- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
O videonun aslını izleyenler varmış ince değildi diyorlarEee simdi muharrem incenin hakkinda cikan sex kaseti dogru muymus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O videonun aslını izleyenler varmış ince değildi diyorlarEee simdi muharrem incenin hakkinda cikan sex kaseti dogru muymus
Bu defa seçimden önce olması da bir şey ya yine oylar sayılırken çekilseydiDaha öncede son dakika kararlardan vazgecmisligi var zerre.
Hatta şuan TV de bunun için yaptırım olmalı diye konuşuluyor.
Son dakika vazgeçmek olmamaliydi.
Bana eşim 12 de dedi bugün ince aviklama yapacakmış adaylıktan çekilir diye bekliyorduk yani
Milletvekili oyları geçerli Cumhurbaşkanı oyları geçersizBomba soru şu, yurt dışı oyları ne olacak şimdi. Çok çıkmamıştır ama çıkanın ne olacağı önemli.
Gecersiz sayılır herhalde. Belki de ayni anda bir secim daha yapılır onlara. Bilemiyorum.Bomba soru şu, yurt dışı oyları ne olacak şimdi. Çok çıkmamıştır ama çıkanın ne olacağı önemli.
Çoktan yalanlandı o olmadığı aşikar.O videonun aslını izleyenler varmış ince değildi diyorlar
Bence ona basılan oylar boşa gidecek ama bir çok kişi oy atacak.Bu defa seçimden önce olması da bir şey ya yine oylar sayılırken çekilseydi
Bende Twitter'da gördüm de evet değilÇoktan yalanlandı o olmadığı aşikar.
Kulak memesi detayıyla gösterildi falan filan.
Canlı yayın yazıyordu, burada izledimBunu duymadim ama zaten o olacakti bahaneleri. Kimse demeyecekti 9 senedir kaybeden karikatür karakterine dönüşmüş dedeyi aday gosterdiğimiz icin kaybettik diye. Çok kızgınım bu muhalefete. Güle oynaya ilk turda alınacak bir seçimdi. Boşu boşuna stres oluyoruz.
Daha nelerSarıgül diyormuş ki Sinan Oğan'da çekilecekmsjsjshs
twitterdan mi takip ediyorsun ablaAli yeşildağ 7.video ben şok .
Onun için çekilme zamanı var zeten.Bu defa seçimden önce olması da bir şey ya yine oylar sayılırken çekilseydi
siyasi şov bence.İnce seçimde kaybedince beni bahane etmesinler diye de çekiliyorum dedi. Yani bir nevi CHPye de kırgın. o yüzden CHP yerine Sinan Oğan 'a da verebilirler
Benim gördüğüm çocuklar z miydi bilmem. Ama çok öfke dolulardi.Z kuşağı o kadar içselleştiren bir karakter özelliğine sahip değil.
Geçmişleri yok, hayatlarına hep şuan için karar veriyorlar, aslında en doğrusunu yapıyorlar anda kalarak.
Aylar önce söyledim, bu seçimin kararını Z verecek diye.
Bilinmez bir kitle o, ilk kez kullanacaklar ve kalbim güm güm
Şu son hafta bir gün umutlanıyorum bir gün üzülüyorum ahh, dayanamacağım