- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.592
Sahte belgeler yeni çıktı. Siyasetin tanidigi bir yüz arka arkaya birçok kişiyi ifşaladı. Peşine inceyi soyledi ve video sızdı. Bu oyle bizlerin burada Ince akpye çalışıyor demesi gibi bir durum degil ki. Belgelerin gerçek olup olmadigini bilemeyecek insanlar var. Şu durumda aday olarak kalsaydi ifşaları kabul etmiş olacaktı.Aday olduğundan beri var bu durum yeni değil ki. Daha önce yaptığı bir açıklama var. Diyor ki anketlere bakarız, eğer istediğimiz gibi olmazsa gereğini yapar çekiliriz. Anketlerde hiç bir zaman %30 u görmedi ama inatla %30 larda oyum var dedi. Şimdi yurtdışında oylar kullanılmadan çekilseydi helal olsun diyecektim ama şuan diyemiyorum kimse kusura bakmasın.
Ben şahsi olarak seviyorum kendisini.Çok sinirli. Belli bir yerden sonra kaldıramıyor. Kendisinin de elinde değil. Yaştan da değil, kişilik özelliği bu.
Twitterdan geliyorum simdi, bir kısmı Oğan diyor, bir kısmı ilk turda bitsin Kemal diyor.İmce çekilmiş adaylıktan,ona oy verecek olanlar cb'de kşme verecek acaba cumhura verirler deniyor.
Z kuşağı o kadar içselleştiren bir karakter özelliğine sahip değil.O gençler twitterda ince linçlenirken, oy bölüyor derlerken, seçim standlarina saldırılar olurken chpye çok kinlendiler maalesef. Umarim mantikli düşünür ve millete oy verirler. Çok gördüm siz boyle yapiyorsunuz ama 2. Tura kalırsanız oy yok diyenleri.
Çok geçmiş olsun ablaSelamlar demin geldim eve diş etleri sızlıyor ağrıda var,implantın kapakları takıldı haftaya gene gidecem bakalım .
Konusmanin tamami bu mu? Kimi destekledigini soylemedi mi?
Iktidara verecegiz diyeni görmedim. Ama bunun suçlusu da memleket partililer olmasin. O çocuklar az çekmediler. Dans ettiler eleştirildiler. Birine inandilar ergen oldular. Oy bölücü oldular akpli oldular. İmamoglu gibi genç ayni zamanda bizi kazanmış bundan sonra da kazanmaya ikna etmiş bir aday olsaydi o çocuklar eminim ki şu an koşa koşa millete oy verirlerdi. Herkes dede istemiyor çünkü. Ben de istemiyorum ama kişisel duygularimin bu seçimde yeri yok.Bu durumda incenin çekilmesiyle oylar yine bölündü çoğu iktidara gidecek diyebilir miyiz ?
yeni mi acikladi kararini bende ustte ince demistim napcaz simdiİmce çekilmiş adaylıktan,ona oy verecek olanlar cb'de kşme verecek acaba cumhura verirler deniyor.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Çekilmek için benim çekilmemi şart koşuyorsa buyursun çekilsin, ben de çekilirim." dedi.... Sanırım bunu şart koşmadan çekildiği için Erkan Baş ın çekilmesine gerek kalmadı.Halk tvde toplamış. Bir cezasi olmali vs diyorlarmış.
Aynen hangi taraf kaybederse kaybetsin, o tarafın seçmeni “oyları böldü onun yüzden kaybettik” diyecekti. Çok mantıklı karar verdi bence.Ben öyle görmüyorum ve İnce’nin çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum.
Sadece tek bir cephede savaşmadı, iktidara, muhalefete, kendi müttefikine derken delik deşik oldu.
Bugüne kadar olan siyaset hayatındaki yeriyle bir başkaldırı sergilemeye çalıştı aslında.
Ego da kibir de diyebiliriz lakin yaşlılık emareleri işte, 10 sene önceki İnce değil kendisi.
Ve en çok yıpranan aday olduğu, çekilmesinin ilk olarak kendi için hayırlı olduğunu düşünüyorum, doğrusu buydu.
Şuan ne millet ne cumhur ittifakından yara alamayacak, hodri meydan dedi gitti
Saygıyı hakediyor.
Ben bu sinirli tavrı da onaylamıyorum. Bağırmalardan çağırmalardan bıkmadık mı? Hayırlı oldu hakkındaÇok sinirli. Belli bir yerden sonra kaldıramıyor. Kendisinin de elinde değil. Yaştan da değil, kişilik özelliği bu.
Hepsi aynı dili konuşuyor sonuçta...4 gün kala? Yani diyor ki beni seçerseniz.
Babam çekilir diyoErkan Baş, Muharrem İnce çekilirse, ben de çekilirim diyordu. Sizce çekilir mi?
Bunu duymadim ama zaten o olacakti bahaneleri. Kimse demeyecekti 9 senedir kaybeden karikatür karakterine dönüşmüş dedeyi aday gosterdiğimiz icin kaybettik diye. Çok kızgınım bu muhalefete. Güle oynaya ilk turda alınacak bir seçimdi. Boşu boşuna stres oluyoruz.Ada
İnce seçimde kaybedince beni bahane etmesinler diye de çekiliyorum dedi. Yani bir nevi CHPye de kırgın. o yüzden CHP yerine Sinan Oğan 'a da verebilirler
Bomba soru şu, yurt dışı oyları ne olacak şimdi. Çok çıkmamıştır ama çıkanın ne olacağı önemli.Adayliktan çekildi ince
La yine noldu? Dk başı bişey oluyoAli yeşildağ 7.video ben şok .