Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Aday olduğundan beri var bu durum yeni değil ki. Daha önce yaptığı bir açıklama var. Diyor ki anketlere bakarız, eğer istediğimiz gibi olmazsa gereğini yapar çekiliriz. Anketlerde hiç bir zaman %30 u görmedi ama inatla %30 larda oyum var dedi. Şimdi yurtdışında oylar kullanılmadan çekilseydi helal olsun diyecektim ama şuan diyemiyorum kimse kusura bakmasın.
Sahte belgeler yeni çıktı. Siyasetin tanidigi bir yüz arka arkaya birçok kişiyi ifşaladı. Peşine inceyi soyledi ve video sızdı. Bu oyle bizlerin burada Ince akpye çalışıyor demesi gibi bir durum degil ki. Belgelerin gerçek olup olmadigini bilemeyecek insanlar var. Şu durumda aday olarak kalsaydi ifşaları kabul etmiş olacaktı.

Çok sinirli. Belli bir yerden sonra kaldıramıyor. Kendisinin de elinde değil. Yaştan da değil, kişilik özelliği bu.
Ben şahsi olarak seviyorum kendisini.
Siyaset adamı değil, insan olarak.
Bir çaba gördüğüm herkesi severim aslında, başarıp başarmaması önemli değil, emektir gözümde aslolan.
Siyaset kimliği çok lekelendi ve bu karakterini de şekillendirdi.
Kızdıklarına dönüştü, öyle bir dipsiz kuyu.
O sebepten derler ya düşmanını iyi seç, önünde sonunda dönüşeceğin kişi o olacaktır diye.
Geçmiş olsun.

İmce çekilmiş adaylıktan,ona oy verecek olanlar cb'de kşme verecek acaba cumhura verirler deniyor.
Twitterdan geliyorum simdi, bir kısmı Oğan diyor, bir kısmı ilk turda bitsin Kemal diyor.
Çok değişik bir seçim oluyor

O gençler twitterda ince linçlenirken, oy bölüyor derlerken, seçim standlarina saldırılar olurken chpye çok kinlendiler maalesef. Umarim mantikli düşünür ve millete oy verirler. Çok gördüm siz boyle yapiyorsunuz ama 2. Tura kalırsanız oy yok diyenleri.
Z kuşağı o kadar içselleştiren bir karakter özelliğine sahip değil.
Geçmişleri yok, hayatlarına hep şuan için karar veriyorlar, aslında en doğrusunu yapıyorlar anda kalarak.
Aylar önce söyledim, bu seçimin kararını Z verecek diye.
Bilinmez bir kitle o, ilk kez kullanacaklar ve kalbim güm güm😂
Şu son hafta bir gün umutlanıyorum bir gün üzülüyorum ahh, dayanamacağım😂

Bu durumda incenin çekilmesiyle oylar yine bölündü çoğu iktidara gidecek diyebilir miyiz ?
Iktidara verecegiz diyeni görmedim. Ama bunun suçlusu da memleket partililer olmasin. O çocuklar az çekmediler. Dans ettiler eleştirildiler. Birine inandilar ergen oldular. Oy bölücü oldular akpli oldular. İmamoglu gibi genç ayni zamanda bizi kazanmış bundan sonra da kazanmaya ikna etmiş bir aday olsaydi o çocuklar eminim ki şu an koşa koşa millete oy verirlerdi. Herkes dede istemiyor çünkü. Ben de istemiyorum ama kişisel duygularimin bu seçimde yeri yok.

Halk tvde toplamış. Bir cezasi olmali vs diyorlarmış.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Çekilmek için benim çekilmemi şart koşuyorsa buyursun çekilsin, ben de çekilirim." dedi.... Sanırım bunu şart koşmadan çekildiği için Erkan Baş ın çekilmesine gerek kalmadı.

Ben öyle görmüyorum ve İnce’nin çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum.
Sadece tek bir cephede savaşmadı, iktidara, muhalefete, kendi müttefikine derken delik deşik oldu.
Bugüne kadar olan siyaset hayatındaki yeriyle bir başkaldırı sergilemeye çalıştı aslında.
Ego da kibir de diyebiliriz lakin yaşlılık emareleri işte, 10 sene önceki İnce değil kendisi.
Ve en çok yıpranan aday olduğu, çekilmesinin ilk olarak kendi için hayırlı olduğunu düşünüyorum, doğrusu buydu.
Şuan ne millet ne cumhur ittifakından yara alamayacak, hodri meydan dedi gitti😂
Saygıyı hakediyor.
Aynen hangi taraf kaybederse kaybetsin, o tarafın seçmeni “oyları böldü onun yüzden kaybettik” diyecekti. Çok mantıklı karar verdi bence.

Ada
İnce seçimde kaybedince beni bahane etmesinler diye de çekiliyorum dedi. Yani bir nevi CHPye de kırgın. o yüzden CHP yerine Sinan Oğan 'a da verebilirler 🤔
Bunu duymadim ama zaten o olacakti bahaneleri. Kimse demeyecekti 9 senedir kaybeden karikatür karakterine dönüşmüş dedeyi aday gosterdiğimiz icin kaybettik diye. Çok kızgınım bu muhalefete. Güle oynaya ilk turda alınacak bir seçimdi. Boşu boşuna stres oluyoruz.

X