabul etmiyorlar.Muharrem İnce millet ittifakından aday gösterilseydi yine seçerdi eleştirenler diye ben yazmıştım, başka yazan var mı bilmiyorum. Elbette benden daha deneyimlisiniz ama ben yine de aynı şekilde düşünüyorum.
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aday olduğu seçim yaz ayındaydı doğal olarak millet tatildeydi. Seçimin yaz mevsiminde olmasının da etkisi var. İddialı bir aday olmamasına rağmen katılım yine iyiydi.
Şimdi Mansur Yavaş aday olsa HDP oyunu alamaz diye aday yapılmadı. Çoğu CHP seçmeni sağ görüşlü aday istemiyor.
Önceki seçimden yazışmalarımızdan gözlemlediğim kadarıyla, CHP'nin seçmeni eleştirse de uygun bulmasa da :
-Başka partiye oy vermez
-Teklif dahi edilemez
Açıklamasını yaptım yukarı da Erkan Başkanlık bir durum yok.
Kaybederlerse bahaneleri kalmasin diyor. Kk'nin seçileceği konusundaki tereddüt taşımamak elde mi? Ben diken üstündeyim. Chp gençlik kollari halil ibrahim sofrasina hoşgeldin diye tweet atmış. Kimsenin kimseye düşmanlık besledigi ya da kötülüğünü istediği de yok. Daha iyi bir aday ve ortak degerleri olan partilerle bir ittifak kurulmalıydı. Millet ittifakı yanlışlarla dolu. Ama elimizde olan bu.Çekileyim de bahaneleri kalmasın diyor Pamuk. Bil bakalım bu mesaj kime?
Başkada olmaz zaten diye düşünüyorum.Başka çekilen olursa iyi şeyler düşünmem
degistirdim simdiOy değiştirme hakkiniz var dilerseniz değiştirebilirsiniz. Listeden silersem oylar kayar.
Pamuk bizim millet bahane bulmayı sever biliyorsun. İnce çekilmese ve seçimi Millet ittifakı kaybetse, bahane olarak İnce'yi gösterirler miydi? Evet. İnce de buna istinaden hadi ben çekildim, görelim diyor işte. Ha bana kalırsa keşke böyle olmasaydı.Kaybederlerse bahaneleri kalmasin diyor. Kk'nin seçileceği konusundaki tereddüt taşımamak elde mi? Ben diken üstündeyim. Chp gençlik kollari halil ibrahim sofrasina hoşgeldin diye tweet atmış. Kimsenin kimseye düşmanlık besledigi ya da kötülüğünü istediği de yok. Daha iyi bir aday ve ortak degerleri olan partilerle bir ittifak kurulmalıydı. Millet ittifakı yanlışlarla dolu. Ama elimizde olan bu.