- 19 Mayıs 2020
- 46.471
- 207.969
Sarıgül mü?Sarıgül diyormuş ki Sinan Oğan'da çekilecekmsjsjshs
Zaten pusulada adı olduğu için oy veren hâlâ olur.siyasi şov bence.
çekildim deyince çekildi mi oluyor şimdi?
yurtdışı oylar kullanıldı, oy pusulasında adı var.
insanlar "sen mağdur oldun, bunu hak ediyorsun. ben oyumu yine de sana vereceğim,seni cb yapacağım" da diyebilir.
çekilecek olan yasal süresi içinde çekilecekti ki oy pusulasında adı yer almasın ve bir anlamı olsun. herkes ona göre kararını versin.
Görünen köy mevzusu. Zaten bahaneleri bu olacaktı.B
Canlı yayın yazıyordu, burada izledim
Aynen ben de Sarıgül mü deyip güldüm.ajsjsjSarıgül mü?
Bir zamanlar kürt kardeşleriniz simdi terörist mi oldu hahahaaahhh.. ya bırakın şu sahte vatan sevgisi pozlarını.. bu kadar vatan sevginiz var ise zamaminda mitinglerde kürt kardeşlerim deyip hdp nin kitlesinden oy bekleyen ve alan o oy lar sayesinde iktidarda kalmaya devam eden adama oy vermezdiniz şimdi.. işte sizin gibiler rüzgar nereye eserse.. bugün terörist dediginiz chp yarın kazandıgında chp safına geçmeye başlarsınız.. utanmazlar.. bu hdp terörist ise reisiniz neden kürt kardeşlerim deyip oylarını aldı bir zamanlar acaba.. bugun hdp göz kırpsa yine kürt kardeşlerim demeye güneydoguya asiretlerle görüsmeye gitmeye ve pek tabiki imralinin mektubunu kanalda okutmaya başlar reisiniz.. bu arada evet konya ülke tamam mı kemal dedem ülke dediyse ülkedir.. yeter be sıktınız artık chp terörislerle kolkola demelerinizi bitek beyni olmayan yada geçmişi cabuk unutan yiyor.. ha birfe evet chp hala atatürk partisi ve hep öyle kalacakİşte bu halk benim ülkemde , gurur duyuyorum
Yok youtube dan izledimtwitterdan mi takip ediyorsun abla
İncecilerden akpye oy verecek çıkmaz. Ben de inceciydim. Millet diyorum erzurum olaylarindan beri. Benim gibi cok insan gördüm. Bir ihtimal sinana da verirler ama onun seçilemeyecegini bilip mantikli davranmalarini dilerim. Kimisi oy kullanmama karari da alabilir. Umarim duygusal davranmazlar.Sosyal medyada ikinci turda akp ye oy veririz diyenleri ben de çok gördüm
Ama ince ye vermeyi düşünen insanların o tarafa hızlı dönüşü olmaz diye düşünüyorum.
Umuyorum ilk turda biter
İnce nin çekilmesi kararsız seçmen sayısını arttırdı bence...Aylarca muhalefete muhalefetlik yaptı demediğini bırakmadı. Site yönetimi son 4 gün kalsa da Muharrem İnce yi adaylıktan çıkarabilir mi acaba. Bakalım İnce gidince oylar kime gidiyor.Bu durumda incenin çekilmesiyle oylar yine bölündü çoğu iktidara gidecek diyebilir miyiz ?
Hayırlı olsun pro üyelikSarıgül mü?
Unutur onlarBenim gördüğüm çocuklar z miydi bilmem. Ama çok öfke dolulardi.
Keske ince cb seçiminde desteklediği adayi da paylaşsaydı.
Kaynıyor buralar sormaLa yine noldu? Dk başı bişey oluyovatandaşı olmasan, çok heyecanlı ülke aslında Türkiye
O oyları Ogan'a kazandırdı bence.İnce nin çekilmesi kararsız seçmen sayısını arttırdı bence...Aylarca muhalefete muhalefetlik yaptı demediğini bırakmadı. Site yönetimi son 4 gün kalsa da Muharrem İnce yi adaylıktan çıkarabilir mi acaba. Bakalım İnce gidince oylar kime gidiyor.
Eşim ince taraftarı, oğanı destekleyecek. Ben ezeldendir oğancıyım zaten. Kkyı sevmiyor genel olarak ince taraftarı, eğer Oğan güzel bir kucaklama yaparsa ona yönelirlerTwitterdan geliyorum simdi, bir kısmı Oğan diyor, bir kısmı ilk turda bitsin Kemal diyor.
Çok değişik bir seçim oluyor
Seçim kurulu çekilmeyi onaylar.İnce nin çekilmesi kararsız seçmen sayısını arttırdı bence...Aylarca muhalefete muhalefetlik yaptı demediğini bırakmadı. Site yönetimi son 4 gün kalsa da Muharrem İnce yi adaylıktan çıkarabilir mi acaba. Bakalım İnce gidince oylar kime gidiyor.
Adaylıktan çekilirken bile muhalefete sataşmış yine...
Hiç bu kadar ekşınlı seçim yaşamadım bu güne kadarTwitterdan geliyorum simdi, bir kısmı Oğan diyor, bir kısmı ilk turda bitsin Kemal diyor.
Çok değişik bir seçim oluyor
Çoksağol canım benimÇok geçmiş olsun abla
Yeni okudum bende haberi,burdaki ankete düzenleme olurmu bilmiyorum hiç,.yeni mi acikladi kararini bende ustte ince demistim napcaz simdi
Çevremdeki Z kuşağı her gece bu gece dedem ne paylaşacak diye bekliyor....Z kuşağı o kadar içselleştiren bir karakter özelliğine sahip değil.
Geçmişleri yok, hayatlarına hep şuan için karar veriyorlar, aslında en doğrusunu yapıyorlar anda kalarak.
Aylar önce söyledim, bu seçimin kararını Z verecek diye.
Bilinmez bir kitle o, ilk kez kullanacaklar ve kalbim güm güm
Şu son hafta bir gün umutlanıyorum bir gün üzülüyorum ahh, dayanamacağım